Speurtocht OERRR dierenmanieren - Voorstonden

Speurtocht OERRR dierenmanieren - Voorstonden

Kruip in de huid van dieren en leer meer over ze in het parcours Dierenmanieren. In de opdrachten van OERRR ontdek je elke keer een ander dier. Kruip in de huid van dieren en leer meer over ze in het parcours Dierenmanieren. In de opdrachten van OERRR ontdek je elke keer een ander dier..

Kruip in de huid van dieren en leer meer over ze in het parcours Dierenmanieren. In de opdrachten van OERRR ontdek je elke keer een ander dier.Zo is een ree heel handig in verstoppertje spelen.Kom je ook?DierenmanierenKruip in de huid van een vos en leer sluipen, leer balanceren als een eekhoorn, jezelf camoufleren als een ree en luisteren als een vleermuis. Van de boswachter krijg je bij de start een set opdrachtkaarten Dierenmanieren mee. Bij ieder dier doe je een opdracht en leer je iets nieuws van dit dier. Na afloop zijn er nog opdrachten die je thuis in de tuin of in het park kunt doen.Praktische info
  • Koop van tevoren online een kaartje

  • De opdrachten in het parcours zijn zonder en soms met begeleiding

  • Geschikt voor kinderen van 4 -10 jaar en gezinnen

  • Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een betalende ouder of volwassene

  • Je kunt starten tussen 13.30 – 14.00 uur

  • Tijdsduur: ongeveer 2 uurOERRR is overalZodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

Speurtocht OERRR dierenmanieren - Voorstonden

Speurtocht OERRR dierenmanieren - Voorstonden | Foto geüpload door gebruiker Natuurmonumenten.