Een kinderpartijtje vieren op FORTtreffelijk
Een kinderpartijtje vieren op FORTtreffelijk

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Vier jij binnenkort jouw verjaardag? 
Dan kun je een magisch #kinderpartijtje vieren op FORTtreffelijk. Speur door de ruimtes van het fort en beleef hier spannende avonturen. Bezoek de escaperoom 2.0 jr, ga brandjes blussen tijdens de vuurdoop. Volbreng een missie van een bijzondere opdracht of los het mysterie van de verdwenen soldaat op. Of maak je eigen film met jouw vrienden. Beleef het FORTexperience met je vrienden op jouw eigen, supercoole verjaardagsfeestje!
 
Verjaardagsfeestje 8 12 jaar
Vier jij binnenkort je verjaardag en word je tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan is het tijd voor een magisch feestje.
In ons best bewaakte geheim kan je speuren door de ruimtes van het fort en spannende avonturen beleven. Missie feestje missie volbrengen | Mysterie van de verdwenen soldaat oplossen | FORT Experience | Film maken
 
Vriendenfeestje 12 15 jaar
Tijd voor een feestje? Omdat je jarig bent of je diploma hebt gehaald. Zoek je een toffe locatie om te vieren? Misschien wel een feest geven samen met een goede vriend of vriendin? In ieder geval met de bedoeling om je feest niet snel te laten vergeten. Survival, je eigen film maken of een super dans feest. Het fort biedt een compleet verzorgd en onvergetelijk verjaardagsfeest voor jongens en meisjes die net even iets anders willen. Elk thema heeft een eigen invulling, waarbij het fort het decor wordt waar je helemaal in op kan gaan.
 
FORTtreffelijk (Fort Markenbinnen)
Provincialeweg 9
1536 AC MARKENBINNEN
Tel: (075) 641 1628
E-mail: info@fort-treffelijk.nl
 
Openbaar vervoer:
Vanaf NS Station Wormerveer rijden taxi's naar het best bewaakte geheim...FORTtreffelijk!

 Bezoek fort-treffelijk.nl

Een kinderpartijtje vieren op FORTtreffelijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.