Interactieve speurtocht Fort Knight


-advertentiepositie-



Interactieve speurtocht Fort Knight

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op missie in FORTtreffelijk

Ben jij stoer n slim? Dan is Fort Knight op FORTtreffelijk echt iets voor jou! Kom snel langs met jouw vrienden, neem de tablet mee op jullie missie; een interactieve speurtocht door een echt fort met als doel jullie soldaat combat ready te maken en zo het target uit te schakelen

Spannend tot de laatste seconde
Met Fort Knight is het hele fort in Markenbinnen jullie terrein. Daar bevinden zich de wapens en informatie die nodig zijn om de vijand uit te schakelen. Door opdrachten uit te voeren, puzzels op te lossen en voorwerpen te vinden, krijgen jij en jouw vrienden beetje bij beetje meer informatie, meer wapens en munitie. Allemaal virtueel maar daarom niet minder spannend. Want lukt het jullie om op tijd het target te lokaliseren en te elimineren? Tot de laatste seconde is deze speurtocht spannend en uitdagend!

Op het fort bij Markenbinnen
Behalve dat de speurtocht van zichzelf al superleuk en uitdagend is met steeds weer onverwachte acties, is de locatie waar je Fort Knight speelt ook wel heel bijzonder. Het fort bij Markenbinnen is meer dan 100 jaar oud en zit vol gangen, verborgen ruimtes en spannende doorkijkjes. Alsof het toen al gemaakt is voor spannende spellen en speurtochten!

Tablet
Om Fort Knight te kunnen spelen krijg je van ons een tablet. Daarmee begin je de missie die zich zowel in het fort als daarbuiten afspeelt. En ook al is het fort zo oud, je hebt hier echt overal bereik ;-).


Wapens, target en locatie, vind jij het?
Het spel start met een lege plattegrond van het fort en de omgeving. Via opdrachten die verspreid in en rond het fort gevonden en opgelost moeten worden, kom je steeds verder. Je verzamelt wapens zoals een aanvalsgeweer en pistolen maar ook de onderdelen om bijvoorbeeld het kanon in werking te stellen. Andere opdrachten geven weer noodzakelijke informatie vrij zoals de identiteit van het target dat uitgeschakeld moet worden maar ook de locatie waar je dit target kunt vinden. En vergeet niet dat je moet opletten voor de vijandelijke posities, je wilt immers niet voortijdig zelf uitgeschakeld worden toch?!?

Fort Knight in Noord-Holland: voor kinderfeestjes, een dagje uit of middagje weg
Met Fort Knight op missie gaan kan vanaf nu midden in Noord-Holland. Een perfect uitje voor kinderfeestjes maar net zo leuk als een middagje weg of dagje uit met jouw vrienden! En kom je met een grotere groep ? Dan zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom! Laat dat wel vooraf weten zodat we het spel ook voor zon grote groep geschikt kunnen maken.

Opdrachten voor verschillende leeftijden (tussen 8 tot 15 jaar)
Het spel is interactief maar ook flexibel. We kunnen de opdrachten aanpassen aan de leeftijd van de groep zodat het altijd leuk en uitdagend is, of je nu 8 of 15 jaar oud bent!

Duur & Kleding
Dit spel duurt meestal zon 1,5 tot 2 uur en vindt zowel binnen als buiten plaats. Het is dus wel slim om daarop voorbereid te zijn en stevige schoenen te dragen. De tablet die je moet gebruiken tijdens de missie, krijg je van ons in bruikleen. En tijdens de missie kijkt de spelleider digitaal mee om, als het echt nodig is, even te helpen.

Limonade, chips en snacks
Is de missie voltooid? Dan ben je wel toe aan wat lekkers! Want van al dat gespeur, geren en hard nadenken krijg je (lekkere) trek, toch? Voor limonade en chips, of wat fris met een lekkere snack kun je altijd terecht in het restaurant van FORTtreffelijk.

Klaar voor jullie volgende missie?
Staan jij en jouw vrienden al helemaal klaar om Fort Knight te spelen bij FORTtreffelijk in Markenbinnen? Leg dan nu het moment van jullie missie vast!

 Bezoek fort-treffelijk.nl

Interactieve speurtocht Fort Knight
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.