Zomerfort bij het Fort van Markenbinnen

Zomerfort bij het Fort van Markenbinnen

Ook dit jaar is er weer Zomerfort bij het Fort van Markenbinnen!

Met een paar aanpassingen hebben we het heerlijke buitenterras van de Genieloods coronaproof weten te maken, aan ruimte is op het terrein van Fort Markenbinnen sowieso geen gebrek.

Vorig jaar was de eerste editie van Zomerfort en hebben we veel fietsende en wandelende gasten mogen ontvangen! Ook families met kinderen van verschillende leeftijden hebben zich prima vermaakt met onder andere lasergamen en verschillende escaperooms. Voor de allerkleinsten is er een goed uitgeruste zandbak, grenzend aan het terras.

Ook een wandeling om het eeuwenoude fort is aan te raden, het is een prachtig bouwwerk en de omgeving is zeker de moeite waard om te bekijken. Het fort behoort tot de Stelling van Amsterdam, wat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat.
Wat je ook zoekt, rust of iets actiefs, een stukje taart of een borrelplank, kom lekker naar Zomerfort. De kleine menukaart biedt genoeg keuze, bijvoorbeeld een vegan rode bietenwrap, een salade, een ijsje of een puntzak patat met een broodje kroket, voor elk wat wils.

Openingstijden Zomerfort 2021:
  •     Maandag t/m donderdag gesloten
  •     Vrijdag 12:00 17:00 uur
  •     Zaterdag 12:00 17:00 uur
  •     Zondag 12:00 17:00 uur
Open vanaf 1 mei t/m zondag 22 augustus

Zomerfort bij het Fort van Markenbinnen

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.