Vaartocht


-advertentiepositie-Vaartocht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De ferry vertrekt naar de Maasvlakte.
Een prachtige vaartocht van ca. 1 uur, waarbij u grote zeeschepen en cruiseschepen voorbij ziet varen richting de haven van Rotterdam of de open zee op naar?
Schitterende natuur

Maar ook de natuur is hier schitterend! Bij de halte Landtong ligt een ruig duingebied vol flora en fauna en zelfs zeehonden! Geniet van het uitzicht en het nieuwe strand van de tweede Maasvlakte. De ferry kan niet worden afgehuurd, maar is gewoon openbaar vervoer. Dit betekent dat wij de vaartocht wel voor u kunnen reserveren, maar dat we gebonden zijn aan vaste tijden. Uiteraard kunnen wij hiermee rekening houden tijdens de planning van uw evenement.

Het is ook mogelijk om halverwege af te stappen bij de Nieuwe Maasvlakte, bij Futureland. Dit informatiecentrum van de Nieuwe Maasvlakte biedt een uniek n interactief kijkje bij het opspuiten van een nieuw haventerrein, het lossen en laden bij ultramoderne kades of bij baggerwerkzaamheden.
Vaartocht met prachtige uitzichten

De vaartocht is niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook leuk voor de jongere oudere met al zijn prachtige uitzichten. Plan de tocht tijdens uw familiedag op het fort of cultureel uitje met uw collegas!

 Bezoek fort1881.nl

Vaartocht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.