1

Gilde Stadswandelingen




Gilde Stadswandelingen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga mee met de Stadsgidsen van Gilde Amersfoort op een stadswandeling door de historische binnenstad, . Onze gidsen laten u niet alleen de stad zien maar nemen u ook mee in de verhalen uit het verleden zoals die van het Mirakel van Amersfoort en de Keitrekking.
Zowel individuele bezoekers als groepen kunnen bij ons terecht voor een boeking op vaste tijden of op maat.
Naast de stadswandeling en de torenbeklimming bieden wij verschillende thema activiteiten zoals fietstochten en de vestingvaart (een combinatie tussen rondvaart en wandeling.Bekijk ook onze pagina’s met themawandelingen voor een uitgebreid overzicht met mogelijkheden.
Toegankelijkheid:
De afstand van een stadswandeling is maximaal 2 km, maar wandelen in middeleeuws Amersfoort is lastig als u slecht ter been bent of een rolstoel of rollator nodig hebt. Toch kunnen we ook dan een leuke privé rondleiding voor u maken!
Groepen:
Wilt u met een groep (familie of bedrijfsuitje) Amersfoort bezoeken? Kijk dan naar de mogelijke arrangementen op onze op afspraak pagina of neem contact met ons op.
Met de stadsgidsen van Gilde wordt een bezoek aan Amersfoort een leuk en leerzaam dagje uit.

Gilde Stadswandelingen in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek gildeamersfoort.nl

Gilde Stadswandelingen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.