Helene Unlocked

Grote droogtes bedreigden de Veluwe. Bosbranden lagen op de loer. Niet alleen de natuur van de Hoge Veluwe was in gevaar, maar ook de kunstschatten van het Kröller-Müller Museum.

Gelukkig heeft Helene Kröller-Müller, oprichtster van het gelijknamige museum, met haar vooruitziende blik een schuilkelder laten aanleggen. De waardevolle kunstcollectie ligt daar tijdelijk opgeslagen. Aan beveiliger Selim de taak dit te bewaken.

Maar Selim heeft een probleem: De droogte is voorbij en binnenkort opent Koningin Máxima de nieuwe tentoonstelling. Alleen de kelder gaat niet meer open! Hij heeft jouw hulp nodig. Ga mee naar de favoriete plekken van Helene Kröller-Müller en help Selim met het openen van de schuilkelder door puzzels op te lossen en codes te kraken op historische locaties in Ede, Otterlo, Harskamp en Lunteren.

Helene Unlocked in Ede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ede Marketing
Ede Marketing
Ede Marketing
Ede Marketing
Ede Marketing
Ede Marketing