1

Kinder Escaperoom De Geheime Bunker




Kinder Escaperoom De Geheime Bunker

Een escaperoom is leuk, maar kan voor sommige kinderen best spannend zijn. Onze kids escaperoom challenges zijn ontwikkeld speciaal voor slimme kinderen, en zijn dus uitdagend genoeg maar niet t spannend. 

Werk samen als een cht team en laat jullie missie slagen.

Jouw kids in goede handen
Onze escaperooms zijn niet eng, maar een escaperoom kan wel voor wat spanning zorgen bij kinderen. Daarom houden wij alles goed in de gaten, komen af en toe eens even binnen kijken en gaat de deur niet echt op slot. Dit laatste hebben de kinderen niet eens door, doordat zij druk zijn met het oplossen van puzzels en raadsels. De hele groep is dus in goede handen bij het team van FORTtreffelijk.

Onze kids escaperooms

Wie vergiftigde de generaal?
In het fort is een officiersdiner geweest, maar de generaal heeft dat niet overleefd Hij is vergiftigd! Door wie? Dat weten we nog niet, maar dat kunnen jij en jouw vrienden ontdekken. Jullie beginnen de zoektocht in de kamer waar het diner geweest is. Ontdekken jullie daar meer? Dan gaan jullie door naar de tweede ruimte: de keuken. Daar kunnen jullie erachter komen wie de moordenaar van de generaal is!

De geheime bunker
Deze gloednieuwe escaperoom is ontworpen met de kennis en ervaringen die wij de laatste jaren hebben opgedaan over escaperooms speciaal voor kinderen. Alle ideeen over originele opdrachten, raadsels en puzzels zijn gebundeld en meegenomen in de ontwikkeling van deze nieuwe kamer. Een kamer over een geheime bunker. En dat allemaal in een echt fort, helemaal passend bij het thema! Weten jullie binnen het uur de escaperoom te halen? De tijd tikt

Minimaal aantal personen: 6
Minimale leeftijd: 7 jaar
Kosten 11,50,- per persoon
Tijdsduur: 1 uur

 Bezoek fort-treffelijk.nl

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.