Escape Xperience Zutphen: de Redding van de Stad


-advertentiepositie-



Escape Xperience Zutphen: de Redding van de Stad

Met Escape Xperience beleef je Zutphen op een nieuwe, leuke en interactieve manier. Het is als een escaperoom, maar dan buiten in de stad! Deze tour loop jezelf, dus je kunt starten wanneer je er klaar voor bent.

Met de app loop je door de stad terwijl je puzzels en raadsels oplost. Elke Xperience heeft een spannende verhaallijn, waarbij je de hoofdpersoon helpt ontsnappen of een urgente missie helpt voltooien.

Tijdens deze Xperience beleef je Zutphen in het jaar 1537. Zutphenaren komen in opstand tegen de hertog van Gelre. Hij laat de stad bezetten door een stel losbandige soldaten en dreigt de stad te laten verwoesten. Burgemeester Johan van Voorthuysen moet in een stad in oorlog op zoek naar een manier om dit conflict op te lossen. In het centrum van de stad zijn aanwijzingen te vinden die hem gaan helpen. Lukt het jullie Johan te helpen voorkomen dat de stad wordt vernietigd?

Hoe werkt het?
- Je boekt op de website van Escape Xperience.
- Je downloadt de app Loquiz.
- Je ontvangt de inloggegevens per e-mail, nadat de betaling van de boeking is afgerond.
- Je kunt het spel starten wanneer jij wilt.

Voor wie is deze Escape Xperience leuk?
Vrienden, familie, collega's, dates en gezinnen met kinderen (die kunnen lezen en schrijven en die zin hebben in een wandeling)

Openingstijden: Je kunt op elk moment spelen, aangezien de Xperience een self-guided tour is. De medewerkers raden je wel aan uiterlijk twee uur voor zonsondergang te starten.

Escape Xperience Zutphen: de Redding van de Stad in Zutphen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek escape-xperience.nl

Foto: Escape Xperience
Foto: Escape Xperience