cultuur

Arrangement UITgelicht

Arrangementen Cultuur (172)

Museumjournalisten

dordrecht, Zuid-Holland  -  In het Onderwijsmuseum komt de school van vroeger helemaal tot leven. Haal schoolherinneringen op en deel met collega’s of vrienden! Tijdens dit programma bent u de verteller!

geopend, dinsdag 9 januari 2024 t/m maandag 9 december 2024 

Koken op een fort

oudeschild, Noord-Holland, Fort de Schans  -  Op forten werd gekookt in gietijzeren ketels, O Cuisine kan dmv Dutch Ovens laten beleven hoe dat is gebeurd. Door een mobiel systeem kan dit op elke gewenste plek, enige voorwaarde is dat het buiten moet. Deze beleving is voor diverse momenten...

geopend, zondag 1 januari 2023 t/m dinsdag 31 december 2024 

Workshop Peel Pizza bakken met boekweit

Met zijn vernieuwende bakconcepten NEW WAYS IN FOOD presenteert bakker Ard nu de PEEL PIZZA. Dit "Peel Power Food" wordt door steeds meer voedingsdeskundigen aangeraden als graanvervanger voor mensen met een gluten intolerantie.

geopend, zondag 14 mei 2023 t/m dinsdag 31 december 2024 

Escape the City - Stadswandeling met puzzels

zwolle, Overijssel, Sassenpoort  -  ?Escape the City Zwolle, een interactieve stadswandeling in puzzelvorm. Ontdek de mooiste plekjes. Ga je op city trip in Zwolle en ben je van plan de stad te gaan verkennen? Met dit spel zie je alle highlights.

geopend, vrijdag 15 maart 2024 t/m vrijdag 14 maart 2025 

Helene Unlocked

ede, Gelderland, Lunteren en Otterlo  -  Dit echte teamspel speel je lopend in historisch Ede, Lunteren, Harskamp en Otterlo. Je verplaatst je met de auto tussen deze pittoreske plekken. Ondanks de digitale component zijn jullie lekker bezig in de openlucht en lossen jullie het mysterie op!

geopend, maandag 19 september 2022 t/m dinsdag 31 december 2024 

Bezoek het Vestingmuseum in Naarden

naarden, Noord-Holland, Nederlands Vestingmuseum  -  Naarden-Vesting is n van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. Als onderdeel van de Hollandse Waterlinies is de vesting UNESCO Werelderfgoed. Het Nederlands Vestingmuseum is gevestigd op bastion Turfpoort. Op het buitenterrein en in de...

geopend, zondag 1 januari 2023 t/m dinsdag 31 december 2024