amersfoort senioren

Amersfoort Senioren (9)

Stadsbrouwerij De Drie Ringen

AMERSFOORT, UTRECHT - Nieuwsgierig naar de smaak van Amersfoorts bier? Breng een bezoek aan brouwerij De Drie Ringen! Hier leer je alles over de geschiedenis van bier in Amersfoort.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag

entree vanaf € 10,00

Kringloop Amersfoort

AMERSFOORT, UTRECHT - Vintage en brocante is helemaal hip! Koop je tweedehands spullen bij Kringloop Amersfoort. Drink een lekker bakje koffie en neem een kijkje in het Minimuseum.

's zondags gesloten

gratis toegang

Fietsboot Eemlijn

AMERSFOORT, UTRECHT - Ontdek het Eemland met de Fietsboot Eemlijn. Deze bus op het water combineert een ontspannen boottocht met een actieve fietstocht.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag en vrijdag

entree vanaf € 4,00

Sweet Cakery

AMERSFOORT, UTRECHT - Breng je kwaliteiten in het maken van prachtige en heerlijke taarten naar een hoger level bij Sweet Cakery Amersfoort. Krijg de basistechnieken onder de knie en leer werken met icing. Is dat al een 'piece of cake' voor jou? Volg dan een cursus...

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 275,00

Walking dinner door Amersfoort

AMERSFOORT, UTRECHT - Met Walking Dinner ontdek je de historische en culinaire kant van Amersfoort. Je wandelt met een stadsgids door de historische binnenstad. Tussendoor schuif je aan bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner.

geopend op afspraak of bel +31 (0)33 463 5662 voor meer informatie

entree vanaf € 68,50

Galerie De Ploegh

AMERSFOORT, UTRECHT - Bekijk de bijzondere exposities van Galerie De Ploegh! Naast de befaamde grafiekmanifestatie zijn hier verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang