amsterdam kinderfeestje

Amsterdam Kinderfeestje (53)

Reis door tijd en cultuur in het Tropenmuseum

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Verschillende thema's maken een bezoek aan het Tropenmuseum een ware ontdekkingstocht. Maak kennis met verre culturen en bijzondere verhalen vanuit de hele wereld!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 8,00

peuters gratis

Mountain Network Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Kom klimmen bij Mountain Network Amsterdam in 'De Eretribune'. Dit sportcomplex heeft ook een woonvoorziening en is bedoeld voor sportende studenten. Doe mee aan klimcursussen, klimwedstrijden of vier een groepsuitje op de muur!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 13,00

kinderen vanaf € 11,00

Ga samen of solo de uitdaging aan in Klimhal Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Klimhal Amsterdam is de grootste klimhal van de Benelux en ligt vlak naast het station. Klauteren, klimmen, abseilen - er zijn meer dan driehonderd routes die je kunt uitproberen. De klimwanden zijn 21 meter hoog... Durf jij de uitdaging aan?

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 13,00

kinderen vanaf € 9,50

Pathé De Munt

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Pathé De Munt toont met een breed filmprogramma vele films. Natuurlijk ook in 3D. Geniet ook van de diverse filmmarathons.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Cultuurpark Westergasfabriek

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Cultuur, recreatie en natuur vullen elkaar aan in Cultuurpark Westergasfabriek. Dit stadspark heeft ruimte genoeg voor concerten en evenementen, maar biedt ook kleinere expositieruimtes.

elke dag geopend

entree gratis

Miniport Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Stap aan boord van je eigen cruiseschip, reddingsboot of politieboot en bevaar de wateren van het Amsterdamse Bos. Bij Miniport Amsterdam ben jij de kapitein.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 10,00