Amsterdam

Uitstapjes Amsterdam (53)

JHM Kindermuseum

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Welkom! De joodse familie Hollander nodigt je uit voor een kijkje in hun huis en leven in het JHM Kindermuseum. Leer alles over joodse tradities en bak een joodse challe: een heerlijk gevlochten broodje.

elke dag geopend

ArenA Stadiontour

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Neem een kijkje achter de schermen in de Johan Cruijff ArenA. Je leert alles over de roemrijke historie van Ajax. Neem een kijkje in de Ajax kleedkamer en voel de adrenaline stromen als je afdaalt van de spelerstrap.

geopend op afspraak of bel +31 (0)203 111 336 voor meer informatie

De FilmHallen Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - De FilmHallen vind je in de oude tramremise in Amsterdam-West. Deze bioscoop heeft negen zalen waarvan zaal zeven wel heel speciaal is. De Parisienzaal is geheel in art-decostijl, met een interieur uit de voormalige bioscoop Cinema Parisien.

elke dag geopend

Johan Cruijff ArenA

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - De Johan Cruijff ArenA is de thuishaven van voetbalclub Ajax, maar ook de plek waar verschillende concerten en grote evenementen worden gehouden.

elke dag geopend

Kinderboerderij Bijlmerweide

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Maak kennis met Betsie en Truus! Deze varkens en de andere dieren op de boerderij zitten al op je te wachten. Maak een huifkartocht over het terrein of geniet van een kopje thee met zelfgemaakte honing.

's maandags gesloten