Dagje Appingedam, wat te doen?

Bezienswaardigheden en allerlei leuke activiteiten die je kunt doen in Appingedam en in de buurt van Appingedam.

De Groninger Zilverkamer

appingedam, Groningen  -  Bekijk een indrukwekkende Groningse zilvercollectie in de Groninger Zilverkamer en ontdek de typische Groningse zilversmaak.

Damster Wandelingen

appingedam, Groningen  -  Ontdek de rijke geschiedenis, karakteristieke straatjes en groene parken van Appingedam via Damster Wandelingen.

Museum Møhlmann

appingedam, Groningen  -  Kom naar Museum Møhlmann en bekijk kunst die wat voorstelt: realistische en figuratieve kunst.

Museum Stad Appingedam

appingedam, Groningen  -  Museum Stad Appingedam is de schatkamer van het stadse verleden van de stad Appingedam. Bijzonder aan het museum is de prachtige zilvercollectie. Daaraan is te zien dat Appingedam een welvarende stad was.

Hotel-Restaurant Landgoed Ekenstein

appingedam, Groningen  -  Op twintig minuten rijden van de stad Groningen ligt Landgoed Ekenstein. De accommodatie in Appingedam dient als hotel, restaurant en is ook in gebruik als vergaderruimte.

Camping Ekenstein

appingedam, Groningen  -  Bij Camping Ekenstein vindt de kampeerder cultuur, natuur en rust. De camping ligt aan de rivier het Damsterdiep op twee kilometer afstand van Appingedam.