Groepsuitje Balk en omgeving

Gevonden in de buurt van Balk:

Toeren met een solex of een DAF 33

harich, Friesland (1.2km)  -  Ga terug in de tijd met een nostalgische solex of een prachtige DAF 33. Solex Verhuur Friesland heeft de leukste ideeën voor een dagje toeren, compleet met lange solexjas of zo'n grappig automaatje!

Solex verhuur Sloten

wijckel, Friesland (1.42km)  -  Het platteland van het Friese Gaasterland verkennen? Doe dit dan comfortabel en milieuvriendelijk op een solex of een e-chopper van Solex verhuur Sloten!

Skûtsjesilen op de Friese Meren

heeg, Friesland (4.16km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

Museum Sloten

sloten, Friesland (4.42km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Maisdoolhof Veenwijk in Oudega - GESLOTEN IN 2023

oudega, Friesland (4.43km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Verdwaal lekker in Maisdoolhof Veenwijk en vind je weg naar de uitgang met escape opdrachten. Warm weer? Onderweg kun je lekker spelen met water en van alles ontdekken in de Onderwaterdier-Ontdekhoek. Heerlijk kliederen bij de...

Skûtsje zeilen voor groepen

heeg, Friesland (8.04km)  -  Actie en avontuur: dat is zeilen in een skûtsje. Zelf aan de fok of het roer in handen? Of beman het grootzeil! Je mag alles zelf doen tijdens een dagje zeilen. Natuurlijk kun je ook ontspannen genieten.

Kaasmakerij de Nylander

it heidenskip, Friesland (9.56km)  -  Altijd al eens willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Breng een bezoekje aan Biologische Kaasmakerij De Nylander in het Friese Workum en boek een interessante rondleiding.