Culturele Uitjes Balk en omgeving

Gevonden in de buurt van Balk:

Museum Sloten

sloten, Friesland (4.42km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Skûtsje zeilen voor groepen

heeg, Friesland (8.04km)  -  Actie en avontuur: dat is zeilen in een skûtsje. Zelf aan de fok of het roer in handen? Of beman het grootzeil! Je mag alles zelf doen tijdens een dagje zeilen. Natuurlijk kun je ook ontspannen genieten.

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (8.18km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

Galerie De Scheepskamer

heeg, Friesland (8.23km)  -  Geïnspireerd door zee, zeilen, schepen en havens. In galerie De Scheepskamer hangen allerlei schilderijen en foto's met, zoals de naam al doet vermoeden, een nautisch thema. Schip Ahoy!

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (10.66km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

Kunstzaal Ada Stel

tjerkwerd, Friesland (12.95km)  -  Kunstenares Ada Stel stelt in haar eigen galerie kunst van zichzelf en van anderen tentoon: keramiek, polyester, glas, brons, schilderijen. Neem een kijkje in de veelzijdige collectie.

Jopie Huisman Museum

workum, Friesland (12.96km)  -  In het Jopie Huisman Museum is het werk verzameld van de gelijknamige kunstenaar. Zijn schilderijen vertellen het verhaal achter de mens.