Uitstapjes vlakbij Antwerpen Events Company

Maastricht Events Company

maastricht, Limburg (0.01km)  -  Maastricht Events Company regelt ieder zakelijk evenement. De Limburgse stad is een prima locatie voor allerlei arrangementen met collega's of relaties.

elke dag geopend 

The Game Box Maastricht

maastricht, Limburg (0.25km)  -  Kom gamen in The Game Box Maastricht. Deze arcadehal staat vol met meer dan vijftig spellen van vroeger én van nu. Speel games met en tegen elkaar en win leuke prijzen.

elke dag geopend 

Brouwerij Bosch

maastricht, Limburg (0.35km)  -  Ervaar hoe het brouwproces vroeger verliep en proef van het ambachtelijk gebrouwen bier bij een rondleiding door Brouwerij Bosch.

open op vrijdag en zaterdag 

Centre Céramique

maastricht, Limburg (0.51km)  -  Centre Céramique is het centrum van cultuurhistorisch Maastricht. Je vindt er vondsten uit opgravingen, maar ook een verzameling muziekinstrumenten, oude schoolplaten en nog vele meer. De stadsbibliotheek zit ook in Centre Céramique.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rederij Stiphout - boottochten en dagarrangementen

maastricht, Limburg (0.64km)  -  De mooiste plekjes rondom Maastricht zijn te vinden op het water. Vaar met één van de schepen van Rederij Stiphout door deze prachtige streek. Heerlijk varen, eventueel in combinatie met een rondleiding.

elke dag geopend 

Museum van Illusies

maastricht, Limburg (0.72km)  -  In het Museum van Illusies is niets wat het lijkt! Laat je lekker van de wijs brengen door je eigen hersenen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Museumkelder Derlon

maastricht, Limburg (0.76km)  -  Hotel Derlon lijkt een modern hotel, maar wat velen niet weten, is dat het gebouwd is op eeuwenoude Romeinse opgravingen. In de kelder is een klein museum te vinden.

open op zondag 

Schatkamer Onze Lieve Vrouwebasiliek

maastricht, Limburg (0.76km)  -  De Schatkamer van de Onze Lieve Vrouwebasiliek bewaart onder meer de stola van paus Johannes Paulus II.

elke dag geopend 

Blanche Dael - koffiebranderij & theepakkerij

maastricht, Limburg (0.79km)  -  Exclusieve koffie, ambachtelijk gebrand, is te koop bij Blanche Dael in Maastricht. Ook voor heerlijke thee en vers gebrande noten staat hier de deur open.

elke dag geopend 

De Bijenkorf Maastricht

maastricht, Limburg (0.79km)  -  Winkelen bij de vestiging van De Bijenkorf in Maastricht is een dagje uit op zich! Met een paar aankopen uit de collectie ziet iedereen er weer stralend uit.

elke dag geopend 

Stadspark Maastricht

maastricht, Limburg (0.81km)  -  Leuke bruggetjes, mooie beelden en veel groen. In het Stadspark van Maastricht is het goed toeven. Lekker picknicken rondom de fontein of een mooie wandeling maken, het kan hier allemaal. En onderweg kun je opeens een bever zien. Wel van hout. Het...

elke dag geopend 

Topzz Maastricht

maastricht, Limburg (0.82km)  -  Heerlijk voor een warme dag, als je een gezond tussendoortje zoekt: Frozen yoghurtz. Dit is bevroren yoghurt met een zelfgekozen topping. Trouwens, Frozz is lekker in elk seizoen!

elke dag geopend 

De Helpoort van Maastricht

maastricht, Limburg (0.82km)  -  Bezoek het oudste nog bestaande poortgebouw van Nederland: de Helpoort in Maastricht.

's maandags gesloten 

Wandelen door historisch Maastricht

maastricht, Limburg (0.86km)  -  Ontdek de mooiste plekjes van Maastricht met de ervaren gidsen van Beleef Mestreech. Alle historische, culturele en gezellige plekken van de Limburgse hoofdstad komen voorbij! Of ga zelf op stap met een van hun puzzeltochten.

elke dag geopend 

Bakkerij De Bisschopsmolen

maastricht, Limburg (0.87km)  -  In de oudste nog werkende watermolen van Maastricht leeft de kunst van het broodbakken nog volop. Maak kennis met dit ambacht in De Bisschopsmolen.

's maandags gesloten 

Bonnefantenmuseum

maastricht, Limburg (0.89km)  -  Bekijk de kunsthoogtepunten van Maastricht in het Bonnefantenmuseum. Geniet van werken van meesters in de schilderkunst als Rubens, Jordaens en Van Dijck, maar laat je ook verrassen door de diverse moderne kunstwerken.

's maandags gesloten 

Dille & Kamille Maastricht

maastricht, Limburg (0.91km)  -  In Dille & Kamille in Maastricht geniet je van heerlijke geuren en rustige muziek, terwijl je snuffelt tussen de robuuste spullen voor in huis, keuken en tuin. Neem zeker ook even een rustmomentje in de koffie- en theehoek en smul van een stuk taart.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Antwerpen Events Company