Dagje Uit met Kinderen Balk en omgeving

Gevonden in de buurt van Balk:

Museum Sloten

sloten, Friesland (4.42km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Maisdoolhof Veenwijk in Oudega - GESLOTEN IN 2023

oudega, Friesland (4.43km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Verdwaal lekker in Maisdoolhof Veenwijk en vind je weg naar de uitgang met escape opdrachten. Warm weer? Onderweg kun je lekker spelen met water en van alles ontdekken in de Onderwaterdier-Ontdekhoek. Heerlijk kliederen bij de...

-advertentiepositie-

Kabouterpad Elfbergen

oudemirdum, Friesland (6.2km)  -  De Friese kabouters wonen in bos Elfbergen. De boswachter heeft het zelf gezien! Daarom heeft hij een kabouterroute neergezet met leuke opdrachten en spelletjes. Met een beetje geluk kom je onderweg zelfs een echte kabouter tegen!

Bezoekerscentrum Mar en Klif

oudemirdum, Friesland (6.2km)  -  Mar en Klif verhaalt over het mooie Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, over het ontstaan van de bossen en de geschiedenis van het veen. Bekijk de tentoonstelling, loop met de kinderen het dassenpad of neem een wandelroute mee om het gebied te...

Ir. D.F. Woudagemaal

lemmer, Friesland (8.77km)  -  Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld staat in Lemmer. Het Ir. D.F. Woudagemaal is in 1920 gebouwd en is nog altijd te bezoeken.