den haag kinderen

den Haag Kinderen (25)

Escher in Het Paleis - Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Altijd al langer willen zijn dan je ouders? Kom naar Escher in Het Paleis. Hier wordt elke bezoeker op het verkeerde been gezet. Niets is wat het lijkt!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 6,50

peuters gratis

Familiepark Drievliet

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Drievliet is een attractiepark vooral voor jonge bezoekers. Het attractiepark kent vele attracties zoals de achtbaan Formule-X, de Jungle River en de Kopermijn.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 22,50

peuters gratis

Natuurspeelplaats Zuiderpret

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Natuurspeelplaats Zuiderpret is een avontuurlijke plek voor kinderen: samen spelen in de natuur: hutten bouwen, het water in of de uitkijktoren op! Ook voor kleuters is er een plek met minder uitdagingen en veel bloemen.

elke dag geopend

gratis toegang

SEA LIFE Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - In SEA LIFE zijn naast de zeeschildpad en de zwartpunt rifhaai ook roggen en otters te zien. Allemaal vanuit een tunnel, met 180.000 liter water boven je hoofd!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 14,75

kinderen vanaf € 10,75

peuters gratis

Zwembad Zuiderpark

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zwembad Zuiderpark is een leuk en speels recreatiebad voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een glijbaan en een wildwaterkreek.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,55

kinderen vanaf € 2,85

Speelparadijs Zuiderparadijs

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Kinderen zijn uren zoet tijdens een middagje in Speelparadijs Zuiderparadijs. Ga lekker springen op de trampolines of racen met elektrische auto's.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag

volwassenen vanaf € 1,50

kinderen vanaf € 5,50

peuters vanaf € 2,50

Surfschool Aloha

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Laat je meevoeren door de golven en krijg de surfkunst onder de knie bij Surfschool Aloha op het Noorderstrand in Scheveningen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 35,00

kinderen vanaf € 20,00

Kinderboekenmuseum

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Literatuurmuseum en het Kinderboekenmuseum leren over de geschiedenis van de letteren in ons land op een hedendaagse manier.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen vanaf € 7,00

peuters vanaf € 6,00

Ontdek wat je later wilt worden in de Kinderwerkplaats

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Altijd al een raketgeleerde, een chemicus of een stratenmaker willen zijn? Kom met de kinderen naar de Kinderwerkplaats en leer spelenderwijs door allerlei proefjes over ambachten van vroeger en beroepen van nu.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 10,00

peuters gratis

Primark Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

elke dag geopend

Van de redactie

UITagenda