den haag kinderen

den Haag Kinderen (26)

Zwembad Zuiderpark

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zwembad Zuiderpark is een leuk en speels recreatiebad voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een glijbaan en een wildwaterkreek.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,55

kinderen vanaf € 2,85

Primark Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Primark breidt het aantal kledingwinkels in Nederland uit. In Den Haag is de grootste vestiging gevestigd, vol met betaalbare mode voor mannen, vrouwen, jong en oud.

elke dag geopend

Whoosah - Strandtent

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Ontspannen op het strand, maar ondertussen is het tijd voor iets lekkers! Ga langs bij Whoosah en geniet van heerlijke culinaire gerechten.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,50

Zwembad De Houtzagerij

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zwembad De Houtzagerij in Den Haag heeft drie baden, waarvan twee met jetstreams. Kom naar Den Haag en beleef een heerlijk dagje uit met de kids!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 3,55

kinderen vanaf € 2,85

Snuffelen in het oudste boekenmuseum ter wereld

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Snuffel op je gemak tussen de prachtige boekencollectie. In Museum Meermanno leer je alles over het geschreven en gedrukte boek van vroeger en nu. Kleurrijke tentoonstellingen nemen je mee naar de wereld van het boek.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 4,75

peuters gratis

SEA LIFE Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - In SEA LIFE zijn naast de zeeschildpad en de zwartpunt rifhaai ook roggen en otters te zien. Allemaal vanuit een tunnel, met 180.000 liter water boven je hoofd!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 14,75

kinderen vanaf € 10,75

peuters gratis

De Waterthor

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Kom gezellig zwemmen bij Zwembad De Waterthor in Den Haag! Zwem een wedstrijdje in het wedstrijdbad, volg een les in het instructiebad of speel met de kinderen in het peuterbad.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,55

kinderen vanaf € 2,85

Van de redactie