den haag kinderen

den Haag Kinderen (26)

Escher in Het Paleis - Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Altijd al langer willen zijn dan je ouders? Kom naar Escher in Het Paleis. Hier wordt elke bezoeker op het verkeerde been gezet. Niets is wat het lijkt!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 6,50

peuters gratis

Natuurspeelplaats Zuiderpret

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Natuurspeelplaats Zuiderpret is een avontuurlijke plek voor kinderen: samen spelen in de natuur: hutten bouwen, het water in of de uitkijktoren op! Ook voor kleuters is er een plek met minder uitdagingen en veel bloemen.

elke dag geopend

gratis toegang

Ontdek wat je later wilt worden in de Kinderwerkplaats

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Altijd al een raketgeleerde, een chemicus of een stratenmaker willen zijn? Kom met de kinderen naar de Kinderwerkplaats en leer spelenderwijs door allerlei proefjes over ambachten van vroeger en beroepen van nu.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 10,00

peuters gratis

Zwembad Zuiderpark

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zwembad Zuiderpark is een leuk en speels recreatiebad voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een glijbaan en een wildwaterkreek.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,55

kinderen vanaf € 2,85

Snuffelen in het oudste boekenmuseum ter wereld

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Snuffel op je gemak tussen de prachtige boekencollectie. In Museum Meermanno leer je alles over het geschreven en gedrukte boek van vroeger en nu. Kleurrijke tentoonstellingen nemen je mee naar de wereld van het boek.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 4,75

peuters gratis

Surfles in Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Leer surfen als een prof tijdens een surfles in Scheveningen! Huur een surfboard of neem een surfles en duik het water van de Noordzee in.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 8,00

Familiepark Drievliet

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Drievliet is een attractiepark vooral voor jonge bezoekers. Het attractiepark kent vele attracties zoals de achtbaan Formule-X, de Jungle River en de Kopermijn.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 22,50

peuters gratis

Koken én eten als een baas op je eigen locatie!

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - *Door het hele land op leuke locaties!* Van sushi tot Hollandse stamppot: met Kookparty tover je de lekkerste gerechten op tafel. Volg een kookworkshop bij je thuis of boek een diner op je vakantieadres.

elke dag geopend

entree vanaf € 35,00

Indoorski Discovery

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Om te skiën en snowboarden zijn reizen naar verre oorden niet nodig, want de ski's en snowboarden liggen klaar bij Indoorski Den Haag.

elke dag geopend

entree vanaf € 37,00

Van de redactie

UITagenda Den Haag, vanaf 20 augustus 2018