den haag senioren

den Haag Senioren (22)

Koken én eten als een baas op je eigen locatie!

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - *Door het hele land op leuke locaties!* Van sushi tot Hollandse stamppot: met Kookparty tover je de lekkerste gerechten op tafel. Volg een kookworkshop bij je thuis of boek een diner op je vakantieadres.

elke dag geopend

entree vanaf € 35,00

Zwembad Overbosch

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Met maar liefst vijf verschillende baden, is er voor het hele gezin iets te beleven in dit mooie binnenbad. Baantjes trekken, lekker spetteren, relaxen of aquasporten: het kan allemaal!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,55

kinderen vanaf € 2,85

Tourist Tram Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Stap op de Tourist Tram en rijd langs alle bezienswaardigheden in de stad. De historische tram rijdt in de weekenden in juli, augustus en september van de Haagse binnenstad tot het strand van Scheveningen.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Zwembad Zuiderpark

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Zwembad Zuiderpark is een leuk en speels recreatiebad voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een glijbaan en een wildwaterkreek.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 3,55

kinderen vanaf € 2,85

SEA LIFE Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - In SEA LIFE zijn naast de zeeschildpad en de zwartpunt rifhaai ook roggen en otters te zien. Allemaal vanuit een tunnel, met 180.000 liter water boven je hoofd!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 14,75

kinderen vanaf € 10,75

peuters gratis

IJssalon Veneta

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Geniet van een Italiaans ijsje bij IJssalon Veneta op De Pier in Scheveningen.

elke dag geopend

entree onbekend

Atrium Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is de ontmoetingsplek voor burgers en bezoekers. Bezoek een van de vele culturele, educatieve en maatschappelijke evenementen!

's zondags gesloten

entree gratis

Gemeentemuseum Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Het Gemeentemuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen gratis

Japanse tuin op landgoed Clingendael

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - De Japanse esdoorns, de rododendrons en de bloeiende azalea's maken van de Japanse tuin een plaatje. De bijzondere tuin op landgoed Clingendael is slechts enkele weken per jaar open.

geopend, soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Van de redactie