Uitstapjes vlakbij Landgoed Clingendael

Relaxen op het Malieveld

den haag centrum, Zuid-Holland (1.16km)  -  Relax op het beroemde Malieveld. Het is een heerlijke plek om van de zon te genieten of lekker in beweging te zijn. Geniet van een heerlijke lunch in het Paviljoen, leef je uit op de skatebaan of breng een bezoekje aan het Hertenkamp.

Literaire wandelroute - Louis Couperus

den haag, Zuid-Holland (1.24km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Louis Couperus. De gids van het Louis Couperus Genootschap neemt je mee langs alle belangrijke plekken in het leven van Couperus. Er is ook een Eline Vere wandeling.

Nationaal Museum Sophiahof

den haag centrum, Zuid-Holland (1.42km)  -  Museum Sophiahof laat alles zien over de geschiedenis van Indonesië, het toenmalige Nederlands-Indië, en wat voor impact die geschiedenis tot op de dag van vandaag nog heeft.

Koninklijke Bibliotheek

den haag, Zuid-Holland (1.49km)  -  De Koninklijke Bibliotheek is de nationale bibliotheek van Nederland. Het doel van de bibliotheek is om mensen en informatie samen te brengen.

Nationaal Archief

den haag, Zuid-Holland (1.51km)  -  In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 142 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto's over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (1.54km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Haagse Antiek- en boekenmarkt

den haag, Zuid-Holland (1.58km)  -  Antiekliefhebbers opgelet: van mei tot en met september staat de Haagse antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout. Wandel langs kraampjes met curiosa, haal een bakje poffertjes en geniet van de knusse sfeer op de markt.

Lange Voorhout, de mooiste laan van Nederland

den haag centrum, Zuid-Holland (1.67km)  -  Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet zonder een wandeling over het Lange Voorhout. Aan deze mooiste laan van Nederland vind je beroemde gebouwen zoals het Hotel des Indes, de Kloosterkerk en het smalste huisje van Den Haag.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed Clingendael