Uitstapjes vlakbij Landgoed Clingendael

Relaxen op het Malieveld

den haag centrum, Zuid-Holland (1.16km)  -  Relax op het beroemde Malieveld. Het is een heerlijke plek om van de zon te genieten of lekker in beweging te zijn. Geniet van een heerlijke lunch in het Paviljoen, leef je uit op de skatebaan of breng een bezoekje aan het Hertenkamp.

Nationaal Archief

den haag, Zuid-Holland (1.51km)  -  In het Nationaal Archief is bijna duizend jaar aan Nederlandse geschiedenis opgeslagen in 142 kilometer archieven. Bekijk kaarten, tekeningen en foto's over historische onderwerpen zoals de Tweede Wereldoorlog.

Paleis Kneuterdijk

den haag, Zuid-Holland (1.54km)  -  Het voormalige Paleis van Willem II weleens van binnen willen bekijken? Volg een rondleiding door het gebouw en de prachtige paleistuin van Paleis Kneuterdijk!

Haagse Antiek- en boekenmarkt

den haag, Zuid-Holland (1.58km)  -  Antiekliefhebbers opgelet: van mei tot en met september staat de Haagse antiek- en boekenmarkt op het Lange Voorhout. Wandel langs kraampjes met curiosa, haal een bakje poffertjes en geniet van de knusse sfeer op de markt.

Zwembad Overbosch

den haag, Zuid-Holland (1.68km)  -  Met maar liefst vijf verschillende baden, is er voor het hele gezin iets te beleven in dit mooie binnenbad. Baantjes trekken, lekker spetteren, relaxen of aquasporten: het kan allemaal!

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (1.72km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

Kookschool Keizer Culinair - Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.73km)  -  De kok speelt de hoofdrol bij Keizer Culinair in Den Haag. Groepen kunnen hier terecht voor een kookles, een wijnproeverij of een vergadering. De locatie is zeer geschikt voor grote groepen door de vijf dubbele kookeilanden.

Het Binnenhof in Den Haag

den haag centrum, Zuid-Holland (1.76km)  -  Het Binnenhof is de beroemdste plek in Den Haag. Niet alleen omdat van daaruit ons land geregeerd wordt, ook omdat het een prachtige historische plek is vol iconische gebouwen. Een hotspot voor demonstraties én toeristen.

Beeld en Geluid Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.77km)  -  Leer alles over de rol van burgers, politici en journalisten in het Nederlandse medialandschap in Beeld en Geluid Den Haag. Herken je fake news? Kom erachter hoe mediawijs je eigenlijk écht bent.

O'Casey's Irish Pub & Restaurant

den haag, Zuid-Holland (1.8km)  -  Voor de onvervalste sfeer van een Ierse Pub hoef je niet naar Ierland. Die vind je ook in O'Casey's Irish Pub & Restaurant in Den Haag! Zo authentiek, dat ze al menig pub uit Ierland verslagen hebben bij 'beste Irish pub' verkiezingen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed Clingendael