Eropuit met Jongeren Etten-Leur en omgeving

Gevonden in de buurt van Etten-Leur:

Heemkundemuseum De Rijf

prinsenbeek, Noord-Brabant (3.44km)  -  In Heemkundemuseum De Rijf herleef je het verleden van Prinsenbeek. Voor de oudere bezoeker is het museum een plek om mooie herinneringen op te halen en voor jongeren een manier om te leren over het verhaal van hun woonplaats.

Bierreclame Museum

breda, Noord-Brabant (5.39km)  -  Wie houdt er niet van een lekker biertje op zijn tijd? In het Bierreclame Museum bevindt zich de grootste collectie oude bierreclames van heel Europa.

Pier15®

breda, Noord-Brabant (6.88km)  -  Drie, twee, één.. go! Verbeter je skate skills en maak je ervaringen nóg uitdagender op de banen van Pier15® in Breda!

Dok 19

breda, Noord-Brabant (7.32km)  -  Relaxen bij Dok 19 in het zonnetje op het terras aan de mooie oude Haven, met een van hun speciaalbiertjes in de hand: dat is de sfeer van Breda beleven.

Eetcafé Walkabout

breda, Noord-Brabant (7.53km)  -  Een echte Australische pub, zomaar in Breda. Je vindt 'm aan de Grote Markt. Lekker dineren en borrelen in een knusse sfeer en elke vrijdagavond genieten van livemuziek.

Lunchcafé Zeezicht

breda, Noord-Brabant (7.57km)  -  Biercafé? Lunchcafé? Zeezicht is het allebei. Dit café heeft maar liefst dertig taps aan de bar! Hier kun je heel wat speciaalbiertjes proberen. Ook de lunchkaart biedt veel keus. Dus plof neer op het gezellige terras en geniet.

Pathé Breda

breda, Noord-Brabant (8.17km)  -  Pathé Breda is de plek in Breda voor een avondje naar de film. Bekijk de nieuwste films in één van de zeven zalen.

Bowling en Partycentrum Breda

breda, Noord-Brabant (8.31km)  -  Probeer een strike te gooien op de bowlingbanen van Bowling Breda. Ga daarna onbeperkt steengrillen. Bowlen op de maat van de muziek? Kom dan discobowlen. Het bowling en partycentrum is al vijftig jaar een begrip in de Brabantse stad. Gegarandeerd...