Uitstapjes vlakbij Steketee Paintball

Vliegend Museum Seppe

bosschenhoofd, Noord-Brabant (1.23km)  -  Weinig musea zijn zo levendig als het Vliegend Museum Seppe. Alle historische vliegtuigen kiezen hier nog regelmatig het luchtruim. Bekijk hier iconen uit de luchtvaartgeschiedenis.

WielerExperience Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (4.23km)  -  Alles wat wielen heeft, is welkom bij WielerExperience Roosendaal! Hier vind je de grootste pumptrack ter wereld en een wielerbaan van één kilometer. Skateboarden, BMX'en, steppen: hier kun je helemaal losgaan.

Klimcentrum Yellow Stone

roosendaal, Noord-Brabant (4.27km)  -  Aarzelend zoekt de linkervoet een steunpunt op de klimmuur van klimcentrum Yellow Stone. Klimmen is zeker spannend! Maar gelukkig ook veilig, dus ga gerust de uitdaging aan.

IJsboerderij De Gerda Hoeve

schijf, Noord-Brabant (7.11km)  -  Op De Gerda Hoeve wonen vijftig koeien die spontaan gaan loeien als er mensen over de vloer komen. Neem een lekker ambachtelijk ijsje en doe mee aan een van de groepsactiviteiten. Veel plezier!

FunZone Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (7.23km)  -  Speelparadijs FunZone Roosendaal is een overdekt speelparadijs om te klimmen, te klauteren en te glijden. Ook voor de kleinsten is er een spannende speelruimte.

Designer Outlet Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (7.64km)  -  Budgetproof maar wel luxe shoppen? Kom naar Designer Outlet Roosendaal. Daar vind je meer dan 75 nationale en internationale topmerken en alles is véél goedkoper dan in reguliere winkels.

Vincent van GoghHuis

zundert, Noord-Brabant (11.84km)  -  Ontdek meer over het leven en werk van Vincent van Gogh op de plek waar hij is geboren. Het Vincent van Gogh Huis staat op zijn geboortegrond, hoewel het niet meer het originele huis is. Het museum is leuk interactief en heeft wisselende exposities.

Zwembad de Wildert

zundert, Noord-Brabant (12.38km)  -  Zwembad De Wildert heeft een groot recreatiebad, peuterbad en wedstrijdbad. Bij mooi weer is het buitenbad geopend en kun je heerlijk zonnen in de ligweide.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Steketee Paintball