Uitstapjes vlakbij Klimcentrum Yellow Stone

WielerExperience Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (0.05km)  -  Alles wat wielen heeft, is welkom bij WielerExperience Roosendaal! Hier vind je de grootste pumptrack ter wereld en een wielerbaan van één kilometer. Skateboarden, BMX'en, steppen: hier kun je helemaal losgaan.

-in the spotlights-

Buitenspeeltuin Vrouwenhof

roosendaal, Noord-Brabant (2.62km)  -  Leef je helemaal uit in Buitenspeeltuin Vrouwenhof in Roosendaal. Klauter op de vele speeltoestellen, roetsj van de glijbaan of ga lekker schommelen.

FunZone Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (3.33km)  -  Speelparadijs FunZone Roosendaal is een overdekt speelparadijs om te klimmen, te klauteren en te glijden. Ook voor de kleinsten is er een spannende speelruimte.

-in the spotlights-

Playdôme Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (3.61km)  -  Bij Playdôme in Roosendaal verveel je je geen moment. Speel een potje funcurlen, hyperbowlen, hakbijlwerpen, lasergamen of playkarten!

Zwembad de Stok

roosendaal, Noord-Brabant (3.76km)  -  Geniet van een ontspannen dagje uit. Droom na het zwemmen weg op één van de ligstoelen rondom het buitenbad.

Designer Outlet Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (3.87km)  -  Budgetproof maar wel luxe shoppen? Kom naar Designer Outlet Roosendaal. Daar vind je meer dan 75 nationale en internationale topmerken en alles is véél goedkoper dan in reguliere winkels.

Vliegend Museum Seppe

bosschenhoofd, Noord-Brabant (4.79km)  -  Weinig musea zijn zo levendig als het Vliegend Museum Seppe. Alle historische vliegtuigen kiezen hier nog regelmatig het luchtruim. Bekijk hier iconen uit de luchtvaartgeschiedenis.

Sneeuwattractiepark SnowWorld Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (6.55km)  -  In SnowWorld Rucphen is het elke dag de perfecte dag voor wintersport; er is altijd kraakverse sneeuw, goede service en deskundige begeleiding. Alles voor een ontspannen dagje skiën of snowboarden!

IJsboerderij De Gerda Hoeve

schijf, Noord-Brabant (7.4km)  -  Op De Gerda Hoeve wonen vijftig koeien die spontaan gaan loeien als er mensen over de vloer komen. Neem een lekker ambachtelijk ijsje en doe mee aan een van de groepsactiviteiten. Veel plezier!

Groepsaccommodatie Molenzicht

bergen op zoom, Noord-Brabant (12.49km)  -  Groepsaccommodatie Molenzicht in Bergen op Zoom is door haar unieke ligging een heerlijk verblijf voor families en grote groepen. Er is plaats voor 28 personen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klimcentrum Yellow Stone