Uitstapjes vlakbij Klimcentrum Yellow Stone

WielerExperience Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (0.05km)  -  Alles wat wielen heeft, is welkom bij WielerExperience Roosendaal! Hier vind je de grootste pumptrack ter wereld en een wielerbaan van één kilometer. Skateboarden, BMX'en, steppen: hier kun je helemaal losgaan.

elke dag geopend 

De Kring Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (2.28km)  -  Theater in alle vormen en maten in De Kring Roosendaal. De leuke gezinsvoorstellingen zijn een aanrader!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag 

Museum Tongerlohuys

roosendaal, Noord-Brabant (2.28km)  -  Leer meer over de historie van Roosendaal in Museum Tongerlohuys.

's maandags gesloten 

Buitenspeeltuin Vrouwenhof

roosendaal, Noord-Brabant (2.62km)  -  Vrouwenhof is de leukste speeltuin van Roosendaal met veel verschillende speeltoestellen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenspeeltuin Vrouwenhof

roosendaal, Noord-Brabant (2.62km)  -  Leef je helemaal uit in Buitenspeeltuin Vrouwenhof in Roosendaal. Klauter op de vele speeltoestellen, roetsj van de glijbaan of ga lekker schommelen.

elke dag geopend 

Geocaching: Schat zoeken in heel Nederland

zoeterwoude, Zuid-Holland (2.9km)  -  Geocaching: een real life treasure hunt. Zoek schatten in de hele wereld met behulp van aanwijzingen en GPS-coördinaten.

elke dag geopend 

Avontura Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (3.33km)  -  Speelparadijs Avontura Roosendaal is een overdekt speelparadijs om te klimmen, te klauteren en te glijden. Ook voor de kleinsten is er een spannende speelruimte.

elke dag geopend 

Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen!

roosendaal, Noord-Brabant (3.49km)  -  Indoor skydiven lijkt op parachutespringen. Je ervaart het gevoel van een vrije val, maar dan zonder uit een vliegtuig te hoeven springen (en het is een stuk goedkoper). Durf jij de windtunnel te trotseren?

's maandags gesloten 

Playdôme Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (3.61km)  -  Bij Playdôme in Roosendaal verveel je je geen moment. Speel een potje funcurlen, hyperbowlen, hakbijlwerpen, lasergamen of playkarten!

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad de Stok

roosendaal, Noord-Brabant (3.76km)  -  Geniet van een ontspannen dagje uit. Droom na het zwemmen weg op één van de ligstoelen rondom het buitenbad.

elke dag geopend 

Designer Outlet Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (3.87km)  -  Budgetproof maar wel luxe shoppen? Kom naar Designer Outlet Roosendaal. Daar vind je meer dan 75 nationale en internationale topmerken en alles is véél goedkoper dan in reguliere winkels.

elke dag geopend 

Steketee Paintball

rucphen, Noord-Brabant (4.27km)  -  Ren, spring en duik in de bosjes! Paintball is heel spannend, vooral in de bossen rond Rucphen.

elke dag geopend 

Vliegend Museum Seppe

bosschenhoofd, Noord-Brabant (4.79km)  -  Weinig musea zijn zo levendig als het Vliegend Museum Seppe. Alle historische vliegtuigen kiezen hier nog regelmatig het luchtruim. Bekijk hier iconen uit de luchtvaartgeschiedenis.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

Basiliek Oudenbosch

oudenbosch, Noord-Brabant (5.57km)  -  Het Vaticaan van Nederland: zo wordt deze basiliek in Oudenbosch ook wel genoemd.

elke dag geopend 

Outdoor escape game Legenda Basilicae

hoeven, Noord-Brabant (5.67km)  -  Outdoor escape game Legenda Basilicae is een superspannend spel. Lukt het jullie om binnen een uur alle aanwijzingen te vinden en een raadselachtige legende te ontrafelen?

elke dag geopend 

Splesj Waterspeelpark

hoeven_noord-brabant, Noord-Brabant (6.32km)  -  Splesj in Hoeven is een waterspeelpark met een groot spray-park, de Mega Soaker en spectaculaire glijbanen.

gesloten, open van  23 april t/m 4 september, van 10:00 uur tot 19:00 uur 

Sneeuwattractiepark SnowWorld Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (6.55km)  -  In SnowWorld Rucphen is het elke dag de perfecte dag voor wintersport; er is altijd kraakverse sneeuw, goede service en deskundige begeleiding. Alles voor een ontspannen dagje skiën of snowboarden!

elke dag geopend 

Vergaderen in SnowWorld Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (6.6km)  -  Vergaderen tussen besneeuwde bergtoppen? Het kan bij SnowWorld Rucphen. Na een vergadering duiken bezoekers zo de après-ski in.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 902 0606 

IJskarten: razendsnelle heats in de vrieskou

rucphen, Noord-Brabant (6.6km)  -  IJskarten is een hele beleving! Maak het mee bij IceKart Rucphen en ga voor die ijskoude heat. Wie houdt de elektrisch aangedreven ijskart in bedwang en gaat het snelst racend over het ijs door de bochten?

geopend op afspraak of bel +31 (0)859 020 606 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klimcentrum Yellow Stone