Uitstapjes vlakbij De Gevangenpoort

Stadspaleis Het Markiezenhof

bergen op zoom, Noord-Brabant (0.21km)  -  In het prachtige stadspaleis Het Markiezenhof ga je terug naar de tijd van de invloedrijkste edelen van Nederland. Wandel door de stijlkamers, de mooie tuinen en zet de draaimolens aan! Het paleis zit vol schatten.

De Gulden Cop

bergen op zoom, Noord-Brabant (0.22km)  -  De Gulden Cop is een cadeau- en kunstwinkel in het centrum van Bergen op Zoom. Vrijwel alles is handgemaakt: glas in lood, tiffany, decoratie en nog veel meer.

Quist Boeken

bergen op zoom, Noord-Brabant (0.23km)  -  Quist Boeken is een boekhandel gerund door boekenfans. Je kunt er lekker rondsnuffelen voor het perfecte boek, in een gezellige sfeer.

Theater De Maagd

bergen op zoom, Noord-Brabant (0.28km)  -  Bezoek een van de meer dan honderd voorstellingen dit seizoen in Theater De Maagd! Het theater in Bergen op Zoom was vroeger een kerk - en dat kan je merken.

Stadhuis Bergen op Zoom

bergen op zoom, Noord-Brabant (0.43km)  -  Prachtige rood-witte luiken, fraaie beelden, een torentje en een bordestrap: het stadhuis van Bergen op Zoom is een plaatje. En in de zomer kun je ook binnen kijken.

Ego Indoor Ski

bergen op zoom, Noord-Brabant (1.07km)  -  Haal de Alpen dicht bij huis tijdens een middagje skiën op Nederlandse bodem! Ga trainen op de draaiende pistes van Ego Indoor Ski.

Zwembad De Schelp

bergen op zoom, Noord-Brabant (1.23km)  -  In Zwembad De Schelp is voor elke zwemmer wat te beleven. Neem een duik in het wedstrijdbad of ontspan in het instructiebad, recreatiebad of peuterbad.

Monkey Town Bergen op Zoom

bergen op zoom, Noord-Brabant (3km)  -  Bij Monkey Town kunnen kinderen al hun energie kwijt op de klimbaan, in de ballenbak of op de trampoline. En is het lekker weer buiten, dan duiken ze in de buitenspeeltuin. Zo'n vijfhonderd vierkante meter met speelattributen op het witte zand.

Bezoekerscentrum De Kraaijenberg

bergen op zoom, Noord-Brabant (3.08km)  -  Ontdek de Brabantse Wal en het natuurgebied de Markiezaat vanuit bezoekerscentrum de Kraaijenberg. Het centrum zelf heeft regelmatig wisselende exposities over de planten en dieren die leven in de Markiezaat, een zoetwater-moerasgebied.

Klimbos Brabantse Wal

bergen op zoom, Noord-Brabant (3.2km)  -  Je kunt de boom in bij Klimbos Brabantse wal! Met negen parcoursen van verschillende niveau's is er in de bossen bij Bergen op Zoom genoeg te kiezen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Gevangenpoort