haarlem senioren

Haarlem Senioren (9)

Draaiorgelmuseum

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Schuddend met een centenbakje, terwijl het orgel speelt... Draaiorgels zijn vaak prachtig gedecoreerde instrumenten. Kom kijken in het Draaiorgelmuseum naar de meest bijzondere draaiorgels!

open op zondag

entree gratis

Wandelen met Gilde Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Ontdek de historische stad Haarlem aan de hand van een bevlogen stadsgids van het Gilde Haarlem. De vrijwillige gidsen kennen de mooiste plekjes in de stad en weten daar ook nog eens meeslepend over te vertellen!

elke dag geopend

entree vanaf € 4,00

Het Dolhuys: een waanzinnig museum

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Het Dolhuys is een modern museum over de psychiatrie. Stap in een eeuwenoude dolcel, luister naar confronterende verhalen en ontdek hoe 'normaal' je zelf bent.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen gratis

Museum Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Leer alles over de rijke historie van Haarlem. Aan de hand van een film, voorwerpen en wisselende exposities gaan bezoekers terug in de tijd in Museum Haarlem, het vroegere Historisch Museum Haarlem.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 7,00

kinderen gratis

Pathé Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Midden in de historische binnenstad van Haarlem vind je de Pathé bioscoop. Het gebouw is goed te herkennen door de grote glazen voorpui. Ga voor de allernieuwste films naar deze bioscoop of maak een keer één van de speciale thema-avonden mee.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,75

kinderen vanaf € 5,00

Frans Hals Museum Hof

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - In het Frans Hals Museum bewonder je oude kunst, hedendaagse kunst en een prikkelende mix van oud en nieuw. Het museum heeft twee locaties: Hof en Hal. Locatie Hof is het gebouw van het oorspronkelijke Frans Hals Museum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen gratis