1

Wat te doen in Halle en omgeving

Dagje Halle, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Halle:

Wijngaard De Oogsthoek

zelhem, Gelderland (4.09km)  -  Goede wijn maken kunnen ze bij wijngaard De Oogsthoek als de beste! Deze wijngaard in de mooie omgeving van Zelhem verbouwt verschillende druivenrassen en maakt de lekkerste wijnen. Proef het zelf!

't Pannekoekhuis Westendorp

westendorp, Gelderland (4.6km)  -  Stel een pannenkoek samen bij 't Pannekoekhuis Westendorp met keuze uit wel vijftig ingrediënten. Geniet van heerlijke lekkernijen in een gezellige omgeving.

Museum Smedekinck

zelhem, Gelderland (5.04km)  -  Kom op bezoek bij museumboerderij Smedekinck en kom alles te weten over vervlogen tijden van het Achterhoekse Zelhem. Er is een compleet ingerichte ouderwetse boerenwoonkeuken.

Zwembad De Brink

zelhem, Gelderland (5.47km)  -  Centrum De Brink is een zwembad en een cultureel centrum in één. Naast zwemmen kun je er ook zingen, kaarten en ontspannen.

Future Fun Ballooning

varsseveld, Gelderland (5.49km)  -  Klaar voor een ballonvlucht? Future Fun Ballooning neemt de bezoeker mee de lucht in. Het is ook mogelijk om vanaf een eigen locatie te vliegen.

Unique - reizen, evenementen en dagtochten

zelhem, Gelderland (5.8km)  -  Leun achterover en geef de organisatie eens uit handen. Van bedrijfsuitje tot complete groepsreis en van georganiseerd feest tot dagtochten naar Winterberg: Unique Events regelt het!

Easyfeeling Sauna-Skincare-Wellness

doetinchem, Gelderland (7.93km)  -  Kom tot die heerlijke verdiende rust bijEasyfeeling Sauna-Skincare-Wellness. Geen overvolle en grote sauna, maar hier ontspan je in een knusse sfeer.

Groepshotel De Tienhoeve

hengelo, Gelderland (8.6km)  -  In Groepshotel De Tienhoeve in het Gelderse Hengelo komen groepen beslist tot rust. De omgeving kenmerkt zich door een coulisselandschap met veel bos.

Skyzone Rozengaarde

doetinchem, Gelderland (8.82km)  -  Durfallen opgelet! Ga op avontuur in Skyzone Rozengaarde. Spring, klim en klauter over de obstakels van Superjump of ga een potje voetballen. Bekijk wat Skyzone voor jou in huis heeft: Superjump: Een spectaculaire trampolinearena waarin niet...

Zwembad Rozengaarde

doetinchem, Gelderland (8.82km)  -  Kom afkoelen in zwembad Rozengaarde, een subtropisch zwembad vol verrassingen in Doetinchem.

Laco zwembad Oude IJsselstreek

terborg, Gelderland (9.26km)  -  Laco zwembad Oude IJsselstreek heeft een binnenbad en een buitenbad. Of je nu meters wilt maken in het banenbad of lekker wilt spetteren, het kan allemaal. Geniet in het zomerseizoen van de frisse buitenlucht en duik in het buitenbad.

Vakantiehuizen op Landgoed Zelle

hengelo, Overijssel (9.38km)  -  Overnachten in de nostalgische omgeving van de Achterhoek ? Dat kan bij landgoed Zelle. Er zijn zes verbouwde boerderijen, vier Finse bungalows en er een boswachterswoning.

Museum Tukar Menukar

doetinchem, Gelderland (9.52km)  -  Hoe betaalde men in Nederlands-Indië? Bekijk de betaalmiddelen in het museum Tukar Menukar (dat betekent: 'uitwisseling').

Oorlogsmuseum OverloonOorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

korting + gratis consumptie Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.