Gevonden in de buurt van Koningsbosch:

Basiliek Onze Lieve Vrouw van het Heilig Hart

sittard, Limburg (8.48km)  -  De neogotische Basiliek Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart is één van de meest opvallende bouwwerken in de skyline van Sittard. Een schitterende en rijk versierde kerk.

's maandags gesloten 

Kloosterkwartier

sittard, Limburg (8.5km)  -  Bekijk het Kloosterkwartier: twee aan elkaar 'gegroeide' kloosters met een rijke onderwijsgeschiedenis. Het complex is een verzameling van zeven rijksmonumenten.

elke dag geopend 

Mariapark

sittard, Limburg (8.5km)  -  Het Mariapark is een oase van rust in het centrum van Sittard. Een schitterend pandhof, met neogotische kruisweg galerij, tegenover de iconische Basiliek.

's maandags gesloten 

Sint-Michaëlskerk

sittard, Limburg (8.5km)  -  Op de hoek van de Markt in Sittard staat de de Sint-Michaëlskerk uit 1668. Een prachtig bouwwerk van buiten én van binnen.

elke dag geopend 

Museum De Domijnen

sittard, Limburg (8.58km)  -  Museum De Domijnen is een modern museum in het historische stadshart van Sittard. Hier is alles te vinden over de hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie.

's maandags gesloten 

Toon Hermans Wandeling Sittard

sittard, Limburg (8.61km)  -  Sittard is de stad van cabaretier Toon Hermans. Kruip in de huid van de mens én artiest tijdens de Toon Hermans Wandeling.

's zondags gesloten 

Visit Zuid-Limburg Experience Sittard-Geleen

sittard, Limburg (8.61km)  -  Bezoek Visit Zuid-Limburg en ontdek de Experience Sittard-Geleen! Beleef de historie van Sittard-Geleen en omgeving aan de hand van vijf thema’s.

's zondags gesloten 

Sint Petruskerk of Grote Kerk

sittard, Limburg (8.63km)  -  Met zijn 83 meter torent 'ie letterlijk overal bovenuit: de Sint Petruskerk, beter bekend als de Grote Kerk van Sittard.

elke dag geopend 

Museum van de Vrouw

echt, Limburg (8.84km)  -  Er is maar één museum in Nederland waar de vrouw echt centraal staat: in het Museum van de Vrouw in Echt. Elk jaar is hier weer een andere tentoonstelling te zien.

's maandags gesloten 

Toon Hermans Theater

sittard, Limburg (8.96km)  -  Geniet van voorstellingen bij Toon Hermans Theater in Sittard

elke dag geopend