Groepsuitje Meeuwen en omgeving

Gevonden in de buurt van Meeuwen:

Epic Escape Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (5.02km)  -  Betreedt de duistere werkruimte van illusionist Marcus Furore. Deze mysterieuze goochelaar hield ruim vijftig jaar geleden de bevolking in zijn greep met zijn illustere vertoningen.

Excursieboerderij Melk-Drive

genderen, Noord-Brabant (5.58km)  -  Leuke groepsuitjes beleef je op de excursieboerderij Melk-Drive. Ga mee met een interessante rondleiding langs de koeien, stap op de step of proef lekkere streekproducten! Je kunt ook je eigen verse melk tappen.

Het Schoenenkwartier

waalwijk, Noord-Brabant (5.72km)  -  Wie de schoen past, trekke hem aan. In Het Schoenenkwartier zijn niet alleen de mooiste schoenen te bewonderen, maar ontdek je ook hoe ze gemaakt worden.

De Kersenhof Raamsdonk

raamsdonk, Noord-Brabant (6.58km)  -  Bij De Kersenhof in Raamsdonk is het heerlijk vertoeven in de zomermaanden. Met een puntzakje verse zoete kersen in de hand kun je met een groep een rondleiding krijgen door de kersenboomgaard. Of ga zitten op het boomgaardterras met een kopje...

Creatieve workshops Zizi

waalwijk, Noord-Brabant (7.78km)  -  Bij Zizi workshops in Tilburg kun je allerlei creatieve workshops volgen. Versier eenvoudige gebruiksvoorwerpen en maak er ware kunstwerkjes van voor op tafel. Pimp je armband, je tas of je krukje!

Pimp je tas

waalwijk, Noord-Brabant (7.78km)  -  Altijd origineel over straat met je zelfgemaakte tas? Laat je creativiteit de vrije loop bij Zizi en pimp je tas! Leuk samen met vriendinnen of familie.