Dagje Uit met Kinderen Meeuwen en omgeving

Gevonden in de buurt van Meeuwen:

Kasteel Dussen

dussen, Noord-Brabant (2.79km)  -  Ervaar de romantiek van de Middeleeuwen en bezoek een rondleiding in Kasteel Dussen. Voor kinderen zijn er in dit kleine kasteeltje uit 1331 speciale rondleidingen.

Excursieboerderij Melk-Drive

genderen, Noord-Brabant (5.58km)  -  Leuke groepsuitjes beleef je op de excursieboerderij Melk-Drive. Ga mee met een interessante rondleiding langs de koeien, stap op de step of proef lekkere streekproducten! Je kunt ook je eigen verse melk tappen.

Monkey Town Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (6.44km)  -  Ontdek Monkey Town in Waalwijk, een indoor speelparadijs speciaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Beleef een avontuurlijk dagje met je kinderen bij Monkey Town Waalwijk.

De Kersenhof Raamsdonk

raamsdonk, Noord-Brabant (6.58km)  -  Bij De Kersenhof in Raamsdonk is het heerlijk vertoeven in de zomermaanden. Met een puntzakje verse zoete kersen in de hand kun je met een groep een rondleiding krijgen door de kersenboomgaard. Of ga zitten op het boomgaardterras met een kopje...

Pimp je tas

waalwijk, Noord-Brabant (7.78km)  -  Altijd origineel over straat met je zelfgemaakte tas? Laat je creativiteit de vrije loop bij Zizi en pimp je tas! Leuk samen met vriendinnen of familie.

Camping Kurenpolder

hank, Noord-Brabant (8.3km)  -  Camping Kurenpolder in het Brabantse Hank geeft een strandvakantie in eigen land. Een echte gezinscamping aan de rand van de Biesbosch.

Recreatiepark Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (9.53km)  -  In het Brabantse Kaatsheuvel, aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, bevindt zich Recreatiepark en Brasserie Het Genieten. Hier is ook een leuke speeltuin te vinden!

Recreatiepark-Brasserie Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (9.53km)  -  Recreatiepark Het Genieten heeft maar liefst 340 ruime kampeerplekken voor mensen die zoeken naar die echte Brabantse gezelligheid. Ook zijn er chalets, pipowagens en luxe safaritenten te huur!