Natuur Meeuwen en omgeving

Gevonden in de buurt van Meeuwen:

Excursieboerderij Melk-Drive

genderen, Noord-Brabant (5.58km)  -  Leuke groepsuitjes beleef je op de excursieboerderij Melk-Drive. Ga mee met een interessante rondleiding langs de koeien, stap op de step of proef lekkere streekproducten! Je kunt ook je eigen verse melk tappen.

De Kersenhof Raamsdonk

raamsdonk, Noord-Brabant (6.58km)  -  Bij De Kersenhof in Raamsdonk is het heerlijk vertoeven in de zomermaanden. Met een puntzakje verse zoete kersen in de hand kun je met een groep een rondleiding krijgen door de kersenboomgaard. Of ga zitten op het boomgaardterras met een kopje...

Camping Kurenpolder

hank, Noord-Brabant (8.3km)  -  Camping Kurenpolder in het Brabantse Hank geeft een strandvakantie in eigen land. Een echte gezinscamping aan de rand van de Biesbosch.

Recreatiepark-Brasserie Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (9.53km)  -  Recreatiepark Het Genieten heeft maar liefst 340 ruime kampeerplekken voor mensen die zoeken naar die echte Brabantse gezelligheid. Ook zijn er chalets, pipowagens en luxe safaritenten te huur!

Kinderboerderij MEK

oosterhout, Noord-Brabant (12.67km)  -  Bij Kinderboerderij MEK in het Brabantse Oosterhout genieten kinderen niet alleen van het contact met de dieren, maar ook van de geuren in de kruidentuin, het kabouterbos en het doolhof.