Wat te doen in Menaldum en omgeving

Dagje Menaldum, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Menaldum:

Zwemvijver de Swanneblom

slappeterp, Friesland (2.35km)  -  Midden in de weilanden bij Anjum en Menaam vind je het strand van Zwemvijver de Swanneblom. 's Zomers kun je hier lekker zwemmen en zonnen op de grasveldjes. De zwemvijver is vrij toegankelijk; er wordt geen toezicht gehouden.

Poptaslot - Heringastate

marssum, Friesland (4.58km)  -  Bezoek het Poptaslot! Een prachtig, oud slot uit de zestiende eeuw. Het slot was oorspronkelijk eigendom van de familie Heringa. In 1687 wordt dr. Henricus Popta de nieuwe eigenaar. Je kunt het slot alleen bezoeken door middel van een rondleiding.

Elfstedenpad

leeuwarden, Friesland (7.31km)  -  De beroemde Elfstedentocht door Friesland is ook per benenwagen te lopen: een wandeltocht van zo'n 283 kilometer. Durf jij het aan?

Elfstedenhal Leeuwarden

leeuwarden, Friesland (7.31km)  -  Beleef winterpret in de overdekte Elfstedenhal in Leeuwarden. Of het nu vriest of dooit, hier kun je altijd de ijzers onderbinden. Kunstschaatsen, ijshockeyen, langebaanschaatsen en curling: het kan allemaal.

WTC Expo Leeuwarden

leeuwarden, Friesland (7.63km)  -  WTC Expo is een grote evenementenhal in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Het hele jaar door staan hier verschillende evenementen en beurzen op het programma.

Monkey Town - Leeuwarden

leeuwarden, Friesland (8.23km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Er is alle ruimte om te klimmen en klauteren. Begeleiders mogen gratis mee naar binnen.

Zwembad de Blauwe Golf

leeuwarden, Friesland (8.53km)  -  Zwembad De Blauwe Golf in Leeuwarden heeft een groot overdekt recreatiebad met onder andere een bubbelbad, kleuterhoek, waterglijbaan en golfslagbad.