Culturele Uitjes Son en omgeving

Gevonden in de buurt van Son:

Van Gogh Village Museum: ontmoet Vincent!

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.49km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Museum, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Het Klooster

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.54km)  -  In het centrum van Nuenen staat Het Klooster, een mooi theater dat ook geschikt is voor grote en kleine feesten of zakelijke bijeenkomsten.

Openluchttheater Mariahout

mariahout, Noord-Brabant (6.2km)  -  Kom ook naar Mariahout en ontdek één van de mooiste natuurtheaters van Nederland! In het voorjaar en in de zomer zijn er volop voorstellingen die je zeker niet mag missen.

Fietspad Van Gogh-Roosegaarde

eindhoven, Noord-Brabant (6.69km)  -  Fiets als het ware door een schilderij van Vincent van Gogh. Het bijzondere fietspad van uitvinder Daan Roosegaarde bootst (letterlijk) een schitterende sterrenhemel na.

Popcentrum POPEI

eindhoven, Noord-Brabant (7.35km)  -  POPEI is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van popmuziek. Geniet van de pure muziek van singer-songwriters of luister naar nieuwe frisse bands. Je kunt ook zelf on stage gaan met je muziekinstrument of band. Of volg een muzikale workshop.

Natlab door Plaza Futura

eindhoven, Noord-Brabant (7.75km)  -  Leun lekker achterover voor een avondje film kijken of een boeiende theatervoorstelling bij Natlab. Je kunt hier ook een hapje eten en drinken.