Dagje Uit met Kinderen Son en omgeving

Gevonden in de buurt van Son:

Historia Park

best, Noord-Brabant (3.65km)  -  Sumoworstelen, simulatievliegen of boogschieten. Op Park Historia is voor iedereen wat te beleven! Breng een bezoek aan één van de musea en geniet van een heerlijke maaltijd bij Brasserie 't Boshuys.

Speelpark De Splinter

eindhoven, Noord-Brabant (4.04km)  -  Speelpark De Splinter is hét openluchtspeelparadijs van Eindhoven en omgeving. Kinderen kunnen hier het hele jaar door veilig spelen.

Recreatiepark Aquabest

best, Noord-Brabant (4.31km)  -  Luieren op het strand midden in Brabant? Dat kan bij Recreatiepark Aquabest. Het strand met de groene ligweiden bevindt zich op een soort schiereiland. Neem vanaf het strand een duik in het heldere water.

Ontdek een next level escaperoom: de X-cube

eindhoven, Noord-Brabant (4.48km)  -  Laat je opsluiten in een X-Cube escape room bij Excape Mission Eindhoven. In een kubus van 16 vierkante meter, met overal om je heen schermen, word je onderdeel van het verhaal waarin je zelf de hoofdpersoon bent. Lukt het om de missie tot een...

Zwemplezier in het Ottenbad

eindhoven, Noord-Brabant (4.59km)  -  Roetsj van de glijbaan en plons in het warme water van het Ottenbad. Het zwembad heeft ook een buitenbad met glijbaan en 25-meterbad voor baantjes trekken.

Monkey Town Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (4.67km)  -  Geniet samen met je kinderen bij Monkey Town Eindhoven en ontdek de mogelijkheid om quality-time met je kinderen door te brengen: verken samen de speeltoestellen.

Van Gogh Village Museum: ontmoet Vincent!

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.49km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Museum, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.