Museum Son en omgeving

Gevonden in de buurt van Son:

Historia Park

best, Noord-Brabant (3.65km)  -  Sumoworstelen, simulatievliegen of boogschieten. Op Park Historia is voor iedereen wat te beleven! Breng een bezoek aan één van de musea en geniet van een heerlijke maaltijd bij Brasserie 't Boshuys.

Van Gogh Village Museum: ontmoet Vincent!

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.49km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Museum, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Word een onderzoeker in het Philips Museum

eindhoven, Noord-Brabant (8.03km)  -  Het verhaal van Philips leidt je van een piepklein draadje tot een bedrijf dat over de hele wereld bekend is. Een inspirerende historie, die het Philips Museum op een boeiende wijze vertelt. Ga hier zelf aan de slag als onderzoeker!

Evoluon Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant (8.21km)  -  Is het een ruimteschip? Nee, het is het Evoluon! Hier neem je een kijkje in de toekomst en pak je met wat geluk een reisje door de tijd mee.

Edelsteenslijperij De Steenarend

eindhoven, Noord-Brabant (8.36km)  -  Alles over edelstenen ontdek je in De Steenarend. De mooiste stenen glinsteren je hier tegemoet! In de slijperij kun je je persoonlijke sieraad laten maken. Het museum herbergt een grote verzameling van mineralen, edelstenen en fossielen.

Van Abbemuseum

eindhoven, Noord-Brabant (8.53km)  -  Het Van Abbemuseum is een van dé musea van de hedendaagse en moderne kunst. Sommige stukken uit de collectie dateren al uit 1909!

Regimentsverzameling Prinses Irene Brigade

oirschot, Noord-Brabant (9.05km)  -  De Regimentsverzameling van de Prinses Irene Brigade brengt persoonlijke verhalen van soldaten tot leven. Hier vind je een verzameling persoonlijke eigendommen die de geschiedenis vertellen van deze oude brigade uit Oirschot.

Ton Smits Huis

eindhoven, Noord-Brabant (9.89km)  -  Een groot deel van de collectie van cartoonist en kunstschilder Ton Smits is te bewonderen in het Ton Smits Huis.

Museum 't Oude Slot

veldhoven, Noord-Brabant (10.62km)  -  Museum 't Oude Slot is gevestigd op de fundamenten van Slot van de Heren van Zeelst. Ontdek hier alles over het leven van vroeger in deze streek.