Gevonden in de buurt van Steenenkamer:

Dille & Kamille Deventer

deventer, Overijssel (1.37km)  -  Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Deventer vind je spulletjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

's zondags gesloten 

Blotevoetenpad Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (1.65km)  -  Schop de schoenen uit en ga de uitdagingen aan op het blotevoetenpad van Landgoed Buitenpost. Er is een route van 2,5 kilometer uitgezet langs allerlei obstakels. Een verrassing voor je voeten!

geopend van open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (1.65km)  -  Proef van de verse producten uit de tuinderij van Landgoed Buitenpost en schuif aan in de Groene Huiskamer. Geniet volop van de natuur en wat die je te bieden heeft op deze mooie plek.

geopend van elke dag geopend 

Rederij Keur - Dagtochten door de IJsseldelta

deventer, Overijssel (3.46km)  -  Rederij Keur verzorgt dagtochten in onder andere Enkhuizen, Deventer, Elburg, Volendam, Urk en Sneek. Op zoek naar een unieke feestlocatie? Reserveer een partyboot!

vandaag nog gesloten, geopend 1 juni t/m 31 augustus 

Recreatiegebied Bussloo

wilp, Gelderland (4.58km)  -  Kom golfen, zwemmen of varen bij Recreatiegebied Bussloo. Bij het strand zijn daarnaast genoeg voorzieningen om wat te eten of te drinken.

elke dag geopend 

Kinderboerderij De Ulebelt

deventer, Overijssel (4.94km)  -  Kinderboerderij De Ulebelt is een kindvriendelijke en duurzame boerderij, waar van alles te zien en te leren is. Kom een kijkje nemen in de stal en bij de dieren die er wonen.

elke dag geopend 

Volkssterrenwacht Bussloo

bussloo, Gelderland (5.61km)  -  Ontdek de maan, sterren en planeten. Neem een kijkje bij Volkssterrenwacht Bussloo, met elke vrijdagavond een kijkavond.

open op vrijdag 

Museum MORE

gorssel, Gelderland (6.08km)  -  Voor een grote dosis modern realisme ben je aan het goede adres bij het museum MORE in Gorssel.

's maandags gesloten 

Piloot voor een dag bij VliegExperience.nl

teuge, Gelderland (6.7km)  -  Bestuur zelf een vliegtuig of geniet van een prachtig uitzicht tijdens een rondvlucht bij VliegExperience.nl in Teuge. Het vliegveld bevindt zich aan de rand van de Hoge Veluwe. Mooi om dit natuurgebied eens vanuit de lucht te zien!

elke dag geopend 

Ballonvaren met Oordt Adventures

teuge, Gelderland (6.9km)  -  Letterlijk de lucht in met Oordt Ballooning. Een luchtvaart over Neerlands prachtige natuur.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 - 42 35 051 / 06 53 72 22 35 

De Levenstuinen van Het Groot Hontschoten

teuge, Gelderland (7.23km)  -  De Levenstuinen is een bijzonder tuinencomplex, dat aangelegd is volgens het Zen-principe.

vandaag nog gesloten, geopend 9 april t/m 18 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Paintball Nijbroek

nijbroek, Gelderland (8.13km)  -  Speel het spel Paintball in een mooie natuurgebied in Nijbroek! Deelnemers zijn uitgerust met een camouflagepak, gezichtsbeschermer en paintballgeweer.

geopend op afspraak of bel +31 (0)571 29 27 34 / +31 (0)6 18 48 06 47 

Slapen bij de boer - Het Wesselink in Salland

schalkhaar, Overijssel (9.32km)  -  Bezoek een boer tussen Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en Nationaal Park de Hoge Veluwe. Overnacht bij Melkveebedrijf ‘Het Wesselink’ in Schalkhaar.

geopend, elke dag geopend 

Prijsvraag: Win twee tickets voor STRAAT Museum

Win twee tickets voor STRAAT Museum

prijsvraag Bewonder indrukwekkende straatkunst in het grootste street art museum ter wereld: STRAAT Museum. In een gigantische oude scheepsloods op de NDSM-werf in Amsterdam vind je meer dan 150 waanzinnige murals. Maak een wereldreis langs de werken van 140 kunstenaars uit 32 verschillende landen. Door de...