Uitstapjes vlakbij Volkssterrenwacht Bussloo

Outdoorcentrum Bussloo

bussloo, Gelderland (1.97km)  -  Geniet van de buitenlucht en de natuurrijke omgeving. Een heerlijk, actief dagje is gegarandeerd in Outdoorcentrum Bussloo! Je kunt hier paintballen, vlotten bouwen, bushcraften en nog veel meer.

Multi Fun Bussloo

wilp, Gelderland (2.1km)  -  Heerlijk dagje buiten? Ga dan golf spelen bij activiteitencentrum Multi Fun Bussloo. Hier kan iedereen golfen! En er is nog veel meer te doen zoals Minigolf USA, voetgolf, escaperooms of een epische strijd in de ondergrondse lasergame arena.

Boerderij De Kolke

voorst, Gelderland (2.68km)  -  Workshops, fietsen, barbecue: als je iets te vieren hebt kun je terecht op Boerderij De Kolke. Of kom met je camper overnachten op de camperplaats. In het winkeltje vind je streekproducten en aparte cadeautjes.

Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst

voorst, Gelderland (3.11km)  -  Lik je vingers af bij een smakelijke pannenkoek in Pannenkoekenhuis Voorst. Alles op? Kom dan buiten spelen. Ronddraaien in de theekopjes of botsen met de botsauto's. Bij slecht weer is er in het overdekte speelparadijs meer dan genoeg te doen.

Zwembad De Schaeck

twello, Gelderland (3.78km)  -  Zwembad De Schaeck staat garant voor heerlijk ontspannen. Het bad is voorzien van verschillende binnen- en buitenbaden. Bij mooi weer kan in de ligweide worden gezond.

Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (5.58km)  -  Proef van de verse producten uit de tuinderij van Landgoed Buitenpost en schuif aan in de Groene Huiskamer. Geniet volop van de natuur en wat die je te bieden heeft op deze mooie plek.

Intratuin Deventer

deventer, Overijssel (5.65km)  -  Wil je iets nieuws voor in huis en tuin of ben je op zoek naar een leuk cadeau? Ook daarvoor is de gloednieuwe Intratuin Deventer een bezoekje waard!

Bolwerksmolen

deventer, Overijssel (6km)  -  De Bolwerksmolen in Deventer dateert van 1863. Het is de enige op wind werkende zaagmolen die de provincie Overijssel rijk is en zeker het bezoeken waard.

Museumhaven Zutphen

zutphen, Gelderland (6.06km)  -  Op een verscholen plekje liggen oude historische schepen te pronken in de Zupthense Museumhaven. Bekijk dit stukje varend erfgoed in de haven en luister op een open dag naar de verhalen over de traditionele binnenvaart.

De Zwarte Silo

deventer, Overijssel (6.41km)  -  Vier je bruiloft, personeelsfeest of andere feestelijke bijeenkomst in de industriële Zwarte Silo in het havenkwartier van Deventer, pal aan het water!

Rederij Eureka

deventer, Overijssel (6.5km)  -  Feestvieren op het water: dat is de specialiteit van Rederij Eureka. De vloot met vier schepen kan ieder gezelschap entertainen.

Kunstenlab

deventer, Overijssel (6.52km)  -  Het Kunstenlab in Deventer is het kloppend hart van vele verschillende activiteiten. Leen kunst, doe mee aan een educatief project of bekijk een tentoonstelling.

Lebuinuskerk Deventer

deventer, Overijssel (6.53km)  -  Als je door het centrum van Deventer loopt, kom je vanzelf de Grote of Lebuïnuskerk tegen: een grote gotische hallenkerk. Ook de toren van kerk is te bezichtigen.

GOGO Rent

deventer, Overijssel (6.57km)  -  Ontdek Deventer met de E-Choppers van GOGO Rent. Verken Deventer op een unieke manier, cruise door de prachtige stad en geniet van de omgeving!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Volkssterrenwacht Bussloo