Uitstapjes vlakbij Volkssterrenwacht Bussloo

Meubelmakerij Passen en Meten

voorst, Gelderland (0.82km)  -  In twee dagen een zwaluwstraatverbinding maken? Bij Meubelmakerij Passen en Meten leer je dit voor elkaar te krijgen! Er zijn ook allerlei andere cursussen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 16 24 96 72 

Recreatiegebied Bussloo

wilp, Gelderland (1.03km)  -  Kom golfen, zwemmen of varen bij Recreatiegebied Bussloo. Bij het strand zijn daarnaast genoeg voorzieningen om wat te eten of te drinken.

elke dag geopend 

Thermen Bussloo

voorst, Gelderland (1.8km)  -  Kom tot rust in Thermen Bussloo. Hier vinden bezoekers heerlijke sauna's en baden, zowel binnen als buiten.

elke dag geopend 

Thermen Bussloo

voorst, Gelderland (1.8km)  -  Relax in de sauna's en baden uit verschillende landen. Na een bezoek aan Thermen Bussloo voel je je als herboren!

elke dag geopend 

Outdoorcentrum Bussloo

bussloo, Gelderland (1.97km)  -  Geniet van de buitenlucht en de natuurrijke omgeving. Een heerlijk, actief dagje is gegarandeerd in Outdoorcentrum Bussloo! Je kunt hier paintballen, vlotten bouwen, bushcraften en nog veel meer.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 460 78 48 

Multi Fun Bussloo

wilp, Gelderland (2.1km)  -  Heerlijk dagje buiten? Ga dan golf spelen bij activiteitencentrum Multi Fun Bussloo. Hier kan iedereen golfen! En er is nog veel meer te doen zoals Minigolf USA, voetgolf, escaperooms of een epische strijd in de ondergrondse lasergame arena.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Boerderij De Kolke

voorst, Gelderland (2.68km)  -  Workshops, fietsen, barbecue: als je iets te vieren hebt kun je terecht op Boerderij De Kolke. Of kom met je camper overnachten op de camperplaats. In het winkeltje vind je streekproducten en aparte cadeautjes.

open op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Verborgen Tuinen van Bert Loman

voorst, Gelderland (3km)  -  In de Verborgen Tuinen groeien verschillende bomen en planten. Op de vele zitjes kunnen bezoekers heerlijk genieten van de rust en de afwisseling.

geopend, open op zondag, woensdag en zaterdag 

Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst

voorst, Gelderland (3.11km)  -  Lik je vingers af bij een smakelijke pannenkoek in Pannenkoekenhuis Voorst. Alles op? Kom dan buiten spelen. Ronddraaien in de theekopjes of botsen met de botsauto's. Bij slecht weer is er in het overdekte speelparadijs meer dan genoeg te doen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Zwembad De Schaeck

twello, Gelderland (3.78km)  -  Zwembad De Schaeck staat garant voor heerlijk ontspannen. Het bad is voorzien van verschillende binnen- en buitenbaden. Bij mooi weer kan in de ligweide worden gezond.

elke dag geopend 

Aan ontspanning toe? Knuffel met een koe!

voorst, Gelderland (3.82km)  -  Een levende knuffel van zevenhonderd kilo ligt te wachten op een omhelzing! Op de boerderij van de familie Boekesteijn mag iedereen knuffelen met een koe. Een bijzondere en rustgevende ervaring voor mens en dier.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 30 64 82 77 

Wenters Sports Club Twello

twello, Gelderland (4.43km)  -  In Wenters Sports Club Twello is uitleven geen enkel probleem! Naast inspanningen is er ook de nodige ontspanning te vinden.

elke dag geopend 

Natuurgebied Groot Soerel

voorst, Gelderland (4.55km)  -  Natuurgebied Groot Soerel laat het typisch Nederlandse landschap zien met akkers en graslanden, maar bevat ook een bijzonderheid: Een diepe poel uit de ijstijd.

elke dag geopend 

Roofvogeltuin De Havikshof

klarenbeek, Gelderland (5.12km)  -  Wie niet bang is voor roofvogels, moet zeker een keer langskomen in Roofvogeltuin De Havikshof. Kijk goed rond in de prachtig aangelegde tuin: de roofvogels zijn overal!

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Museum MORE

gorssel, Gelderland (5.55km)  -  Voor een grote dosis modern realisme ben je aan het goede adres bij het museum MORE in Gorssel.

's maandags gesloten 

Blotevoetenpad Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (5.58km)  -  Schop de schoenen uit en ga de uitdagingen aan op het blotevoetenpad van Landgoed Buitenpost. Er is een route van 2,5 kilometer uitgezet langs allerlei obstakels. Een verrassing voor je voeten!

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Landgoed Buitenpost

twello, Gelderland (5.58km)  -  Proef van de verse producten uit de tuinderij van Landgoed Buitenpost en schuif aan in de Groene Huiskamer. Geniet volop van de natuur en wat die je te bieden heeft op deze mooie plek.

elke dag geopend 

Intratuin Deventer

deventer, Overijssel (5.65km)  -  Wil je iets nieuws voor in huis en tuin of ben je op zoek naar een leuk cadeau? Ook daarvoor is de gloednieuwe Intratuin Deventer een bezoekje waard!

elke dag geopend 

Deventer Buitensociëteit & Bowling

steenenkamer, Gelderland (5.94km)  -  Daag je vrienden of familie uit en kom een potje bowlen bij Deventer Buitensociëteit & Bowling. Wie gooit de eerste strike?

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Levenstuinen van Het Groot Hontschoten

teuge, Gelderland (5.99km)  -  De Levenstuinen is een bijzonder tuinencomplex, dat aangelegd is volgens het Zen-principe.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag 

De Spelerij

De Spelerij

Koop gemakkelijk tickets Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Schep en draai zelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak een mooi kunstwerk.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Volkssterrenwacht Bussloo