Kinderfeestje Utrecht

Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland

utrecht, Utrecht  -  Van de Weense wals tot de tango: in Museum Speelklok klinkt overal muziek. Laat je meevoeren door de klanken van speelklokken, speeldozen, pianola's, orchestrions en draaiorgels!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Het Spoorwegmuseum: op reis door de wereld van treinen!

utrecht, Utrecht  -  Stap 'op' in het Spoorwegmuseum! Een wereld vol stalen monsters en stampende machines. Zoef in een karretje langs locomotieven en beleef de ultieme Vuurproef in 4D met het hele gezin.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen

haarzuilens, Utrecht  -  Het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar, wekt ieders fantasie tot leven. Kleine ridders en jonkvrouwen dromen van hun eigen sprookje en jong en oud staat versteld van het rijke interieur.

elke dag geopend 

Play-in: het Activity Center voor iedereen!

utrecht, Utrecht  -  Bij Play-in is het onmogelijk om stil te zitten. Hier kun je spelen in een indoor speelparadijs, jumpen in een trampolinepark en klimmen in een klimpark.

elke dag geopend 

Ontdek het heelal op sterrenwacht Sonnenborgh

utrecht, Utrecht  -  Bekijk de sterren en de zon van heel dichtbij in Sonnenborgh museum & sterrenwacht. In dit bijzondere 16de eeuwse bastion staan de telescopen klaar voor een ontdekkingstocht door het heelal, waarbij je ook zelf aan de slag gaat!

open op zondag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

De Ontdekhal

utrecht, Utrecht  -  Techniek is cool! Dat ontdek je allemaal in De Ontdekhal, in de Utrechtse wijk Overvecht. Ga aan de slag met workshops, activiteiten en allerlei technische snufjes.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Pedal Boat Utrecht

utrecht, Utrecht  -  Ook in de Domstad kunnen waterfietsen gehuurd worden. Fiets langs de terrasjes aan het water, met uitzicht op de consoles en de mooie grachtenpandjes.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 september, van 10:30 uur tot 18:00 uur 

Pannenkoekenrestaurant De Oude Muntkelder

utrecht, Utrecht  -  De geur van pannenkoeken komt naar boven en nestelt zich in je brein. Daar kun je niet omheen! Stap op die trap naar De Oude Muntkelder en geniet van heerlijke pannenkoeken.

elke dag geopend 

Fort aan de Klop

utrecht, Utrecht  -  Bij Fort aan de Klop ben je in de stad, maar toch ook buiten! Op de wallen kan worden gekampeerd.

vandaag nog gesloten, geopend 25 maart t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

De Vrijstaat - kunst voor kids!

utrecht, Utrecht  -  Voor ieder kind is het een feest op de Vrijstaat! Op deze monumentale boerderij gaan ze zelf aan de slag met een kunstwerk, bezoeken een expositie of maken ze sieraden. Vier hier een leuk verjaardagsfeestje!

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs

utrecht, Utrecht  -  Een avondje genieten in een megabioscoop: dat kan bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De ultieme bioscoopervaring!

elke dag geopend 

Pathé Rembrandt Utrecht

utrecht, Utrecht  -  Geniet van de nieuwste films in Pathé Rembrandt aan de Oudegracht in het gezelligste deel van Utrecht.

elke dag geopend 

Prijsvraag: Win vier tickets voor Kasteel de Haar

Win vier tickets voor Kasteel de Haar

prijsvraag Vergaap je aan het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland: Kasteel de Haar! Kom binnen kijken en bewonder het schitterende interieur en wandel daarna door de uitgestrekt kasteeltuinen. Kinderen voelen zich even een echte prins of prinses tijdens een speurtocht door het imposante...

UITagenda Utrecht kinderfeestje

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Kinderfeestje Utrecht UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

dinsdag

31 januari 2023Verlichte stadswandeling IJsselsteinFort Family Rally Vechtstreek, coronaproof!Light Nights AquaLuna in Ouwehands Dierenpark(On)Peilbaar waterMondriaan 150: expositie OnbegrensdGrootsch & Meesleepend: Adel op De Haardinsdag 31 januari 2023

woensdag

1 februari 2023Fort Family Rally Vechtstreek, coronaproof!Light Nights AquaLuna in Ouwehands Dierenpark(On)Peilbaar waterMondriaan 150: expositie OnbegrensdGrootsch & Meesleepend: Adel op De HaarKasteel Amerongen - Tentoonstelling Goet en Bloetwoensdag 1 februari 2023

donderdag

2 februari 2023Light Nights AquaLuna in Ouwehands Dierenpark(On)Peilbaar waterMondriaan 150: expositie OnbegrensdGrootsch & Meesleepend: Adel op De HaarKasteel Amerongen - Tentoonstelling Goet en BloetReizende Expositie Oude Hollandse Waterliniedonderdag 2 februari 2023

vrijdag

3 februari 2023Light Nights AquaLuna in Ouwehands Dierenpark(On)Peilbaar waterMondriaan 150: expositie OnbegrensdGrootsch & Meesleepend: Adel op De HaarKasteel Amerongen - Tentoonstelling Goet en BloetReizende Expositie Oude Hollandse Waterlinievrijdag 3 februari 2023

zaterdag

4 februari 2023Light Nights AquaLuna in Ouwehands Dierenpark(On)Peilbaar waterMondriaan 150: expositie OnbegrensdGrootsch & Meesleepend: Adel op De HaarKasteel Amerongen - Tentoonstelling Goet en BloetReizende Expositie Oude Hollandse Waterliniezaterdag 4 februari 2023