Romantische Uitjes Wehe den Hoorn en omgeving

Gevonden in de buurt van Wehe den Hoorn:

-in the spotlights-

BOEL Groningen

groningen, Groningen (17.56km)  -  Lekkere hapjes, goede drankjes en een heleboel jeu de boules. BOEL Groningen is een gezellige jeu de boulesbar aan de rand van het Noorderplantsoen.

Kattencafé Op z'n Kop

groningen, Groningen (18.44km)  -  Een kopje koffie met extra melk graag: kom ook naar Kattencafé Op z'n Kop in Groningen! De katten in het café komen uit het asiel en hebben in het café een huisje gevonden.

-in the spotlights-

Pure Groningen

groningen, Groningen (18.75km)  -  Pauze tijdens een shopsessie? Bijkletsen met een vriendin? Leuke date? Pure is de ideale locatie. Donuts, koffie, shakes: hier staat van alles op het menu voor de gezonde (en soms minder gezonde) zoetekauw.

The Game Box Groningen

groningen, Groningen (18.82km)  -  Als echte game liefhebber zit je bij The Game Box Groningen aan het goede adres. Probeer de meer dan vijftig verschillende games van zowel vroeger als nu.

Poolcafé Streetlife

groningen, Groningen (18.91km)  -  Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcafé Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!