Dagje Wildervank - wat te doen?

Gevonden in de buurt van Wildervank:

Zwemparadijs Tropiqua

veendam, Groningen (3.44km)  -  Zwemparadijs Tropiqua in Veendam heeft een exotische omgeving met sfeervolle verlichting. Iedereen vermaakt zich in en rond het zwembad, met onder meer de 60 meter lange glijbaan.

elke dag geopend 

Watersportcentre Eijkelhof Veendam

veendam, Groningen (3.58km)  -  Leren waterskiën of gewoon lekker kicken op het water? Op de waterskikabelbaan van Watersportcentre Eijkelhof Veendam vinden bezoekers het ultieme waterskiplezier.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Veenkoloniaal Museum

veendam, Groningen (3.87km)  -  Leer alles over de geschiedenis van Oost-Groningen en bezoek de interessante wisselende exposities in het Veenkoloniaal Museum.

elke dag geopend 

Bowlingbaan en skicentrum De Veenpoort

veendam, Groningen (4.22km)  -  Kom gezellig bowlen op de banen van De Veenpoort of ga de uitdaging aan en waag je op de skibaan.

elke dag geopend 

Speelparadijs Kunstkot

veendam, Groningen (4.44km)  -  Speelparadijs Kunstkot is de droom van elk kind. Hier kunnen ze kiezen uit meer dan honderd activiteiten, die allemaal draaien om creativiteit en zelf doen. Teken met tekenrobots, bouw en lanceer een raket, maak muziek of ga gewoon lekker spelen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 14 788 782 

Barbara's Beauty Barn

gieterveen, Drenthe (4.48km)  -  Geniet, helemaal privé, van een heerlijk verwendagje bij Barbara's Beauty Barn. Of huur deze sfeervolle beautyhoeve in zijn geheel af voor een relaxweekendje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)598 46 84 02 

Heemtuin & Natuurpark Tussen de Venen

muntendam, Groningen (6.97km)  -  Heemtuin & Natuurpark Tussen de Venen is een natuurparadijs dat ongeveer 25 kilometer van Groningen ligt.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Breeland Recreatie

annen, Drenthe (7.03km)  -  Iets leuks doen in het wonderschone Drenthe? Bij Breeland Recreatie in Annen ben je lekker bezig én geniet je tegelijkertijd van het platteland en de schitterende Hunzevallei.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag, maandag en zaterdag