Zijderveld en omgeving

UITgelicht

Eropuit in Zijderveld! met Wie of naar Wat?

Dagje Zijderveld - wat te doen?

Gevonden in de buurt van Zijderveld:

Natuurcentrum De Schaapskooi

schoonrewoerd, Zuid-Holland (2.57km)  -  Natuurcentrum De Schaapskooi herbergt de Natuur- en Vogelwacht De Vijfheerenlanden. Hier worden veel activiteiten georganiseerd met betrekking tot de natuur.

open op donderdag en zaterdag - soms geopend op zondag, woensdag 

Werk aan het Spoel

culemborg, Gelderland (3.91km)  -  De cultuur spat er vanaf bij Werk aan de Spoel in Culemborg! Op deze plek ontmoeten mensen elkaar. Geniet van talloze toffe workshops en bewonder bijzonder kunstuitingen.

elke dag geopend 

Fort Werk aan de Korte Uitweg

houten, Utrecht (4.85km)  -  Bezoek Fort KWU en ontdek het gezellige theehuis en terras in het prachtige natuur van Tull en Het Waal. Laat je verrassen op deze unieke locatie in Houten.

elke dag geopend 

Uilen- en dierenpark De Paay

beesd, Gelderland (5.43km)  -  Uilen- en dierenpark De Paay is een kleinschalig dierenpark, waar bezoekers dichtbij de dieren kunnen komen. Favoriet zijn de uilen, die in het speciale Uilenbos zijn ondergebracht.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Monkey Town Leerdam

leerdam, Zuid-Holland (5.71km)  -  Bij Monkey Town in Leerdam kunnen kinderen eindeloos klauteren en ravotten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Elisabeth Weeshuis Museum

culemborg, Gelderland (6.01km)  -  Tot 1952 woonden er nog weeskinderen, nu wordt het gebuikt als museum: het Elisabeth Weeshuis. Ga terug in de Culemborgse historie en ontdek alles over de wezenzorg. De geschiedenis leeft hier nog steeds.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Aqua Zoo Leerdam

leerdam, Zuid-Holland (6.2km)  -  Vissen, reptielen, planten en koralen leven in de biotopen van Aqua Zoo Leerdam. Een unieke dierentuin onder water!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Actie: Bestel gemakkelijk je tickets

Museum van het Kaartspel & Bridge Museum

leerdam, Zuid-Holland (6.2km)  -  In het Museum van het Kaartspel ontdek je allemaal speciale, bijzondere, vreemde en onverwachte voorwerpen die te maken hebben met kaartspelen. Van het koelbloedige Poker tot het nobele Bridge. Zeep, koffie, servies, kleding, postzegels... Zelfs...

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Stedelijk Museum Vianen

vianen, Utrecht (6.35km)  -  In het Stedelijk Museum Vianen is er werk van hedendaagse kunstenaars en historisch erfgoed van de stad te zien.

's maandags gesloten 

Zie fraaie glaskunst ontstaan in de Glasblazerij

leerdam, Zuid-Holland (6.61km)  -  Prachtig om een gloeiende bol stroperig glas te zien veranderen in een kunstwerk. In de Glasblazerij in Leerdam zie je elke stap voor je neus gebeuren.

's maandags gesloten 

Grote Kerk Leerdam

leerdam, Zuid-Holland (6.64km)  -  Fier staat hij in midden in het centrum van Leerdam: de imposante Grote Kerk van Leerdam. Soms geopend in de zomer, maar ook van buiten al de moeite waard.

gesloten, open van  1 juni t/m 31 augustus 

Leerdam: Zuidwal met Muizentorentjes

leerdam, Utrecht (6.7km)  -  Misschien wel het mooiste plekje van vestingstad Leerdam: de Zuidwal met zijn karakteristieke vierkante Muizentorentjes. Dit zijn kleine woontorens waar nog steeds mensen in wonen.

elke dag geopend 

Op stap door Leerdam met een stadsgids

leerdam, Utrecht (6.71km)  -  Mis niets in Leerdam! Ga op stap met een stadsgids, hoor de leukste weetjes en ontdek de mooiste plekjes.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag