Familiedag Gelderland

UITgelicht

Laatste kans: Paleis Het Loo sluit voor drie jaar
APELDOORN - Paleis Het Loo sluit voor drie jaar! Plan snel je bezoek.
De reuzenpanda's komen op 12 april naar Nederland
RHENEN - Het is officieel: Xing Ya en Wu Wen komen op 12 april naar Nederland!
Reuzenpanda's in Ouwehands: bewonder Pandasia!
RHENEN - Pandasia is een Chinese droom. Neem alvast een kijkje!

familiedag in Gelderland (396)

Beleef met de hele familie een dagje in het verleden

terschuur, Gelderland  -  Beleef een dagje zoals vroeger in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Bewonder oude ambachten en speelgoed, doe oud-Hollandse spellen en volg samen de speurtocht. Een feest voor jong en oud!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Spannend! Lasergamen in een ondergrondse zeecontainer

wilp, Gelderland  -  Onder de grond bij Pitch & Putt Golf Bussloo vormen dertien zeecontainers een enorme lasergameruimte. Duik onder de grond en ga de strijd aan met elkaar! Speel daarna een gezellig potje golf of stap in een escaperoom vol special effects.

elke dag geopend 

Futuristisch bowlen en e-karten bij ZERO55 Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland  -  Elektrisch karten, lasergamen, futuristisch bowlen, avonturen beleven in VR: bij ZERO55 Apeldoorn kan het allemaal. In dit family entertainment center vind je allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden onder één dak.

elke dag geopend 

Piloot voor een dag bij VliegExperience.nl

teuge, Gelderland  -  Bestuur zelf een vliegtuig of geniet van een prachtig uitzicht tijdens een rondvlucht bij VliegExperience.nl in Teuge. Het vliegveld bevindt zich aan de rand van de Hoge Veluwe. Mooi om dit natuurgebied eens vanuit de lucht te zien!

elke dag geopend 

Maak een mooie huifkartocht over de Veluwe

otterlo, Gelderland  -  Met een span sterke Shire Horses rijden de huifkarren van Huifkarcentrum Wouter Hazeleger over de schitterende Veluwe. Stap op en geniet van een ontspannen rit over de hei. Of maak er een dagje van met picknick of barbecue!

elke dag geopend 

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Enschede

prijsvraag Het nieuwste speelparadijs van Twente ligt op Go Planet Parc in Enschede! Bij elk bezoek is een gratis potje lasergame inbegrepen, kun je helemaal los gaan op de grote trampolines met schuine wanden en roetsjen echte durfals met een vaart van de meest spannende glijbanen. Voor peuters is er ook...