UITagenda natuur Gelderland

UITgelicht

UITagenda natuur in Gelderland (238)

Ontmoet kasteelbewoners

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Ook zo benieuwd naar de vroegere bewoners van kasteel Cannenburch? Kasteel Cannenburch brengt elke 1ste zondag van de maand de kasteelbewoners tot leven.

geopend op zondag 1 augustus 2021 

Kleine dieren in het bos

tijdelijke activiteit staverden, Gelderland, Landgoed Staverden  -  Een ontdekkingstocht voor kinderen naar de kleine bosbewoners.

geopend op zondag 1 augustus 2021 

Wandelen met de boswachter door Planken Wambuis

tijdelijke activiteit otterlo, Gelderland, Planken Wambuis, parkeerplaats Oud Reemst  -  Samen met de boswachter speuren naar wilde dieren? Of verrassende verhalen horen over bijzondere plekken, planten en dieren? Ga mee, lekker de natuur in! Op verschillende zondagochtenden gaat een gids van Natuurmonumenten op stap door het...

geopend op zondag 1 augustus 2021, 09:30 uur 

Met de gids op stap op Veluwezoom - ZOMER

tijdelijke activiteit rheden, Gelderland, Bezoekerscentrum Veluwezoom  -  Ga samen met de gids op pad en laat je verrassen door de zomer sfeer van Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt van alles over bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen. Dit vind je allemaal op Veluwezoom!

geopend op zondag 1 augustus 2021, 10:00 uur 

OERRR-kinderspeurtocht in Heumensoord

tijdelijke activiteit nijmegen, Gelderland, Heumensoord, parkeerplaats Beukenlaan  -  Ga samen met OERRR van Natuurmonumenten op zoek naar de lievelingsdieren van de boswachter? Een unieke speurtocht van twee kilometer door het bos van Heumensoord. n aan het einde een verrassing van de boswachter.

geopend op zondag 1 augustus 2021, 13:00 uur 

Wild spotten op de Veluwe - Hemellootjes

tijdelijke activiteit vierhouten, Gelderland, Hotel Restaurant De Vossenberg  -  Dé plek om wild te zien! Vanuit deze wildobservatiepost in de bossen van Vierhouten heb je tijdens zonsondergang goed zicht op dieren als edelherten en wilde zwijnen.

geopend op zondag 1 augustus 2021, van 19:30 uur tot 22:30 uur 

Bewegende stilte, kunst-fietsroute Zuid-Veluwe

tijdelijke activiteit renkum, Gelderland, galerie De Kapel  -  Wageningse kunstenaars organiseren een gratis fietsroute rond Wageningen met een expositie in Renkum, 24-25 juli, 31 juli-1 augustus, en 7-8 augustus. Routekaarten: Imagine, Bergstraat 26, en Wijnbar Petit Louis, Bevrijdingsstraat 3-5, Wageningen.

zaterdag 31 juli 2021 t/m zondag 1 augustus 2021, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Kids Zomerweken

tijdelijke activiteit hernen, Gelderland, Kasteel Hernen  -  Kasteel Hernen is superleuk voor de kinderen en daarom zijn in de zomervakantie elke dag (bijna) gratis kinderactiviteiten als je ons bezoekt.

geopend, zondag 18 juli 2021 t/m zondag 29 augustus 2021