Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

10
Er zit een goede opbouw in het verhaal en de spulletjes/ foto`s enz.. die er bij horen. Fred kan goed uitleggen met passie en kennis en voor mij als voetbal man super interessant. Samen met Els vormen ze een gezellig en open duo. Ik ga weer kijken!!
17-02-2018 door Rob McDonald, bezoekdatum: 3-2-2018, alleenreizend
1
Helaas kwamen we niet verder dan de receptie. Zeer onbeschofte receptiemedewerker, we hadden het gevoel dat we niet welkom waren, vooral niet met een museumjaarkaart. Dus waren we maar weggegaan. Gezin met twee kinderen
17-02-2018 door SC, bezoekdatum: 17-2-2018, gezin
1
Wat een aanfluiting!! Na het zien van de mooie folder gingen we hoopvol naar dit speelparardijs. De kinderen hadden zich verheugd op het treintje, de botsauto's en de bootjes. Bij aankomst was de teleurstelling groot aangezien deze attracties het niet doen in de winter!! Dit staat niet op de website.. De paar attracties die het wel doen worden één voor één bediend... de kinderen kunnen dus niet zomaar ergens in maar moeten wachten tot er een meisje zin heeft om de attractie aan te zetten... De pannenkoeken waren niet gaar, zelfs niet na een 2e poging. En de prijs van de pannenkoeken is absurd hoog.. Verschrikkelijk. Ik raad dit iederen af!!
17-02-2018 door Chantal, bezoekdatum: 17-2-2018, met jonge kinderen
10
Heel overzichtelijk! Heb hier echt een aantal top dagen mee gemaakt! Voor de kleintjes echt ideaal! Leuke water glijbanen! Groot pierenbad!
17-02-2018 door sandra van es, bezoekdatum: 28 december 2017, met jonge kinderen
9
Leuk voor een dagje goedkoop shoppen! Hier vind je altijd iets unieks. Hoog hipstergehalte. Enige minpuntje is dat het soms erg druk is.
16-02-2018 door Hanneke, bezoekdatum: 2017, met vrienden
10
superleuk voor jong en oud! In de rondleiding worden oude muziekinstrumenten getoond en gehoord, met uitleg erbij. Verder is er nog een museum met oude voorwerpen, echt heel leuk ook voor kinderen!
15-02-2018 door Wim 't Hart, bezoekdatum: 20-07-2017, gezin
10

corrie-ten-Boom-huis in Haarlem, : Zeer interessant!

Een christelijk gezin had een verborgen schuilplaats hier in hun huis voor joodse onderduikers. Hoor het verhaal met de rondleiding in het Nederlands of Engels. Er zijn ook veel spullen en foto's te zien. Na de oorlog schreef Corrie ten Boom veel boeken!
15-02-2018 door W. 't Hart, bezoekdatum: 28-07-2017, gezin
1
Zo veel reclame en dan voor de deur staan en te horen krijgen dat ze gesloten zijn omdat er geen toezicht is in het zwembad! Zonde van het geld dat ze uitgeven aan reclame!
15-02-2018 door hans, bezoekdatum: 13-02-2018, met jonge kinderen
4
Serveren absoluut geen kraanwater, ook al koop je ander eten erbij. Je moet of een fles water kopen of je krijgt een kan kraanwater voor 3,50. Geen service! Ook op de wc’s staat geen drinkwater.
14-02-2018 door P., bezoekdatum: 14-2-2018, met jonge kinderen
9
Frans en Hester, Wij hebben een weekje de b&b geboekt in januari 2018. Het was heerlijk, prachtig uitzicht over een mooi natuurgebied. De kamer was zeer smaakvol ingericht en alles binnen handbereik. Bed sliep lekker en het was er comfortabel. We hebben prachtige fietstochten gemaakt en Hilversum, Amsterdam en Utrecht met de fiets bezocht. We komen zeker terug in de zomer
13-02-2018 door Frans en Hester, bezoekdatum: 5 tot en met 12 januari 2018, met partner
8
Keurig geregeld leuk team . Duidelijke uitleg over alles mooie omgeving . Zeker voor herhaling vatbaar Actiondome bedankt .
13-02-2018 door Aad v/d brink, bezoekdatum: 10-2-18, met vrienden
5
De tentoonstelling over het leven van Mate Hari, vonden wij niets toevoegen dan wat wij op Wikipedia hebben kunnen lezen en daarvooreen toeslag betalen, onze wenkbrauwen gingen hiervan omhoog. De andere tentoonstellingen, over het verzet en recycling boeiden ons wel. Als musea zo hun inkomsten moeten verwerven, haken wij af. Dit heeft echt niet met byzondere en daarvoor kostbare stukken vandoen.
12-02-2018 door Cora Bouman, bezoekdatum: 10/2/2018, met partner
6

, : Teleurstellend klein

Alles wat we gezien hebben was indrukwekkend,maar de tentoonstelling is veel te klein! Het werd aangeprezen alsof je er uren zoet zou zijn maar na een klein kwartiertje ben je er wel doorheen,erg teleurstellend! Heel eerlijk : de 15euro p/p is veel te duur voor zo weinig, voor wat je te zien krijgt.…
12-02-2018 door Bender, bezoekdatum: 11februari 2018, gezin
9
Wat een verrassing dit museum! Ten eerste is het een mooi gebouw, een combinatie van oud en modern. Het museum is zeer toegankelijk en onderhoudend.
10-02-2018 door FloSa, bezoekdatum: 10-02-2018, alleenreizend
1
Failed surprise due to amateurish technical problems (told that this occurs regularly), followed by slow and deceiving communication. I wanted to surprise my girlfriend for our anniversary by taking her on a sunset cruise in a hot tug. However, when we arrived at the rental place we were ignored, and then told that the heating unit for the water onboard was broken (and that this occurred regularly). We were told that we would be given a discount and contacted to reschedule. Though after waiting for 12 days, I had to email them! Their appalling service became apparent in their emails where they lied about the events which occurred, and were merely prepared to give us a glass of champagne. Further communication took them two weeks to respond too. I don't recommend this company and their appalling service to anyone.
07-02-2018 door Stijn, bezoekdatum: 24 December, met partner
3
De winkel was leuk, maar de eigenaar wist niet wat hij verkocht. Mooie verhalen, maar katoen en polyester kenden de vikingen toch echie niet. Uilen waren mooi om te zien, alleen veels te kleine kooitjes.
06-02-2018 door Dirk, bezoekdatum: 20-01-2018, met vrienden
4
Als bezoeker wil je graag vermaakt worden maar hier moet je alle informatie zelf opzoeken. Verder heel veel op nu gericht en weinig over de jaren 50 -80
04-02-2018 door Martijn, bezoekdatum: 04-02-2017, gezin
10
Wij hebben gisteren een heerlijke dagje sauna gedaan bij A-Style in Nieuwegein. Als je binnenkomt wordt je vriendelijk ontvangen en bij de open haard, die echt heel mooi is! wordt alles uitgelegd. De behandelingen, de massages en alles was heerlijk. De mensen zijn erg vriendelijk en de verzorging is meer dan uitstekend er is een heerlijk lunch, cappuccino met gebak en mijn vriendin kon kiezen uit 3 soorten verse munt thee, de ter plekke van de plant werd geknipt. Er staan verschillende soorten waters, er zijn allerlei gezonde sapjes, zelfs spinazie sap! Alles was bij de prijs inbegrepen, waardoor dit een betaalbaar uitje is. Deze sauna is een echte aanrader voor wie rustig, luxe en goedkoop een beautydag wil doen. Wij komen zeker terug!
03-02-2018 door Anouk Kerkhof, bezoekdatum: 2 februari 2018, met vrienden
2
Bij het reserveren waren er problemen. We beschikken over 2 verschillende e- tickets. Wilden voor 26 januari de beide tickets verzilveren. Helaas was het maar voor een ticket mogelijk. Het 1e ticket hadden we net gekocht en was wel te verzilveren. Het 2e ticket was niet meer te verzilveren, mogelijk omdat de actie vol zou zijn. Heb meteen een extra e ticket gekocht, welke ook niet te verzilveren was voor deze datum. Tussen de reserveringen zat ongeveer 5 a 10 minuten. Nadat we met veel moeite en het eindeloos doorlopen van het keuze menu, waarbij steeds naar het contactformulier wed verwezen, lukte het uiteindelijk een medewerkster te spreken. Er wordt voor deze keuze wel aangegeven dat je dan extra kosten moet betalen. De medewerkster gaf aan dat er alleen plaats was als ik de volle entreeprijs zou betalen. Men wilde verder niet meewerken, ook niet toen ik had aangegeven dat het 1e ticket wel kon worden verzilverd. Wij zitten nu met een tickets die nu nog niet te verzilveren zijn. Onze ervaringen met het restaurant zijn slecht. Wij hadden een afspraak om vanaf 12.45 te lunchen. Wat ons opviel was dat er geen fruit was. Rond 13.00 uur hebben we het personeel gevraagd om dit nieuw was. Bij navraag door deze medewerker, bleek dat ze het vergeten waren klaar te zetten. Ook was het brood al op. De groenten enz voor de groentesoep waren eveneens op. De prijzen zijn voor het aanbod en service veel te hoog. Bij het e-ticket was inbegrepen een kopje warme chocolademelk met appelgebak. Echter we kregen alleen het appelgebak en slagroom (waar je voor bij moet betalen). Gevraagd waarom er geen chocolademelk was, keken ze ons aan met wat bedoel je. Uiteindelijk kregen we de chocolademelk in een kapotte kop geserveerd. Overigens wordt er volop diverse plaatsen gewerkt aan het aanpassen cq verbeteren van o.a. de sauna's. Er wordt niet zichtbaar gecontroleerd op de geluidsoverlast in de stilte sauna's. Mensen zitten onder de bordjes volop te praten. Je kunt net zo goed de bordjes weghalen. Bij receptie werd ons gevraagd of alles naar wens was, toen ik bovenstaande punten aangaf, kreeg ik als antwoord, dat ik het contactformulier maar moest invullen Ze geven aan dat ze binnen 48 uur zullen reageren, maar tot op heden geen enkele reactie gehad.
01-02-2018 door henk, bezoekdatum: 26-01-2018, met partner
10
Wij hebben gisteren hier het verjaardagsfeestje van onze dochter (7 jaar) gevierd! In tegenstelling tot een andere Monkey Town waar wij ook weleens komen was het hier super goed georganiseerd, vriendelijk personeel, leuk in de omgang met kinderen en onze dochter voelde zich echt bijzonder omdat zij een aantal dingen extra mocht doen als bijvoorbeeld achter de bar Slush puppies helpen maken voor de andere kinderen. Het lasergamen was ook ontzettend leuk, de kinderen hebben genoten! Zeker voor herhaling vatbaar en wij komen gauw weer een terug!
31-01-2018 door Sabine van Otterloo, bezoekdatum: 30.01.18, met jonge kinderen
1
Het begin al bij het reserveren. Alleen via de computer. Je krijgt niemand aan de telefoon! (Tip als je echt iemand wil spreken zeg dan dat je een afspraak al wil zeggen) Eten veel te duur. Veel te vol, voor een opgieting sta je al snel 15 tot 20 minuten in de rij anders kom je er niet in. Water in zwembad lauw. Zorg dat je niet teveel betaald want er staat geregeld te veel op je bon. Goed nakijken voor je betaald.
29-01-2018 door Trudy, bezoekdatum: Jan 2018, met een groep
7

museum van Zuilen Utrecht. , : Een leuk museum.

Ik vond het een leuk museum, omdat het beschikte over boeken met verhalen over de regio Zuilen die vroeger heeft bestaan. Ik ben zeer slecht ziend en kan daardoor geen letters lezen. Een begleidster die met mij mee was heeft mij twee verhalen uit een van die boeken voor gelezen. Ik vond het leuke verhalen over Zuilen die mij een beter beeld hebben gegeven over de regio.
29-01-2018 door delaram-ghs@hotmail.com, bezoekdatum: 26 januari 2018, met vrienden
10
Dit is nou écht Nederlands. Pannenkoeken met meel van eigen molen. Uitzicht op een mooi weiland. En een plek voor de kinderen om te spelen. Zeker een bezoek waard.
28-01-2018 door Sam, bezoekdatum: 28 januari, met jonge kinderen
6
Maakt de verwachtingen niet waar. Was niet het engste spookhuis, haunted castle (keukenhof) was veel enger. Slechte ontvangst, je werd aan je lot overgelaten. Dezelfde beelden op schermen. Wachttijd 45 minuten. Te weinig acteurs en schrikeffecten. Je loopt eigenlijk meer door een doolhof waar verder niets gebeurd. Wel grappig, o.a. het claustrofobische deel. Enigszins teleurgesteld weer naar huis. Niet voor herhaling vatbaar en ook niet mond-tot-mond dit moet je gezien hebben.. flauwekul trouwens dat je je jas voor 1 euro per persoon verplicht moet afgeven.
28-01-2018 door Mark, Bart en Liza, bezoekdatum: 27-01-2018, gezin
5
Onvoldoende, veel mensen zullen zich niet herkennen, M.n. Deelnemers aan speciaal onderwijs.
28-01-2018 door Elisabeth Vervoorn, bezoekdatum: 25 januari 2018, gezin
9

Stadsarchief Amsterdam, : een leuk museum.

Ik vind het een leuk museum, omdat het met behulp van een film een goed overzicht geeft van de geschiedenis van Amsterdam.
27-01-2018 door delaram , bezoekdatum: 24 januari 2018, met vrienden
10
Onlangs met collega's een bezoek gebracht aan het alpincenter. Het all inclusive concept is ideaal. Veel geleerd tijdens de skilessen en daarnaast heel veel plezier gehad tijdens de spellen op de piste. De medewerkers waren erg aardig en behulpzaam. Ook de après-ski was erg leuk.
25-01-2018 door Kim Bakker, bezoekdatum: 20 januari 2018, zakelijk
4
grote tegenvaller, personeel zeer onvriendelijk en niet deskundig, desinteresse en zeker geen kennis van de inhoud van dit museum. ik ben maar een stagiaire is volgens mij geen deskundig antwoord op vragen. hadden ook nog nooit gehoord van de Groningse kustvaart...en dat beheerd een museum dus. een niet onbelangrijk deel van de Noordelijke scheepvaart is m.i. de noordelijk gelegen en Groningse kustvaart. verborgen op 1 stukje van een verdieping en dan ook nog met een filmpje. groot gedeelte van de overige zalen gevuld met zaken die vaak niet voorzien waren van een kaartje of beschrijving. ik weet eigenlijk niet wat ik gezien heb,,, stormwind uit een speaker met een kerkklok moeten het beeld van een watersnood ramp geven, die van 1717 of zo... ga eens kijken in het watersnood museum in zeeland,,,, dan krijg je een beeld van een ramp. het museum zelf is gevestigd in een historisch pand [ wat voor pand ? ] en is voor mensen die slecht ter been zijn ook moeilijk toegankelijk. middags naar de freylemaborg in Slochteren geweest,, geweldig museum en tijdsbeeld met deskundige en aardige mensen...zo moet het dus. laat het noordelijk scheepvaart museum links liggen, niet de moeite waard voor mensen die interesse en kennis hebben van de scheepvaart,,, tevens zijn de boeken in de museum winkel elders voor veel minder geld te vinden elders in groningen...... money machine dit museum.
22-01-2018 door N.N., bezoekdatum: 16-01-2018, met partner
2
helaas...helaas...het is zo vreselijk druk hier geworden dat het ten koste gaat van de rust, de reinheid en de privacy. Een paar lowlights van vandaag: botsen bij de douches, 12 minuten wachten om af te kunnen rekenen, vrijende stelletjes in het zwembad, vieze vloeren, haf uur in restaurant en niet geholpen, over mensen heen kruipen om een plek in de sauna te bemachtigen, geen plek om uit te kleden en wederom niet om aan te kleden en als klap op de vuurpijl witte vlokken in het bubbelbad. Het doet me denken aan de Efteling, waarbij mensen ook steeds meer elkaar gaan zitten bekijken omdat ze moeten wachten. Erg jammer dit, want oorspronkelijk was het een erg fijne sauna waar ik jarenlang abonnementen heb afgenomen. Aan het personeel ligt het niet. Alleraardigst en behulpzaam. Het management zal zich moeten gaan herbezinnen. Ik betaal liever een tientje meer en een prettige dag, dan dit. Vooralsnog mijd ik deze plek even
21-01-2018 door P Jacobs, bezoekdatum: 21 januari 2018, alleenreizend
9

belasting en doaune museum, : Een interessant museum.

Ik vond het een interessant museum omdat ik er veel te weten ben gekomen over de geschiedenis van belasting en smokkel Ik vind het ook goed van het museum dat het beschikt over audio wel jammer dat er maar een koptelefoon was waardoor je op elkaar moest wachten. Wat ik ook verbazend vond is om te zien dat ook een fiets als smokkel object kan dienen.
21-01-2018 door delaram , bezoekdatum: 19 december 2018, met vrienden
9
Vriendelijke beheerders en de dieren lopen vrij rond op het terrein. Je kan van alles kopen ,zoals eieren, honing, maar ooknijsjes of koffie/thee. Dieren worden met liefde verzorgd en dat zie je.
21-01-2018 door Marjon, bezoekdatum: 20 januari 2018, met jonge kinderen
9
Een super mooie en leuke tuin waar meer dan 10 kooien stonden met allemaal leuke eekhoorntjes die je voor weinig geld kunt voeren. Ook een erg leuke kooi met papagaaitjes en de winkel zelf was ook erg leuk. De kids hebben een super leuke dag gehad en wij komen binnenkort zeker weer terug om de eekhoorntjes te voeren.
20-01-2018 door Peter Aarts, bezoekdatum: 17 augustus 2017, met jonge kinderen
6
Het idee zit goed in elkaar en de acteurs doen hun best. Maar het is allemaal wat karig. Het begint op het parkeerdek. Waar moeten we zijn? Nergens bordjes. Nog ff de website checken. "In The Wall". Tja. Bij het restaurant aan het ene uiteinde weten ze niks, ja, "ergens de andere kant op". Joh. Dan naar binnen, waar een knul in zijn eentje een rij van 100 man bij de verplichte garderobe moet wegwerken. Ook hij doet wat hij kan, dus na 20 minuten aangeschoven in de volgende rij, die bij de ingang van het spookhuis. Tot dusver hebben we het idee dat we in een kringloopcentrum rondlopen, waar alleen de noodverlichting het doet. Tijdens het wachten probeert één van de acteurs de stemming erin te houden met een ronkende, walmende kettingzaag. Vanuit het spookhuis horen we vooral giechelgilletjes van jonge meiden. Na weer een uur wachten laat de kettingzaag ons eindelijk binnen. Het blijkt een doolhof met opnieuw heel veel attributen uit het kringloopcentrum. Maar het idee zit goed in elkaar. Door de kronkelende gangen kunnen de acteurs je meerdere keren laten schrikken. Met slechts 6 of 7, misschien 8 acteurs wordt dat echter al gauw voorspelbaar. Het half uur dat we binnen doorbrengen is gevarieerd genoeg, maar niet echt eng. Als we niet waren verdwaald in een doolhof, waar een acteur ons doelbewust steeds verkeerd stuurde, waren we zonder ons te haasten misschien na 25 minuten alweer buiten geweest. Al met al was het eventjes best leuk voor een keertje, maar smaakte het een beetje als lauwe soep zonder ballen.
20-01-2018 door Remko, bezoekdatum: 19 januari 2018, met vrienden
7
Mijn verwachtingen waren hooggespannen en zijn deels wel uitgekomen... Wanneer loop je nu op een tong of ruik je door een neusgaten van een halve meter doorsnee? Corpus is mooi gemaakt. Je lijkt echt door het binnenste van de mens te lopen... Interessant verhaal ook over de verschillende organen. Wel redelijk oppervlakkig, maar prima. Wel jammer dat het een audiotour is en je bijna niet met elkaar kan en gaat praten. De route naar beneden is heel anders, maar was ook interessant.
15-01-2018 door Nynke, bezoekdatum: vrijdag 12 januari, met partner
1
Vies en smerige vloeren Troebel water door veel teveel mensen Je kon niet eens zwemmen zo druk Binnen een half uur al bekeken Bah echt zonde van het geld
14-01-2018 door Monique, bezoekdatum: 14-01-2018, gezin
8
Een hele leuke middag op de pannenkoekenboot in Nijmegen. Heerlijke pannenkoeken met uitgebreide toppings. Uitermate vriendelijk personeel. Alles keurig op tijd. Een absolute aanrader voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Prima als gezins- of familieuitje. En goed betaalbaar.
13-01-2018 door Johan, bezoekdatum: 13 januari 2017, met partner
9

openluchtmuseum, : geweldig

leuk museum, veel te zien en te doen. Leuke ijsbaan.
13-01-2018 door Tamar, bezoekdatum: 28 december, gezin
7
Het is een mooie binnenspeeltuin voor jong en oud. Schoon en overzichtelijk. Toen we een patatje wilden halen en ander eten, onder andere een panini en tosti, vroegen we of dit alleen met kaas kon. Dit kon niet want het was al kant en klaar uit de fabriek! Nou ja, zo hoge prijs voor die goedkope fabriekstroep? Vol met suiker en andere rotzooi? Bah. Dit vind ik echt een zware afgang. Aan de patat zat ook een vieze nasmaak. Dit vonden wij heel jammer! Voor zo mooie speeltuin zulk vies eten. De volgende keer neem ik zeker mijn eigen eten mee en ook mijn eigen drinken! Wat ik ook heel vervelend vond was de bezetting van de attracties. Wij wilden meerdere keren in een attractie en dan was er niemand, heel vervelend. De kinderen hebben zich overigens prima vermaakt , die konden klimmen en klauteren en ze hadden plezier voor tien.
13-01-2018 door Anoniem, bezoekdatum: 13-01-2018, met jonge kinderen
9

Huis Sonneveld, : Een mooi gebouw.

Ik vind het een goed toegankelijk museum voor mensen met een visuele beperking omdat ze gebruik kunnen maken van een audiotour. Ik vind het ook een mooi gebouw.
12-01-2018 door Delaram , bezoekdatum: 5 januari 2017, met vrienden
8
Het fort is op zich al interessant om te bekijken, maar krijgt een grote meerwaarde door de tentoonstelling van de gebruikers gedurende 200 jaar met hun uniformen, wapens en de geschiedenis van het fort in het algemeen. We kregen een hele enthousiaste rondleiding met grote kennis van zaken. (Marcel?) Ook het zee-aquarium is boeiend en zeker erg leuk voor kinderen! Erg geschikt om het te combineren met een wandeling langs dijk, strand en bos.
08-01-2018 door Wim Smit, bezoekdatum: 3 januari 2018, met jonge kinderen
2
De Biesbosch heeft verschillende plaatsen om te wandelen, wat heerlijk is samen met je hond. Personeel verteld je niet al te vriendelijk dat je hond niet mee naar binnen mag. Er wordt geen alternatief aangeboden voor je hond ook niet meegedacht. Erg onvriendelijke ervaring. Beveel dit niet aan anderen aan.
08-01-2018 door Henk, bezoekdatum: 6 dec 2017, met partner
9
alles is netjes en goed geregeld en zeer vriendelijk personeel
08-01-2018 door I.Dimon, bezoekdatum: 6 januari 2018, met jonge kinderen
3
Het is een kunststofbaan, wat alleen glijdt als je precies achterop je schaatsen staat en rechtdoor gaat. Het geeft totaal geen ijsgevoel. Met twee personen de baan geprobeerd. Dochter en ik teleurgesteld. Toen mijn vrouw dit zag en vervolgens besloot het niet te proberen kon ze haar geld niet terugkrijgen volgens de dame bij de entree. Natuurlijk kon dat gemakkelijk, maar ze had niet al te veel denkvermogen. Kortom: ga lekker elders schaatsen! Bijvoorbeeld in Beverwijk bij het station: daar hebben ze echt ijs en is het gezellig.
08-01-2018 door Jelle, bezoekdatum: 7 januari 2018, gezin
6

het nieuwe instituut rotterdam, : Een informatief museum.

Het museum gaat over de radicale technologische, economische, culturele en sociale veranderingen in de huidige tijd. Ik vond dat er te weinig te zien was in het museum. Ook was het voor mij moeilijk te begrijpen waar het museum echt over gaat.
07-01-2018 door delaram , bezoekdatum: 5 januari 2017, met vrienden
3
Water was vuil van kleur, net als de tegels. Zaten zelfs los. Kinderen met rode ogen door gebonden chloor..
06-01-2018 door Marcel, bezoekdatum: 5-1-2018, met jonge kinderen
2
We moesten einden rijden om onze auto een plekje te geven en daar ook nog 3x zoveel voor betalen dan voorgesteld op de site. Het was waanzinnig druk, niet om door te komen. Verder bleek het geen museum te zijn, maar een attractiepark met het thema 'treinen'. We hebben niets over treinen geleerd. Er waren maar enkele attracties (te weinig, met het oog op de toegangsprijs) en voor elk stond een rij van drie kwartier, minstens. Zelfs voor het toilet moest je in de rij. Positief punt is dat er genoeg tafeltjes stonden waar je even kunt gaan zitten.
05-01-2018 door Gerdien, bezoekdatum: 5 januari 2018, gezin
10
Prachtige accommodatie, en ontzettend aardige mensen
05-01-2018 door Edward Madder, bezoekdatum: 05/01/2018, gezin
8
Een echt originele katten expositie!, Philips televisie was er, maar helaas ontbrak er de Witte Kat van de bekende Witte kat batterijen. Zo bekend als deze waren, hadden ze er echt bij gemoeten. Jammer.
05-01-2018 door Niek en Anne Brink, bezoekdatum: 29-12-2017, gezin
2
Zwembad om daadwerkelijk alleen te zwemmen. Verder is er helemaal niks te doen. Geen glijbaan, geen wildwaterbaan, geen bubbelbad, helemaal niks. Echt een zeer grote misstap van de gemeente Gouda. Had er een subtropisch zwemparadijs aan vastgemaakt en je was een trekpleister geweest voor de regio. Maar GZC Donk had waarschijnlijk een hoop te vertellen en vandaar dat er nu een zeer saai zwemcomplex staat. De Kuil, de Sniep, de Hoorn zijn vele betere alternatieven om heen te gaan als je niet alleen heen en weer wilt zwemmen.
05-01-2018 door Roy, bezoekdatum: 12/04/2017, met jonge kinderen
3
Een grote kinderspeeltuin met als thema scheepvaart. Dit heeft nog weinig met een museum te maken. Vanzelfsprekend moeten musea geen stoffige magazijnen met opgeslagen spulletjes worden, maar dit is finaal doorgeslagen. De historische schepen buiten blijven de moeite waard, maar binnen is het een pretpark. Uitsluitend geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.
05-01-2018 door Marjo, bezoekdatum: 4-1-2018, met opa en oma

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!