Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

2
Vandaag met mijn kleinzoon het museum bezocht en wat een teleurstellende ervaring zeg!Ten eerste de volle entree prijs moeten betalen terwijl een hele verdieping is afgesloten van wege een verbouwing!Geef een fikse korting want dit kan echt niet!Weinig te zien,een paar poppen en wat foto’s en filmpjes met zeer slecht geluid!En niks maar dan ook niks te zien over het korps in ned indie .Terwijl de mariniers een grote rol gespeeld heeft in de oorlog en daarna in indie.Zo veel geleden daar en ellende ondervonden maar niks daarover.Een waardeloos museum,beslist geen aanrader!
12-12-2017 door Kok, bezoekdatum: 12-12-20179.30, met jonge kinderen
10
Dit is geweldig,goed georganiseerd we hadden het weer een beetje tegen sneeuw maar toch nog veel gezien mooie boot en een hele goede gids met veel kennis van zaken informatie centrum is top kan je veel doen en zeer informatief komen zeker snel weer terug.
10-12-2017 door lilianfrietman@gmail.com, bezoekdatum: 10-12-2017, met een groep
10
Vandaag teruggegaan naar Intratuin Rhoon. De trafo van de vorig jaar gekochte kerstverlichting bleek zoek. Gesproken met Priscila die zeer klantgericht naar een oplossing zocht en vond. Na een korte tijd wachten kwam ze met de juiste voeding terug, over kosten werd niet gesproken, kortom TOPPIE!
07-12-2017 door wim van der klis, bezoekdatum: 7 december 2017, alleenreizend
4
De indoorspeeltuin is leuk opgezet, maar niet voor een gehele dag. De prijzen voor eten en drinken zijn schandalig hoog. Echt een reden om hier niet meer terug te komen!
06-12-2017 door Tony, bezoekdatum: 05-12-2017, gezin
4

Thermen Schiedam, : valt tegen.

Bij binnenkomst bij de balie ben je al een half uur verder voordat je naar binnen kan. Dit is ook bij het uitchecken met je armband als je weggaat. Dan sta je gerust een half uur te wachten omdat er veel te weinig of slecht personeel achter de balie zit. De tuinen zijn erg onverzorgd, niet zoals voorheen. Overal veel onkruid en vieze tegels. Dit geldt trouwens ook voor de vloer binnen waar je uitglijdt van de plassen water en haren die overal liggen. De baden zijn erg vies en vol met haren. De toiletten zijn ook onder de ontlasting en urine en worden slecht schoongemaakt. De opgietster die aanwezig was was echt enorm onaardig en niet zoals de mannen die er een jaar geleden nog waren. Er word flink bezuinigd en dat is te zien. De kleedkamer is bloedheet waardoor je na je heerlijke dagje ontspannen en erna douchen meteen weer bezweet bent als je weggaat. Daar moet echt eens serieus naar gekeken worden want het lijkt wel een sauna zoals de echte. Ook is de kleedkamer echt enorm klein en word ook door mannen betreden. Ik ben hier nu vele keren geweest en de kleedkamer is helaas altijd zo extreem warm. De kruidentempel ruikt totaal niet naar kruiden en aromatische olieen en lekkere geuren maar extreem naar chloor. Als je er al in zit krijg je meteen last van je ogen zonder water in je ogen te krijgen. De aquarium sauna is ook iets belachelijks. Het aquarium is totaal leeg en dat is al een hele tijd zo. Zonde zulke dingen. Sinds het is overgenomen begin dit jaar word er al helemaal niks meer aan het resort gedaan. Het eten is erg duur en het personeel onvriendelijk. Voor een kopje thee betaal je al 3 euro. Absurd. Ik bestelde voor twee personen sate met friet en die was al uitverkocht.. En dat begin van de dag om 12:30 uur. Dit is al meerdere keren zo geweest. Dus maar een broodje hamburger met friet besteld. De hamburger was totaal rauw van binnen bij beide burgers. Ook kreeg de een heel veel friet en de ander amper. Er mag hier een hoop veranderen. Zonde van zo'n resort. Het is de prijs niet waard wat je ervoor betaald.
05-12-2017 door Kimberly Rodriguez Gil, bezoekdatum: 4 December 2017, gezin
9
Prima sauna. Rustig, mooi gelegen, schoon, aardig personeel, goede diversiteit aan keuzes voor de verschillende sauna's. Heerlijk om een dagje te ontspannen.
05-12-2017 door Joan, bezoekdatum: 5-12-2017, alleenreizend
7
Gezellige inrichting en alles was mooi schoon en voldoende eten aanwezig.
05-12-2017 door Hermsen., bezoekdatum: 2 december 2017, met jonge kinderen
10
Het is een geweldig restaurant! ik heb er al meerdere keren gegeten. De bediening kan soms wat mopperig zijn, maar he dat heeft iedereen wel is. Ook de prijzen zijn prima :) bedankt pannekoekenhuis dat ik hier elke keer weer zo lekker kan eten!
04-12-2017 door Amy, bezoekdatum: 2-12-2017, gezin
10
Heerlijk onthaast en mooie lokatie, wat een stilte en rust. Eindeloos gewandeld en gefietst.
04-12-2017 door J. van Driel, bezoekdatum: 24 augustus, met partner
9
het zijn mooie tentoonstellingen, m.n.de katten vond ik erg mooi. en ook het beeld van Degas is heel erg mooi. zoals de denker. Wat ik altijd al erg bijzonder vond.
03-12-2017 door liduin lansbergen, bezoekdatum: zaterdag 2 dec, alleenreizend
1
Zonde van onze 2,50! dachten een tijdje in de kassen rond te lopen,want buiten is nu niets te zien ( behalve de prachtige Ginko's) Maar in 5 minuten heb je alles gezien. In restaurant ook geen leven te bekennen,nee,was echt zonde van onze tijd! Ik kwam uit Groningen en zus uit Amstelveen....
02-12-2017 door G.Kies, bezoekdatum: za.dag 25 nov., met vrienden
2

Avontura, : Weinig te doen voor echt kleine kinderen (1,5)

Er is weinig normaal (gezonder) voedsel te krijgen. Een simpele bruine boterham met wat beleg voor een leuke prijs. Het normaalste is een zacht wit bolletje met kaas voor €2,10. Prijzig. Verder alleen maar chips, patat, snoep te krijgen. Volgens ons niet echt nodig voor kinderen om alleen maar dat te kunne eten. Goedkoper maken en
02-12-2017 door Bram, bezoekdatum: 2-12-2017, met jonge kinderen
1
Dierentuin des doods!! Veel mensen zijn het ermee eens dat dierentuinen niet altijd even diervriendelijk zijn, maar Safari Parc Monde sauvage slaat op alles!! De dieren hier lopen eindeloos heen en weer. Overduidelijk verveeld, gefrustreerd en onverzorgd in te kleine nietszeggende kooien zonder beschutting. De dieren bonken uit wanhoop met hun hoofden tegen de tralies door de erbarmelijke leef-omstandigheden. Ook de safaritocht geen basisbehoeftes: water, voedsel of beschutting. Deze dierentuin is schandalig. Ik begrijp niet waarom hij nog geopend is. Al met al een verschrikkelijke ervaring. En de positieve recensies hier? Schaam jullie!! Het is afschuwelijk!!
30-11-2017 door Tamara, bezoekdatum: Augustus, met jonge kinderen
10
Boerensport is echt een superleuke ervaring voor jong en oud, wat kan je een plezier hebben in en om de slootjes. Daarna afsluiten met een heerlijke barbeuque. Heel gastvrij word je opgevangen en ze helpen je overal bij. Ook een pluspunt je eten en drinken neem je gewoon zelf mee. We komen zeker terug!
28-11-2017 door Fam Dijkstra, bezoekdatum: 3 augustus 2017, met een groep
3
De heren in het bowlingcentrum snappen het reserveringssysteem niet!!
26-11-2017 door Danny de munk, bezoekdatum: 24-11-2017, met vrienden
3
Vroeg aanwezig zijn wil niet zeggen dat je gelijk gebruik kunt maken van faciliteiten. Sauna was matig warm en stoomcabine bij lange na niet op stoom. Ook tussentijdse schoonmaak laat te wensen over. Vloeren zijn gewoon niet schoon Bedieningen is bar en boos slecht .....! Na diverse malen vergeten te zijn krijg je thee terwijl je koffie hebt besteld en als klap op de vuurpijl krijg je eerst je lunch en als dat op is dan pas je drankjes en dat zonder blikken of blozen of ook maar een excuses.
25-11-2017 door joost ter Velde, bezoekdatum: 10 november 2017, met vrienden
1
Goedkoop en slechte decor. Geen schrikeffecten. Het was het geld en de lange wachtrij niet waard. Jammer. Dungeon in Amsterdam is veel leuker. Misschien hadden we hoge verwachtingen omdat we daar zijn geweest.
24-11-2017 door Eef, bezoekdatum: 24-11-2017, met vrienden
10
De manier om de stad Rotterdan te verkennen. Zeer veel info op een leuke manier verteld
24-11-2017 door I.Dries, bezoekdatum: 23nov, met vrienden
9

museum Boijmans van Beuningen. , : Een goed museum.

Ik vind dat de collectie van het museum een goed beeld geeft van de verschillende periodes.
24-11-2017 door delaram-ghs@hotmail.com, bezoekdatum: 24 november 2017, met vrienden
9

Stadmuseum Woerden, : Een goed museum.

Ik vind het een goed museum omdat het museum een goed beeld geeft van de kunst en cultuurhistorie van woerden. Ik vind het ook goed dat het museum informatie geeft over het Groene Hart van woerden.
24-11-2017 door delaram, bezoekdatum: 22 november 2017, met vrienden
9

Museum Boymans, : fantastisch

prachtige tentoonstelling van etsen Rembrand. Natuurlijk ook niet de vaste collectie vergeten.
24-11-2017 door Brigitte Maas, bezoekdatum: 15 november 2017, met partner
9

openluchtmuseum/mini-world rotterdam/spoorweg museum, : GEWELDIG. FANTASTISCH met kinderen

Zoals ik heb geschreven, ga ik elk jaar met mijn twee kleinzoons deze uitjes maken . Zelfs de stoomtrein van Dieren naar Apeldoorn hoort daar bij. Allebei zijn ze gek op treinen of het nu de stoomtreinen zijn of de speelgoed treinen in Rotterdam. En alles met de trein . Daarom dit cijfer want zij genieten en vragen veel aan de medewerkers.
23-11-2017 door O.Verlegh geh met G van der Veen, bezoekdatum: in vakantie periode van de kle, gezin
1
Het is belachelijk dat je om er 1 keer te mogen wandelen ergens anders ( VVV ) een jaarkaart moet kopen.
22-11-2017 door G.Ros, bezoekdatum: 22-11-2017, met partner
9

De borrelboot kids city, : Feestje 50 jaar sarah gegeven. Super verzorgd met

De reacties van familie en vrienden zeer positief. Echt aan te bevelen om een feest te houden in de borrelboot.
22-11-2017 door debby den olden, bezoekdatum: 11 november 2017, met een groep
3
Dit weekend hebben wij (17 personen) een macaron workshop gevolgd. Bijzonder is dat het een workshop genoemd wordt, want wij hebben niets geleerd. We kregen kant en klaar beslag, wat heel frappant was, aangezien macaronbeslag maken de reden is waarom mensen een workshop zouden gaan volgen. Ook bleek het beslag mislukt te zijn, het was dik en korrelig. Nadat de macarons uit de oven kwamen, werden ze willekeurig aan ons teruggeven. Niemand kreeg dus zijn eigen gemaakte macarons. Vervolgens merkten we dat de macarons nog zacht waren, de binnenkant bestond nog uit bijna vloeibaar eiwit. We vroegen aan de gastvrouw of dat de bedoeling was. Haar antwoord op die vraag was: Jullie hebben de macarons verkeerd gespoten. Wel grappig is dat wij ook totaal geen uitleg hebben gehad. De gastvrouw heeft drie macarons voor gespoten, echter mislukte die macarons ook. De macarons mochten we vullen met kant en klare boter crème. We kregen een doosje en mochten de macarons mee naar huis nemen. Wij hadden per persoon om en nabij 6 macarons. We hebben het wel gezellig gehad met z'n alle, maar de workshop was van zeer lage kwaliteit. Helaas hebben wij de macarons niet kunnen opeten, want een rauwe macaron is niet erg smaakvol. Ik heb nog nooit meegemaakt dat je echt niets leert tijdens het volgen van een workshop. Ook was de gastvrouw bijzonder druk met ander dingen, en hebben wij totaal geen aandacht gekregen. Wanneer wij een vraag stelden aan de gastvrouw kregen we een onvriendelijk antwoord terug. Als laatste wil ik het onderwerp hygiëne aanknopen. Wij kregen geen schort om. Ook hebben we onze handen niet hoeven te wassen. Wanneer wij allemaal onze eigen macarons zouden terugkrijgen na het afbakken, was dat geen probleem geweest. Maar nu was het erg onhygiënisch. Gelukkig hebben we 30 euro p.p. voor de workshop mogen betalen in plaats van 35 euro p.p. Hopelijk kan de organisatie wat met onze kritiek, en kunnen zij de bovengenoemde onderwerpen verbeteren.
19-11-2017 door C Breemer, bezoekdatum: 18 november 2017, met een groep
1
Echt een aanfluiting geen Winter/Kerstsfeer geen mooi opgemaakte kerstbomen geen echte Kerstartikelen te koop. Terwijl de Zomerfair zo leuk en mooi was. Jammer. Ik mis dan toch de Kerstfair in Kats
19-11-2017 door Lydia, bezoekdatum: 18 november 2017, met partner
9

Space expo Noordwijk, : Een leuk museum.

space expo Ik vind het een origineel museum omdat het gaat over ruimtevaart. Ik vind het ook leuk dat het museum een na gemaakte ruimteschip heeft voor de ervaring van bezoekers.
18-11-2017 door Delaram , bezoekdatum: 15 november 2017, met vrienden
9
Ik vind het bijzonder dat het museum zich richt op het thema vluchten. Het is namelijk een onderwerp dat regelmatig terug komt in het nieuws. Moeten vluchten is een heftig en ingrijpend gebeurtenis. Ik vind dan ook dat er veel aandacht aan moet worden besteed. De persoonlijke verhalen van verhalen van vluchelingen hebben mij een beter beeld van de motieven om te moeten vluchten.
17-11-2017 door Delaram , bezoekdatum: 17 november 2017, met vrienden
9
Naast informatie over veel verschillende bijbels kan je in het museum ook van alles over de (Nederlandse) geschiedenis te weten komen.
16-11-2017 door Herman, bezoekdatum: 4 november 2017, met vrienden
9

Nineveh, : Schitterend

Prachtige overzichtstentoonstelling met ruime uitleg over de onderzoekers en de door hen gebruikte materialen
16-11-2017 door Gonny Tafuni, bezoekdatum: 9 november 2017, met oudere kinderen
10

, : Geweldig evenement

Heerlijk dagje uit gehad. Warm ontvangst en een geweldige beleving door middel van muziek en een levend schilderij waarna er indrukwekkend gesproken werd over Europa in 1870. Echt een aanrader!
15-11-2017 door Ogir, bezoekdatum: 12 november, met vrienden
9
Prachtig museum met een gevarieerde collectie. Het krakende pand sluit perfect aan bij de sfeer die de verzameling instrumenten oproept, of is het anderom? Je wordt als het ware ondergedompeld, terug in de tijd. De tour 'De Lorentz Formule' weet op een originele wijze in beeld te brengen hoe het in die tijd ging in de wetenschap, ook voor toeschouwers die niet natuurkundig onderlegd zijn! Zeer de moeite waard.
14-11-2017 door R.A. van der Steen, bezoekdatum: 31-08-2017, met partner
9
Mooie Twentse brouwerij met een internationaal karakter! Ontzettend gave ervaring!
14-11-2017 door Margriet ter Ellen, bezoekdatum: 28-08-17, met vrienden
8
Mooi groot en modern gebouw. Ik deed met vrienden een escaperoom, helaas waren we net te laat met de oplossing. De escaperoom zit goed in elkaar en heeft verrassende puzzels. Het is leuk dat je hier een compleet avondje uit kunt, dus karten/lasergamen/escaperoom/poolen enzovoorts kunt combineren. Ook erg leuk voor feestjes. Lekker dicht aan de snelweg dus je bent hoeft niet heel Veenendaal door. Ik kom hier zeker terug!
14-11-2017 door Hanneke van Olst, bezoekdatum: 13-11-2017, met vrienden
2
Zeer klantonvriendelijke eigenaar. Bed en breakfast is vrij simpel. Prijs kwaliteit verhouding niet voldoende. Veel gedoe bij het terugkrijgen van de borg.
13-11-2017 door Sara, bezoekdatum: 06-10-2017, met partner
9
Heel leuk voor klein en groot en een fantastische gids, zong en danste zelfs mee met de muziek één minpuntje was te weinig personeel bij kassa en restaurant deze meiden moesten wel heel erg hard werken met rode wangetjes als gevolg.
13-11-2017 door Karel Johan Sonneveld, bezoekdatum: 12 november 2017, met vrienden
1
Zelf om drinken moeten vragen en bediening. Prijs kwaliteit ver te zoeken sfeer was waardeloos dus nooit meer
13-11-2017 door Job Bos, bezoekdatum: 04-11-2017, met partner
1
"Erg teleurgesteld, slechts 4 vlinders in het totaal geteld en paar kleurloze vogeltjes, veel te kleine parkeerplaats. Wel een vijver met vissen en waterschilpadden, maar daar kwamen we niet voor! Koffie niet te drinken. Kortom veel te hoge entreeprijs voor wat wordt geboden!" Als het alleen als aangelegde tuin is aangegeven is het aardig, maar het biedt niet wat wordt voorspeld.
13-11-2017 door Inge, bezoekdatum: 11-11-2017, met jonge kinderen
10
Als grafisch vormgever heb ik interesse voor typografie en oude boekwerken. Ik heb genoten van de prachtige oude drukwerken, de mooie verhalen en symbolen. Zeer de moeite waard. Ik ga op een of andere manier een grafische kunstwerk maken m.b.v. de foto's die ik kon maken.
13-11-2017 door Wim Noordam, bezoekdatum: 8-11-2017, alleenreizend
9
Van de snackbars in Hilvarenbeek haalden we al het liefst onze frietjes bij de Toekomst. Er is veel keuze en je bestelling word super snel klaargemaakt. De eigenaar zegt je altijd gedag. In augustus hebben we voor het eerst gezellig met ons zoontje en onze neefjes van de speeltuin gebruik gemaakt. De oudere kinderen waren niet te houden en die hebben we alleen gezien toen de frietjes klaarstonden. De kleinste heeft zich voornamelijk vermaakt met kinderen kijken. We zullen zeker vaker naar de speeltuin gaan, ideaal voor een druilerige zondagmiddag als onze kleine wat groter is.
12-11-2017 door Vd Sanden, bezoekdatum: 15-08-2017, gezin
9
We zagen dat er lammetjes waren op internet. Snel wezen kijken en wat een droppies! Erg leuk voor kinderen. Zowel buiten als binnen genoeg speelgoed voor de kids. Papa en mama konden lekker een bakje koffie drinken met een tosti. We komen zeker nog eens terug!
10-11-2017 door Michelle, bezoekdatum: 10-11-2017, gezin
8
Belangrijke geschiedenis wordt met bakje koffie duidelijk uitgelegd. En vragen worden goed beantwoord.
09-11-2017 door Marco, bezoekdatum: November 2017, gezin
9
Een prachtige botanische tuin. Een van de oudste en een van de grootste botanische tuinen in Nederland met onder andere een in Europa unieke Chinese tuin. Een dergelijke Chinese tuin is buiten China alleen in Canada en Australië te vinden. Een Keltische tuin met bomenhoroscoop, rotstuin, de bijzondere Laarmantuin etc etc. De moeite van een bezoek waard.
09-11-2017 door Span, bezoekdatum: 7 november 2017, met partner
9

scheepvaartmuseum prins willem de zeevaarder Egmond, : Een goed museum.

Ik vind het bijzonder dat het museum is gevestigd in het hoofdgebouw van het voormalige tehuis van oud-zeelieden. Ik vind de scheepsmodellen in het museum interessant om te zien omdat die laten zien hoe belangrijk schepen vroeger waren voor bijvoorbeeld de economie.
08-11-2017 door Delaram, bezoekdatum: 8 november 2017, met vrienden
7
Het was voor ons een leuk uitje maar wel erg druk door een kortingsaktie in Duitsland
08-11-2017 door Albert de Ruiter, bezoekdatum: 11 maart 2017, met jonge kinderen
8
Hele leuke ervaring, je eet heel anders als je het eten niet kunt zien. Ook ben je aan tafel aangewezen op gesprek, want je ziet echt niks. Het eten was ontzettend lekker en het toetje een leuke verrassing! Absoluut de moeite waard!
08-11-2017 door Hanneke van Olst, bezoekdatum: 01-06-2016, met partner
8
Een 8.5 geef ik omdat het kindvriendelijk is! De vrijwilligers geven een uitleg!!! Geweldig. We zijn in de onderzeeër geweest. Daar waren de jongens van onder de indruk! Wat mij erg geboeid heeft was de ruimte met schilderijen van Michiel de Ruyter! Daarvoor kom ik zeker voor terug! Met vriendelijke groeten Henk Bak
05-11-2017 door Henk Bak, bezoekdatum: 31-10-17, met jonge kinderen
9

Chabot museum Rotterdam, : Een goed museum.

Ik vind het een goed museum omdat het gaat over Hedendaagse kunst. Ik vind het ook een uniek museum omdat het gaat over architectuur.
05-11-2017 door delaram, bezoekdatum: 4 oktober 2017, met vrienden
5
Ik was er met twee tieners en we hadden er meer van verwacht. Jammer dat er niet meer live studio's waren, meer interactie met publiek. Bijna overal moest je inloggen met je ring en dan filmpjes gaan kijken. Opslaan in mijn favorieten lukte mij helemaal niet (met Catweazle) en de Hollywood tour zat s morgens al volgeboekt, dus konden we niet meer aan mee doen.
05-11-2017 door de Vries, bezoekdatum: 4 november 2017, met oudere kinderen
10
Heerlijke speeltuin met leuke attracties voor kinderen, binnen en buiten, ook als ze nog klein zijn (die van ons: 3,5 en 2 jaar oud). Met als bonus een kleine dierentuin.
03-11-2017 door Alexandra, bezoekdatum: 27-10-2017, gezin

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!