Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

9
Samen met mijn neefjes naar duinoord geweest.wat een supermooie belevenis!kids lekker spelen bij de huisjes en de volwassenen genieten.van al het lekkers en een potje midgetgolf.zeker voor herhaling vatbaar!
26-07-2017 door Van berklum, bezoekdatum: 24-07-2017, met jonge kinderen
8
Op 26 Juli 2017 Met de Z8 van de Zilvermeeuw (is een zeer stille elektrische boot 1 jaar oud) een mooie rondvaart gehad. Via het AD geboekt. Vanaf Drimmelen door de Biesbosch naar Werkendam, Hardinxveld , Dordrecht naar Moerdijk. In de havens van Moerdijk een uitgebreide rondvaart met gids die daar aan boord kwam. En weer terug naar Drimmelen. De vaartocht was van 10.00 uur tot 16.15 uur. De omstandigheden op de boot waren lux en de lunch voortreffelijk. De prijzen voor de drinks zeer redelijk (2.25 per drankje) Een klein min puntje is dat de spreker aan boord best wat meer mag vertellen.De bediening was zeer netjes en goed. Vriendelijke groet Kees en Wil van Kats.
26-07-2017 door Kees van Kats, bezoekdatum: 26 juli 2017, met partner
1
Vanmiddag heen geweest met een groep. Aan het einde van het pad zag je het begin alweer. Je betaald redelijk veel voor zn klein stukkie in het bos, wat 3 keer niks is. Zonde van het geld en jammer dat het zo kort is daar boven in die o zo bijzonder boomtoppen. Jammer!
26-07-2017 door L.A.E., bezoekdatum: 26 juli 2017, met een groep
5
wat een leuk dagje uit moest worden viel in duigen, wat een saaie bedoening en dan het pad waar je in 15 minuten doorheen bent. € 20,25 entree die we zo in de prullenbak hadden kunnen smijten .
26-07-2017 door oosterveer, bezoekdatum: 26.07.2017, met partner
6
Achterstallig onderhoud! Binnen ongelijke vloeren, onvriendelijk voor rolstoelen ( hebben we zelf gelukkig niet nodig!) . De entreeprijs geldt ook voor de ouders/begeleiders. Wordt zo wel een dure dag,waar je meer voor zou terug mogen krijgen. Kocht voor € 1,10 een half bolletje ijs!!
26-07-2017 door A.van rozendaal, bezoekdatum: 26-07-2017, met jonge kinderen
9
Met de pannekoekboot naar Emmerich. Dan geven wij de pannekoekboot een 10.Super vriendelijk personeel.Goede verzorging.Redelijke prijzen.Niks op aan te merken.Super.Emmerich daarentegen is een spookstadje met veel leegstand.Niks gezellig aan.Maar de natuur onderweg maakte dat ook weer goed.
26-07-2017 door Brouwers, bezoekdatum: 25_7_2017, met partner
10
Mij is gevraagd om deze escape room te beoordelen. Dat doe ik graag! Ik heb er al 34 gespeeld in Nederland en Belgie, maar ik vind deze het meest creatief en uniek. Ik raad deze met stip aan als je met een grote groep bent, je moet wel echt met minimaal 10 personen zijn, anders zou ik een vaste escape room gaan doen. Deze escape room is met acteur, gave intro en zit goed in elkaar. Met als voordeel (of nadeel als je zelf geen locatie hebt haha) dat je deze overal kunt boeken, zoals kantoor, kantine, thuis, etc. Je ruimte hoeft er niet spannend uit te zien, tenminste.. dat was bij ons niet zo. Het is namelijk een gijzeling haha. Ik raad het iedereen aan! Zware aanrader zelfs.
26-07-2017 door Joris, bezoekdatum: 26 juli, zakelijk
2
Voor kids wel leuk maar voor ouders frusterend  personeel niet vriendelijk en kortaf , verplicht daar eten bestellen terwijl er dan vanaf 12 uur al geen pistoletjes en ham meer waren en dan 2x terug moet omdat bestelling niet klopt  wat vervolgens slecht opgelost word
25-07-2017 door Fabian, bezoekdatum: 25-7-2017, gezin
7
heerlijk kunnen vertoeven op het buiten terras, terwijl mijn kleinkinderen een heerlijke dag hadden. ze hebben heerlijk kunnen spelen, zowel binnen als buiten. terras zag er goed verzorgd uit. vriendelijk personeel. lekker gegeten en gedronken. ik kom zeker nog een keer terug met de kleinkinderen
25-07-2017 door een tevreden oma, bezoekdatum: 19 juli, met jonge kinderen
8
heb met vrienden en hun jonge kinderen het Muiderslot bezocht. Interessante rondleiding met uitleg over middeleeuwse oorsprong van allerlei uitdrukkingen en gezegden. Ook met de kids de Ridder- en Torenroute speurtocht gedaan; hartstikke leuk en spannend! Aan het eind werden de kids geridderd en kregen ze een medaille, hun dag kon niet meer stuk. Mooie tentoonstelling ook over de eeuwenoude connectie tussen Amsterdam en het Muiderslot.
25-07-2017 door Carmen, bezoekdatum: juli 2017, met jonge kinderen
1
Iedereen die dit leest dien AUB zelf een klacht in bij ConsuWijzer.nl Deze mensen doen blijkbaar niet anders dan oplichten. Hun zaak dient te worden stop gezet! Wij hebben een bon te waarde van 145€ en het lukt ons maar niet om deze in te zilveren (al aan het proberen sinds 2015 !!!). Nog voor de activiteit die we hebben geboekt nog voor een andere! Eigenlijk hebben we al helemaal geen zin meer om met deze maatschappij weg te gaan maar +-150€ is veel geld en we krijgen het niet terug :-(
24-07-2017 door inka, bezoekdatum: ergens dit jaar..., met partner
9
Toverland is een leuk park voor jong en oud, volgend jaar in de zomer van 2018 opent hier ook weer een spectaculaire wingcaoster ben benieuwd!
24-07-2017 door N.N., bezoekdatum: 2017, met vrienden
4
Bloso Hofstade is
24-07-2017 door Martijn, bezoekdatum: Juni 2017
10
Lekker gemoedelijk park, nostalgische attracties in een niet overstrak ingerichte omgeving. Heerlijk jaren 70 gevoel. De prijzen zijn prima en het personeel was vriendelijk en hulpvaardig. De animator gaf een show waar de kinderen heerlijk van hebben genoten. Na afloop prima gegeten en lekker verwend in het restaurant. Als je Disney verwacht dan heb je idd niet het juiste park te pakken, maar ik kan niet anders zeggen dat ik me prima vermaakt heb en dat de kinderen graag nog eens terug komen. Aangezien ik zelf al meer dan 25 jaar tussen attracties en shows werk, ben ik niet zo heel snel onder de indruk, maar we hebben echt een hele gezellige dag gehad. Dank jullie wel!!!
24-07-2017 door Jan Willem, bezoekdatum: augustus 2016, met jonge kinderen
9
Met 4 personen de Maaskernen route gedaan, gecombineerd met de Bourgondische lunch. Zonder te overdrijven een erg goede middag gehad. De tocht vanaf Wessem was top, je parkeert bijna bij het schip, de lunch was goed verzorgd en het personeel was gastvrij, ondanks het drukke schema.
24-07-2017 door Bert W., bezoekdatum: 20-07-2017, met een groep
10
Geweldig personeel, lekkere bbq lekkere friet, helemaal vermaakt hier en er is ook erg veel ruimte, een houde tip voor een dagje weg!!!
23-07-2017 door Van zoggel, bezoekdatum: 2 september 2016, met vrienden
6
Deze tuin is klein, zeker niet de grootste van Europa zoals ze zeggen!! Je hebt het binnen een uur gezien. De tuin in Arcen (kasteeltuinen) is zeker groter! Ook de entree van €5 is best pittig!! Positief punt? Jazeker, je krijgt een wandelgids erbij!!
23-07-2017 door Hans & Brigitte Bastiaansen, bezoekdatum: Zondag 23-07-2017, met partner
3
Het is slecht gesteld met de ventielatie en de afoer putten staan droog daar door stinkt het naar riool ook hangen er leege brand blusser en is het ontruiming plan niet duidelijk zichtbaar
23-07-2017 door Rob, bezoekdatum: 23-7-17, met jonge kinderen
2
Slecht bereide maaltijden. Tongfilet onherkenbaar door lading knoflook, zand in prei, geschifte saus, taaie biefstukken, verrotte peer in voorgerecht,... Gesloten toiletten. We moesten door een onhygiënisch uitziende keuken naar een vies toilet ergens achterin gebouw. Twee uur gewacht op het hoofdgerecht...kortom 1 teleurstelling!
23-07-2017 door Joyce Peersmann , bezoekdatum: 22 juli 2017, met een groep
3
De prijs-kwaliteit verhouding is behoorlijk scheef. Lang in de rij moeten staan bij de cafetaria, echter de kwaliteit van het eten was wel goed. De rondvaart was wel aardig, maar wel wat saai. De bewegwijzering is een drama. Verder lijkt op de site of er veel meer te doen is dan dat er daadwerkelijk is.
22-07-2017 door Ricardo, bezoekdatum: 22-07-17, gezin
10
Dieses Museum ist eine Perle unter den Kunst- und Heimatmuseen an der niederländischen Küste, das man nach Scheveningen unbedingt besuchen muss. Neben den hervorragenden Werken hat mich auch die spürbare Liebe begeistert, mit der die Mitarbeiter des Museums ihre Schätze pflegen.
22-07-2017 door Joachim Winsmann, bezoekdatum: 18.07.2017, alleenreizend
1
Het hoofdgerecht, kabeljauw (niet gaar) en entrecote (niet "mals" zoals op de menukaart staat, maar bestaande uit 80% vet en pezen) was gewoon schandalig slecht. Opmerking naar de ober (die hieraan nets kan doen natuurlijk) leverde een teruggang van het eten op terug richting keuken. Maar binnen een minuut stond weer alles op onze tafel met de mededeling van de kok dat het zo hoorde... Nou, op andere plaatsen krijg je een heel andere kabeljauw en entrecote, die weten dan blijkbaar wel hoe het hoort te zijn. Nee, schandalig. En dat voor dik 60 euro...
21-07-2017 door Peter-Paul, bezoekdatum: 21-7-2017, met partner
7
Middelgrote speeltuin ,onderhoud kan iets beter. Van groot tot klein kan zich hier prima vermaken. Personeel allemaal heel vriendelijk. Met 2 glutenvrije kinderen, ze konden kiezen tussen poffertjes of patat met glutenvrije mayo. Patat was heerlijk.. horecaprijzen aan de hoge Kant. Maar zeker voor herhaling vatbaar.
21-07-2017 door Corrine, bezoekdatum: 21 juli, met vrienden
5
aangekomen om 13.00 uur mag je daar wachten voordat je om 15.00 uur aardbeien mag plukken in een heel klein doosje waar je voor moet betalen. We hebben geen excursie gehad, geen koning, koningin en ook geen 3 kinderen van hun gezien. Bij binnenkomst vroegen we naar het jam maken maar dat was er ook niet. Dat zou na het aardbeien plukken zijn ????
21-07-2017 door E. Wijnen, bezoekdatum: 21 juli, met jonge kinderen
1
Het ligt ABSOLUUT niet aan degenen die de opgietingen verzorgen, want die zijn top! Het ligt aan het nieuwe management en de bezuinigingen ten koste van veel dingen. Vraag eens de flesjes te zien die gebruikt worden met de opgietingen. Het zijn CHEMISCHE middelen en geen zuivere etherische olieën met alle nare effecten van dien!
20-07-2017 door Karin vdHeijden, bezoekdatum: 18 juli 1017, met een groep
8
Ik lees eigenlijk nooit vantevoren de recensies en ben blij dat ik dat ook nu niet heb gedaan: een mooi, ruim opgezet en groen park en waar we ons prima hebben vermaakt!!
17-07-2017 door Peters, bezoekdatum: 17 juli 2017, met partner
9
Het personeel zowel camping als restaurant is zeer vriendelijk. De camping is netjes en schoon. Het zwembad is erg fijn op de camping. Je kunt er even in afkoelen op de warme dagen of met een klein kindje in het peuter badje zitten. Het sanitair gebouw is perfect schoon en word zoals ik gezien heb meerdere malen per dag nagekeken en schoongemaakt. De betaalde Wi-Fi werk prima. De eigenaren van de camping en restaurant zijn zeer vriendelijke mensen en erg betrokken met de gasten zoals ik zelf heb mogen ervaren. De prijzen van camping en restaurant zijn prima in vergelijking met kwaliteit. In het pannenkoekenhuis kunt u natuurlijk pannenkoeken eten wat wij ook gedaan hebben. U kunt makkelijk een keuze maken uit de meer dan 100 pannenkoeken die per categorie verdeeld op de kaart staan. omdat wij zo tevreden waren over het eten zijn we nog een keer terug gegaan. Deze keer hebben wij van de pannenkoek loze menu kaart gegeten wat ook bijzonder lekker was. De camping en het restaurant krijgen van ons dus een dikke 9+!
17-07-2017 door Jill Del Prado, bezoekdatum: 07-07-17, met partner
9
Een uitstekend hotel met goede bediening en vriendelijk personeel..lekker rustig..alles aanwezig voor een goed en leuk verblijf en hygienisch..iedere dag schone bedden en handdoeken en eten is zeer goed gevarieerd en smaakvol..wij waren met 5 personen van (3x21 j en 2x 60 jaar )..voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar...
17-07-2017 door arts, bezoekdatum: 10 juli 2017, met oudere kinderen
1
Op een zaterdag gereserveerd om 18:00u. Na een half uur nog geen serveerders die menu kaart kwam brengen, paar keer geroepen dat we wat wilden bestellen of ze liepen door zonder je aan te kijken of ze zeoden dat ze zo bij ons zouden komen. uiteindelijk zelf maar menu kaart gepakt. 3 kwartier later eindelijk onze keuzes kunnen maken en anderhalf uur moeten wachten. Daarna toch maar gevraagd wanneer onze eten zou komen, keuken zei dat het nog 3kwartier zou duren. We waren met stomheid geslagen en wilde weggaan. Kregen we nog de bon voor de drankjes of wij dat nog even wilde betalen. Ik vond het echt belachelijk, we zouden van het huis brood met tappenade krijgen ook niet gehad, brood was op zeiden ze! Personeel was super chagerijnig. Voortaan meer personeel inzetten als je drukte verwacht. Maar wij komen daar niet meer!
17-07-2017 door Gina, bezoekdatum: 01-07-2017, met vrienden
1
Alles ziet er niet al te fris uit. Vieze tafels, vuil terras en vanaf het terras achter naar binnen kijkend, zie je vieze zooi op de vloer achter het raam liggen dat er maanden geleden ook al lag. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De (rokende) meneer van de bediening ziet er niet uit zoals je van bedienend personeel mag verwachten. Bij de dames kan dat ook stukken beter. Ik zal er beslist niet terug naartoe gaan.
16-07-2017 door Annemarie, bezoekdatum: 16 juli, met vrienden
1
ZEER VIEZE STOELEN Op een zaterdag avond zeer vieze stoelen aangetroffen in de bioscoop in Den Helder. We hebben hier het personeel van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk kregen wij vrijkaarten voor een film naar keuze maar hier zaten wel bepaalde voorwaarden aan. Zo waren de vrijkaarten alleen geldig voor films in de ochtend en middag van maandag tot en met donderdag. Zoals vele andere werken wij op die tijden.
16-07-2017 door Monica, bezoekdatum: 2017, met partner
1
Vieze tafels, menukaarten smerig, peuken op terras, terras niet geveegd, asbakken met peuken op tafel, verlepte plantjes op tafel, rokende eigenaar op terras, bediening ziet er niet al te netjes uit. De jongste is wel vriendelijk. Zal er niet meer terugkomen. Geen aanrader!
16-07-2017 door Pien, bezoekdatum: 15-07-2017, met partner
7
Leuke attracties voor 5 jarige. Niet al te lange wachtrijen, genoeg gelegenheid zelf rustig te zitten. Wel staat echt overal te harde muziek aan, vooral in wachtrijen zoals de bobslee en wildwatervaren werkt dat claustrofobisch. Het doet pijn, zeker bij kwartier of langer wachten. Dat doet echt af aan de kwaliteit.
15-07-2017 door Gezin, bezoekdatum: 15 juli 2017, gezin
10
As a curator of rare books at a college in Upstate New York, I contacted Wim about a Keur Bible that is in our collection. Through a variety of circumstances, I got the opportunity to visit Wim at the Statenbijbel Museum and learn more about the Keur Bible. Wim and his colleague, Fineke van Driel, met with us and provided a detailed presentation on biblical history and the history of the Keur printing family and their impact on Dutch Protestant culture and early State history. We also enjoyed viewing the astounding Statenbijbel collection to learn about the intricacies of printing methods and the history of this publication. This visit inspired me to move forward on creating an exhibit about our Keur Bible. Thank you Wim and Fineke for a delightful afternoon.
15-07-2017 door India Spartz, bezoekdatum: July 8, 2017, met partner
3
Ik kan iedereen aanraden je kind nooit op zwemles te doen bij het Aquacentrum Den Helder. Er zijn in totaal acht badjes die doorlopen moeten worden. Het lijkt wel of de kinderen bewust niet doormogen naar de volgende badjes puur om geld te genereren! Ons kind zit al vijf maanden in hetzelfde badje en wordt maar niet doorgelaten naar het volgende bad. Hij doet het prima maar mag toch niet door. Als dit zo doorgaat gaat het twee jaar duren voor hij kan zwemmen. Waardeloos!!!
15-07-2017 door djdice, bezoekdatum: 10-06-2017, gezin
9
Voor het eerst na 10 jaar weer hier geweest. Veel is er vernieuwd. Een prachtige dierentuin. Gorilla verblijf is prachtig. Horeca, vergeleken met andere soortgelijke uitspanningen, zeer betaalbaar. Partner zit in een rolstoel, het nemen van een sommige hellingen vereist wel wat spierkracht. Verblijf van de panda's is een plaatje. Van de panda's heb ik alleen hun achterwerk gezien: lagen heerlijk te slapen. Restaurant in het panda verblijf is een aanrader! Geen goedkope dierentuin, maar zeer de moeite waard.
15-07-2017 door Boy Kuperus, bezoekdatum: 13 juli 2017, met partner
8
Een aanrader voor elke leeftijd. Als je van Suske en Wiske houd/hield, beleef je hier een toffe, leuke en speelse "interactieve" tijd. kids loved it!!!
14-07-2017 door Dewitte Nancy, bezoekdatum: 07/07/2107
8

Museum van Escher, : Fascinerend

Wij waren daar met onze kleindochter van 11 jaar en die heeft er zo van genoten. Wij waren er voor de tweede keer.
14-07-2017 door W. van Wingerden, bezoekdatum: 14 juli 2017, met opa en oma
1
Diep triest dat er nog een verhuurbedrijf is die zulke smerige huisjes durft te verhuren. In onze bungalow (Nr. 16) was er werkelijk niets schoon te vinden. Dankzij Hogenboom vakantieparken de Witte Bergen, moeten wij helaas terugkijken op een complete fiasco van onze vakantieweek. Zowel buiten als binnen bleken er zoveel smerige zaken te zijn, dat we maar zoveel mogelijk erop uit zijn gegaan. Bij de Action nog maar snel wat slaapspullen ingekocht om op bed te leggen. Zo hadden we 's nachts tenminste nog een beetje het gevoel dat we schoon lagen. Bah... wat een ongelooflijk smerige bende zeg.
14-07-2017 door JH, bezoekdatum: 7 juli 2017, met partner
5
Tafel gereserveerd voor 3 personen achter in de zaak. Bij aankomst werden we inderdaad naar een tafel geleid achter in de zaak, maar de eigenaar stuurde ons naar een heel andere plek ondanks mijn opmerking dat we toch gereserveerd hadden. We kregen een tafel aan de straatkant. Daar was voor vier personen gedekt, het vierde couvert met servet en waterglas bleef het hele etentje op onze tafel liggen, werd niet weggehaald. Mijn vrouw bestelde de venkelmousse als voorgerecht. De serveerster kwam na enige tijd terug aan tafel: van dat voorgerecht was nét het laatste exemplaar verkocht. Toen werd het maar een salade met "geitenkaas-topping". Die geitenkaas was niet te vinden, de topping was gewoon vergeten. '"Excuses voor het ongemak" was de reactie. De scholfilet, die mijn schoonmoeder had besteld was onder het veel te overdadige garnituur nauwelijks terug te vinden. De "tapas" die ik besteld had waren nogal benepen. Vijf gefrituurde inktvisringetjes met een mayonaisesausje (huisgemaakte knoflooksaus?), vijf minimale stukje nieuwe haring (Deense haringsalade) met hetzelfde sausje, de kappertjes en de croutons waren onvindbaar, een merkwaardig taartje (Aussie meatpie met rundvleesragout) waarin het rundvleesragout nauwelijks terug te vinden was. Alleen de portugese Vino Verde was uistekend. En de patatjes. Nee, hier komen we niet meer.
14-07-2017 door Jan Hendriks, bezoekdatum: 11 juli, met partner
7
Mooi park, gebouw past daar goed in. De opstelling van materieel is wat saai. Het verhaal over soldaten en oorlog en vrede op de eerste verdieling is vlak. Weten duidelijk niet wat ze daarmee moeten. Tip: huur een fiets en rij naar de shelters en andere objecten aan de andere kant van de voormalige vliegbasis. Ik ga een volgende keer het park en de omgeving beter bekijken en laat het museum maar zitten.
14-07-2017 door H. van der Velden, bezoekdatum: 13 juli 2017, met oudere kinderen
9

,

,n grandioos feest van alle markten thuis met schitterende live bands & de lekkerste BBQ en nooit geen mot..... goed zeg! ga door...
13-07-2017 door N.N., bezoekdatum: vrijdag, met partner
9

Ronja het Roverswicht, : Geweldig

Was een leuk stuk goed gespeeld en hele leuke mensen daar in Drenthe we zijn opgehaald uit Borgert en terug naar Assen gebracht in de avond zodat we de trein terug konden halen.
13-07-2017 door jacqueline de Waal, bezoekdatum: 8-7-2017, met oudere kinderen
9

Cirque Elioze carre, : Fantastisch

Was een geweldige voorstelling we hebben echt genoten.
13-07-2017 door jacqueline de Waal, bezoekdatum: 9-7-2017, met oudere kinderen
1
We hadden voor een groep 5 jarigen een prinsessentocht geboekt, waarbij ze een prins zouden moeten vinden. De meneer bij de uitleg spoorde de kinderen nog eens extra aan om hem te vinden. Blijkt er uiteindelijk helemaal geen prins te zijn. Enorme teleurstelling bij de kinderen! Daarnaast is de tocht zeer amaturistisch. Opdrachten zijn niet in thema, zeer minimalistisch uitgewerkt en onvoldoende spullen. Verder wordt er zeeeer minimaal limonade en lekkers uitgedeeld. Had achteraf liever zelf een leuke tocht in elkaar gezet. Zeker geen 11,50 waard!!
13-07-2017 door Niet best, bezoekdatum: 1-7-2017, met jonge kinderen
10
Super leuk! Veel te doen netjes schoon. Is die 5 euro waard
13-07-2017 door Nynja, bezoekdatum: 13-07-2017, met oudere kinderen
8
Vandaag (12 juli) begon weliswaar kletsnat maar is lekker zonnig geëindigd. We hebben bij Thermen Holiday een prima dag gehad en helemaal niets gemerkt van de wat negatieve reviews van de laatste tijd. Alle sauna’s waren goed op temperatuur, het eten was lekker en de bediening goed. Misschien dat het in de weekends anders is qua publiek maar nu liep alles naar wens. Het was gezellig druk maar ook niet overvol. We konden overal makkelijk terecht en hoefden zowel bij het inchecken als bij het eten niet lang te wachten. Als je dan toch een aandachtspunt moet benoemen betreft dat de prijzen in de horeca. Zo betaal je voor een normaal glas (25 cl) Heineken € 3,75 en een klein flesje Sourcy blauw of rood kost je maar liefst € 3,25. Ook bij de koffie slaat de teller aardig uit want een normaal bakkie als “groot”’ betitelen en daar vervolgens € 3,75 voor rekenen is aardig (……….) aan de prijs. Los hiervan was het weer een geslaagde dag in Schiedam.
13-07-2017 door Edwin & Nel, bezoekdatum: 12 juli 2017, met partner
10
fantastisch met die namen in dat water zeer indrukwekkend!
13-07-2017 door peter uijtdehaag, bezoekdatum: 13-07 20172, met partner
2
Water in de waterspeelplaats is ijskoud, geen zeehonden show op de aangegeven show tijden, horeca verschrikkelijk en erg traag. Terwijl je wacht op je eten zie je de vliegen op de broodjes en verlepte sla. Je betaalt extra voor mayonaise, en krijgt een kleine klodder. Parkeren in de hete zon voor 7 euro. Geen zeep in de wc enter prijs te hoog.. alles is verouderd. Genoeg redenen om je geld hier niet te verspillen.
12-07-2017 door Saskia, bezoekdatum: 09-07-2017, met jonge kinderen
5
Afgelopen week kinderfeestje geboekt. Tijd moest aangepast zodat ze nog een groep konden aannemen. Geboekt zoals het wordt aangeboden: ontvangst, rondleiding, bakker helpen en koek versieren, € 6,50 per kind. Bij binnenkomst moest ik zelf aangeven wat er was afgesproken wat we zouden gaan doen? We mochten doorlopen, verder werd er niets gezegd. We zijn maar gaan zitten. Er volgde een glaasje limonade met een snoepje. De rondleiding is men kennelijk vergeten. Er kwam een bakker opdagen die hierna met speculaas de kinderen leuk bij het geheel heeft betrokken. Wel raar dat passanten zich in ons feestje mengden en ook geforceerd wilden meedoen. Is dat wel de bedoeling door een ander feestje heen? Raar dat de bakker er niets van zei. Deze mensen liepen ook mee naar de marsepein-uitleg en onze koek-versieractiviteit. Bekenden hierna niet betaald te hebben. Niemand die iets zei! Bakker riep vunzige woorden bij 9 kids van 6 jaar ('er zijn ook bruinwerkers!' nadat een dikke boterham 'bankwerker' werd genoemd). ZEER ongepast! Dames bij de koek waren erg ongeïnteresseerd. Ook bij afrekenen moest ik zelf opgeven wat het kostte. Kids hebben gelukkig een leuke tijd gehad, maar dit doen we nooit meer. Jammer, want alle ingrediënten zijn letterlijk aanwezig. Het ontbreekt aan enige structuur.
11-07-2017 door Eddy, bezoekdatum: juli 2017, met jonge kinderen

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!