Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

7
De opzet van GIF is mooi. Ik was er vroeg, dus het was niet zo druk. Alle dieren waren goed te zien en de informatie is makkelijk in je op te nemen. Maar de opzet is klein. Wij hebben museum jaarkaarten, dus ik kan mij er niet zo druk om maken, maar als je met een gezin komt en hebt betaald voor entree, dan zou ik mij bekocht voelen.
21-08-2018 door Alexander, bezoekdatum: 20-08-2018, met jonge kinderen
8
Leuke dg met mijn kleinkinderen gehad. Prachtig sprookjes presentatie, verschillende speeltuintjes en paardenmolen. Mooi prijs-kwaliteit voor inkom en comsupties. Vriendelijk personeel. Iedereen blij, watmoet er meer zijn. Links en rechts nog wat onderhoud nodig. Zeker de padden zijn moeilijk wandelbaar voor oudere mensen.
20-08-2018 door N.N., bezoekdatum: 20/08/2018, met jonge kinderen
9
Ontzettend leuke vaartocht! Ook voor kinderen. Veel te weten gekomen over Middelburg en daardoor zeker een reden om nog eens terug te komen en de plekjes te bezoeken die de stuurman ons aanwees.
20-08-2018 door Dirthe, bezoekdatum: 20-08-1995, gezin
10
Aanrader! Prachtige & zeer goed onderhouden tuin! Heerlijke zelfgemaakte taart en dranken. De bediening was zeer vriendelijk & wist veel te vertellen over Pieterburen!
20-08-2018 door Bos, bezoekdatum: 20 augustus 2018, met vrienden
9
Met familie en vrienden maakten we de zondagtrip naar Heusden met lunch. Het werd een fantastische tocht! Naast de leuke vaart over de Hollandsche revieren en het altijd leuke passeren van de sluis, waren de bemanning; kapitein Joep en de beide 'matrozen' daarvoor hoofdzakelijk verantwoordelijk. Ze hebben een heel ontspannen sfeertje en doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. En dat was prima gelukt! De onderbreking in Heusden was heel gezellig. Echt aan te bevelen! En vergeet niet vooraf de Bossche Bollen te bestellen! Hadden wij wel vergeten maar dat werd keurig en smakelijk opgelost.
20-08-2018 door Hein van der Sanden, bezoekdatum: 19 augustus 2018, met vrienden
9
Dit is een dierenpark waar je tussen de dieren loopt, behalve natuurlijk de roofdieren. Maar als is van zo dicht te benaderen dat je kunt genieten van alles. Het park is super schoon en vergeleken met andere dierenparken bijna geen wespen, ideaal voor kinderen. Echt waar een park voor jong en oud. DOEN
20-08-2018 door Wim Hoogstraaten, bezoekdatum: 18-8-2018, met vrienden
2
Slecht onderhouden, vieze tafels, plakkerig.tafels worden niet tot enkele uren later afgeruimd. Ook buiten slecht onderhoud, afval, bladeren , onkruid etc. Kortom een speeltuin die de entreeprijs niet waard is! Meisje die buiten de tafels dient af te ruime. Is allergisch voor wespen, durft de glazen niet mee te nemen!
19-08-2018 door Bresser, bezoekdatum: 19-08-2018, met jonge kinderen
10
Vriendelijke bediening, lekkere aardbeien, aardbeientaart en budjet vriendelijk!!! Mooie omheinde speeltuin met pic-nic tafels, zodat je kids naar je toe kunnen, zonder steeds de mensen op het terras voor de voeten te lopen. En jij als ouder ook ontspannen kan genieten. Gaan zeker nog terug op familie uitstap met de kids!!!
19-08-2018 door Fam.Bogaerts, bezoekdatum: 18 augustus 2018, met opa en oma
8
Lekker eten spelen enz alleen ijsjes kunnen vervangen door softijs
18-08-2018 door N.N., bezoekdatum: 20-05-2018, met oudere kinderen
1
Onvriendelijk verwelkomd. Kamer smerig, gaten in gordijn volle asbakken stukken behang van de muur. Poep op de muur van badkamer vol kalk. Bed vol met spinnenwebben. Wc randjes Enzv. Vol stof. Live cooking gedaan eten buitengewoon slecht. Uitgedroogd bij de eerste hap ware we er al klaar mee. Personeel kijkt niet naar je om. Wordt niet gewerkt volgens hccpt normen. Ontbijt: Restjes van de avond er voor hebben ze bij gezet de rest redelijk. De (kok) legt met blote handen gebakken ei op schoteltjes niet fris. Bediening jong meisje doet enorm haar best. We zijn volgende ochtend vertrokken naar ander hotel
18-08-2018 door R vd Haar, bezoekdatum: 25-08-2018, met partner
8
Hele leuke en interessante middag gehad met onze kleinzoon in Fort 1881. Mede door de speurtocht was het een feest voor alle leeftijden. Echt een aanrader voor iedereen die een beetje in geschiedenis is geïnteresseerd. Ook in combinatie met het strand om de hoek maakte het een zeer geslaagd uitje.
17-08-2018 door Ineke van Wijk-Fossen, bezoekdatum: 17 augustus 2018, gezin
9
Wat een genot dat deze Tuinen nog steeds voortleven! Zeker een bezoek waard voor iedere tuinliefhebber
16-08-2018 door Willemijn ter Horst, bezoekdatum: 15-08-2018, met een groep
10
Trek er rustig een dag voor uit. In dit museum beleef je de slag om de Ardennen alsof je er bij bent geweest. Geweldig mooi opgezet, heel informatief en boeiend tot het eind. Het museum combineert heel goed een aantal persoonlijke verhalen met de feitelijke geschiedenis. Een aanrader!
16-08-2018 door Andries, bezoekdatum: 15 augustus 2018, met partner
5
Het glaswerk komt totaal niet tot zijn recht. Fantasieloos neergezet. Alles op een hoop. Advies maak meer gebruik van licht en less is more
16-08-2018 door A. , bezoekdatum: 14-08-2018, met partner
1
te klein om een pretpark te zijn, misschien zijn we verwend met de Efteling om de hoek. maar een veredelde kermis waarvan de parkeerplaats groter is dan het zogenaamde pretpark die ook nog eens op landelijke televisie adverteert.. jammer, voor als je in de buurt woont is het leuk om hier een dagje met je kinderen naar toe te gaan (verwacht geen entertainment of attracties voor volwassene). maar het is het zeker NIET waard om er het halve land voor door te rijden.(tip pak de afslag Apenheul) en als volwassene moet je ook gewoon de volle mep betalen terwijl de attracties alleen interessant zijn voor kleine kinderen.voor de meeste speeltuinen betaal je als volwassen/begeleider hoogstens 5 euro entree, wat hier ook van toepassing zou moeten zijn ipv 22,50 pp. maarja die tv reclames en pendelbussen (voor een stukje lopen van 2 min) moeten toch ergens van betaald worden. het aanbod van eten en drinken doet zelfs ons lokale frietkot beter. het enige lichtpunt is de show van Cas de ranger kortom weinig pret en erg weinig park voor zo'n bosrijke omgeving. dit was eens maar nooit meer.
15-08-2018 door vincent, bezoekdatum: 15-8-2018, gezin
9
Superleuk, voor alle leeftijden. en all in eten en drinken, dus alles voor 1 prijs. Je komt niet voor verrassingen te staan.
15-08-2018 door Leanne, bezoekdatum: 14-8-2018, met vrienden
10
Wat een super mooie haven, veel voorzieningen, schoon sanitair en Centerparcs om de hoek. Veel te doen voor kinderen, we kregen zelfs 20% korting op het zwembad. Ook een leuk strand met gezellige beachclub.
15-08-2018 door Sandra de Vries, bezoekdatum: 03-08-2018, met jonge kinderen
8
Het park is super en er is genoeg te zien. Alleen het restaurant is knudde, slecht georganiseerd. Bestelling opnemen is zo gepiept maar als je na 45min, met eigen ogen hebt staan kijken, naar hoe het er aan toe gaat bij het afhalen, springen de tranen in je ogen. Iedereen doet maar wat. Geen overzicht, niet 1 iemand die de leiding neemt. Voor een betere omzet en tevreden bezoekers valt daar nog wel iets te halen.
14-08-2018 door Rene, bezoekdatum: 14-08-2018, met jonge kinderen
10
Echt geweldig voor kinderen tm een jaar of 10. Super netjes en nieuw. Kinderen hebben hier een geweldige dag, dit is balorig x100. Vriendelijk personeel. Super nette sanitaire voorzieningen, zelfs op een drukke dag. 1 pasje om alles mee te betalen, zeer makkelijk!
14-08-2018 door Adriaan van Zoelen, bezoekdatum: 14-08-2018, gezin
10

, : Uniek

Wat een unieke ervaring! Zoiets als dit heb ik nog nooit ergens gedaan. Het spel liep heel goed samen met het eten en de aankleding was erg leuk! Super gaaf en gezellig om in de huid te kruipen van een karakter! Echt lachen gieren brullen! Echt een aanrader voor een gezellige avond in combinatie met een diner!
14-08-2018 door Noah, bezoekdatum: 11-08-2018, met vrienden
10

, : Super

Heel erg leuk! De aankleding van het spel is super met die kist en ook de spelbegeleiding was een goed gezelschap. Alles werd duidelijk van te voren uitgelegd en gedurende het spel werden we enthousiast en vriendelijk geholpen. Wat een leuke en unieke puzzels! Een dikke aanrader!
14-08-2018 door Lindsay, bezoekdatum: 13-08-2018, zakelijk
4
Het geprinte ticket werd niet door de NS poortjes geaccepteerd, volgens diner-train personeel omdat ik te vroeg was (wat later onzin bleek te zijn). Het diner was leuk opgediend maar inhoudelijk wel erg eenvoudig voedsel, zeker als je de prijs van de happening in aanmerking neemt. De wijn was smakelijk maar ook geen klasse en er werd erg zuinig geschonken. De ambiance in de trein bood niets extra's: Het eten werd opgediend en weer afgeruimd. That 's it. Misschien had ik ten onrechte feestelijkere verwachtingen. Kortom, het was een aparte ervaring maar de prijs-kwaliteitsverhouding zeker niet op orde.
14-08-2018 door F.Driessen, bezoekdatum: 10-08-2018, met partner
2
komen zeker niet meer terug.Je moet bedelen om iets te kunnen bestellen. Leg dat maar uit aan kindjes van 2 en 4 jaar Zijn van ellende naar huis gereden en hebben hen daar een IJsje gegeven
14-08-2018 door fam Bral, bezoekdatum: 13 augustus, met jonge kinderen
9
Vanmiddag met kinderen en kleinkinderen mijn verjaardag hier gevierd. Mooie attracties zowel binnen als buiten en wat geen toezicht betreft zoals ik uit het vorige review lees, het lijkt me heel normaal dat je zelf toezicht houd op je kinderen. Bij de attracties stond er trouwens wel iemand toezicht te houden. Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel. Onze ervaring was dus zeer goed.
13-08-2018 door Anja Holtdijk, bezoekdatum: 13-08-2018, met jonge kinderen
9
Op en rond de jachthaven is van alles te doen. Je kan er gratis parkeren en lekker naar het strand. De kinderen hebben zich prima vermaakt op jet strand. In de beachclub hebben ze een ijsje gehaald en aan het eind van de dag hebben lekker gegeten bij het restaurant Zuiderzoet. Zeker voor herhaling vatbaar.
13-08-2018 door Nawijn, bezoekdatum: 28 juli 2018, met jonge kinderen
3
Het zwembad is leuk, maar het personeel is volledig doorgeslagen. We hebben onze kinderen continu in het oog, maar nog word je continu aangesproken. Zit je als moeder aan de kant (2 meter van het pierebad van 0.15 cm) kinderen met bandjes en papa in het water, moet je kind van 6 jaar bewijzen dat papa er echt bij zit in het water als je dat als volwassene zegt. Ik ben heel voorzichtig bij water en t is fijn als er goed opgelet wordt, maar dit is echt absurd. Ik ga er niet meer heen. Arrogante, bepiepelende houding.
13-08-2018 door Bianca, bezoekdatum: 13 augustus 2018, met jonge kinderen
10
Wat een ontzettend leuk park Je kijkt je ogen uit. Het is er superschoon en alles zit goed in de verf. De prijs is goed. Wij moeteen een eind rijden, maar hebben het er graag voor over. kortom een aanrader voor jong en oud.
13-08-2018 door Elly, bezoekdatum: 10-08-2018, met vrienden
4
De bediening let niet goed op of iemand iets wil bestellen, vervolgens duurt het vrij lang voordat je je eten hebt terwijl het rustig is. Tosti geitenkaas was wel goed. Pancakes besteld en clotted cream was op en werd zonder overleg vervangen door slagroom. Kersen waren op en werden niet vervangen oid. Smaak viel ook tegen. Voor een drankje kan dit best een leuk gelegenheid zijn maar wat betreft het eten zijn er veel punten ter verbetering.
12-08-2018 door Lian, bezoekdatum: 12-08-2018, met vrienden
3
Het ziet er erg aantrekkelijk en verzorgd uit. Leuk voor kinderen tot en met vijf jaar. En voor ouders met een goed gevulde knip. Personeel erg opdringerig met het verkopen van hun waar. Leuke speelatracties maar de helft ervan doet het niet, of is alleen voor een Kinder feestje. Veel gokspelletjes waar geld voor betaald moet worden. Binnen en buiten spelen is goed idee maar totaal geen toezicht op. Slechte parkeer gelegenheid aan een drukke weg, oppassen met je uitstappende kinderen dus!! Er is een attractie met bootjes in water , kan afgesloten worden (wel zo veilig) maar dat gebeurd niet. Erg kwalijk vind ik.ik ben er met mijn man en dochter een uurtje geweest en moest bijna 40€betalen voor twee bier een cola ijsje en een bittergarnituurtje. Onze dochter heeft alleen op een airtrampoline gesprongen en een keer met de kabelbaan gespeeld. Verder mocht ze niet vanwege een Kinder feestje. Kosten hiervoor7,50€. Personeel was erg shagerijnig. Niet kindvriendelijk!!! Het leek zo leuk maarviel erg tegen en we zijn dan ook erg teleurgesteld weg gegaan.
12-08-2018 door Ontevreden klanten, bezoekdatum: 11-08-2018, gezin
3
Matig onderhoud. Naast entree moet je voor sommige speeltoestellen nog met muntjes of 1 euro betalen. Ook als volwassene moet je betalen terwijl je echt geen gebruik maakt van de speeltoestellen. Kindertoiletten waren vies. Dure horeca met absurde prijzen voor de snacks die je er kunt kopen. Voor ons blijft het bij een eenmalig bezoek.
12-08-2018 door Bus, bezoekdatum: 11-08-2018, met jonge kinderen
9
Schitterende tuin. Met mooie wilde bloemen en een kristalheldere vijver.
11-08-2018 door Greetje olde Hanhof, bezoekdatum: 11-8-2018, alleenreizend
9
Hele mooie binnen en buiten speeltuin Mooi schoon en vriendelijk personeel Echt een juweeltje onder de speeltuinen
11-08-2018 door patricia-Marie Hulkens, bezoekdatum: 11augustus 2018, met jonge kinderen
9
Een erg leuke en spectaculaire ervaring en weer eens totaal iets anders. Onder water en net zo snel spring je er weer uit en maak je een snelle draai: het kan allemaal. Ook leuk om cadeau te geven aan iemand die alles al gedaan heeft.
10-08-2018 door Inge Ewals, bezoekdatum: 9 augustus 2018, met partner
9
Er is heel erg veel te doen de kids kunnen zich hier een hele dag vermaken. Ze vonden het erg leuk dat ze zelf hun ijsjes mochten maken, ook kwa eten is er meer dan genoeg keus.
10-08-2018 door Brok, bezoekdatum: 31-07-2018, met oudere kinderen
9
Wat een relaxende dag! Wel de ingekleed dag uit gezocht. Dan zijn er iets meer soortgenoten die de rust ook opzoeken. Een jaar geleden daar geweest en per ongeluk op een geklede dag wat wat jammer was met alle schreeuwende buitenlanders. Maargoed! Flink genoten met eerst een broodplank bij aankomst. Een lekkere Spaanse koffie met appeltaart tussendoor en in de nog genoten van een lekkere pasta. Ik snap het geklaag hier overal niet zo. Ja het is wat prijzig maar je kunt je ook werkelijk overal druk om maken! Ik heb er zeker een fijn dagje aan overgehouden en binnenkort ga ik zeker weer! Dan wel met een nachtje hotel erbij.
10-08-2018 door Jasper, bezoekdatum: 7-7-18, met partner
2
Personeel onder de maat, te weinig en lijken er niet met plezier te werken. Oude materialen, vieze plak tafels om aan te zitten/eten. Eten wat op de kaart staat was niet te verkrijgen, geen stokbrood, geen uitsmijter, etc...
09-08-2018 door Chris, bezoekdatum: 09-08-2018, met jonge kinderen
10
Deze kinderboerderij is een prachtig voorbeeld van hoe een kinderboerderij zou moeten zijn. Educatief, ontspannend, uitdagend voor jong en oud. Regelmatig worden er leuke activiteiten gehouden en alles is gratis of tegen een minimale vergoeding. Wij kunnen er uren blijven met onze kinderen omdat zij zich prima kunnen vermaken in het ‘speelbos’ met mooie boomhut en ontdekplekjes, of in de tentoonstellingruimte, de knuffelhoek, de geitenweide, en nog veel meer leuke plekken. Het winkeltje biedt ook versnaperingen. En om de dag compleet te maken is de speeltuin direct naast de kinderboerderij helemaal fijn. Voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis Brabant Water-tap om je flesjes bij te vullen want je blijf altijd langer dan gepland. :-)
09-08-2018 door Jay, bezoekdatum: 01-08-2018, gezin
5
Het concept is erg leuk, maar de pannenkoeken belachelijk duur (ruim over EUR 10,-). Ik vond het sowieso een commerciële ‘kermis’ (zie onder) en al met al een dure aangelegenheid. Erg jammer, want de kinderen vonden het leuk en hebben zich goed vermaakt. Het is een leuke speeltuin voor kleine(re) kinderen. Redelijk overzichtelijk en klein. Maar de mini attracties (gratis) werden niet bediend, dus daar konden ze niet in. En voor de overige 'attracties' moet met muntjes betaald worden, welke erg duur zijn. Daar kunnen de kinderen dan tickets 'winnen' waarmee ze een prijsje kunnen uitkiezen (flut prijzen, maar voor kinderen leuk natuurlijk ;-) De reguliere speeltuin toestellen konden wel gewoon gebruikt worden. Ook ging het springkussen ruim voor sluitingstijd al uit en daar konden ze ook niet meer op. Het was ruim 35 graden, dus genoeg water drinken erg belangrijk. Helemaal met 3 kleine kinderen. Echter schonken ze geen kraanwater. Ook niet voor een groep van 8 personen waarbij avond maaltijden op die locatie werden genuttigd. Na 6 flesjes Spa blauw was ik het wel zat en heb met moeite 4 glaasjes water kunnen krijgen. Nog nooit zo'n slechte 'service' meegemaakt. Excuus was dat ze "niet gratis konden lopen voor water". Wat een flauwekul, want we hebben met 8 personen ruim besteld aan gewone betaalde drankjes van de kaart, inclusief avondmaal. Een glaasje water bij op het dienblad zetten kost niet veel meer hoor. Ongelooflijk en voor mij persoonlijk reden om nooit meer terug te komen.
09-08-2018 door Turandot, bezoekdatum: augustus 2018, gezin
2
Erg vieze toestellen en video film is erg oud. Veel attracties zijn niet meer aanwezig of versleten. Jammer dat ik hier met 5 kinderen ben geweest. Geen overzicht en veiligheid.
08-08-2018 door R van dijk, bezoekdatum: 8 augustus 2018, met jonge kinderen
4
50 euro voor een gezin vond ik te veel geld. Het museum is gedateerd: klokken lopen niet goed, computers staan uit, Pluto wordt nog als planeet genoemd. De uitleg in de koepel werd erg leuk gedaan door de gids. De projectie van de sterrenhemel was adembenemend. Na de pauze werden we met 150 man in de telescoopruimte gepropt. 1 voor 1 mocht je een blik op Saturnus werpen. Zeker gaaf, maar je wacht drie kwartier om 10 seconden te kijken. Ik vond dat teleurstellend. Tip: stel meerdere telescopen op en laat mensen kiezen wat ze willen doen. Een extra gids in de museumzaal? Men vertelde trots dat ze zonder subsidie werken en dat zie je ook. Het is gedateerd en de 50 euro niet waard. Toch is het een bijzonder instituut en dat maakt veel goed.
08-08-2018 door Bart, bezoekdatum: 7-8-2018, gezin
3
Jammer dat het er zo aan toe gaat bij een zwembad met zoveel potentie en zo’n mooie ligging. Het buitenterras was dicht ondanks de enorme drukte. Wij hadden een aantal stoelen meegenomen (die al in het bos stonden) naar een schaduwplek in het bos. Een personeelslid deed de ronde en wij moesten binnen een uur zorgen dat de stoelen op het gesloten terras stonden, alwaar we er wel op mochten zitten. Dit hadden wij netjes gedaan. Niemand van de mensen die ook aangesproken werden deed dit. Verdere handhaving was er niet. We wilden een patatje bestellen en moesten hiervoor 45 min. in de rij. Het personeel was er om 7.00 uur in de morgen al onder extreme hitte. Hier werden ze over het algemeen niet vriendelijker door. Op het terras werden we weer aangesproken of we de stoelen wilden verdelen over het terras
07-08-2018 door Willianne van Beek, bezoekdatum: 7-08-2018, met vrienden
1
Wat een drama, onbeschoft en a-sociaal personeel. De rondvaart is op zich leuk maar wordt volledig verpest door het personeel. Laat deze mensen geen rondvaarten doen maar alleen vracht vervoeren. Je kunt opstappen in Middelburg tegenover het station voor een rondvaart van 3 uur, je gaat via het kanaal naar het Veerse meer (door de sluizen). Het lijkt wel of deze mensen niet aan klantenbinding willen doen en alles en iedereen onbeschoft afschuiven. Ze vergeten daarbij dat de klanten hun ervaringen ook steeds makkelijker kunnen delen en andere toekomstige klanten kunnen vertellen over hun ervaringen. Bij deze dus...NIET DOEN!!!
07-08-2018 door Willy , bezoekdatum: 28-7, gezin
6
In een buitenzwembad bij iedere tafel een grote parasol (geen kapotte armoedige) zodat bezoekers uit de zon kunnen zitten. Niet dat tafels en stoelen buiten leeg staan omdat er geen parasols genoeg zijn. Buiten zit gebeuren is gewoon vies van de sigarettenpeuken, in een zwembad vol met kleine kinderen hoort niet gerookt te worden, hier moet een verbod op komen en ook gehandhaafd worden. Daarom krijg De Vennen van mij als zwembad een 6.
07-08-2018 door Gonny van der Sanden, bezoekdatum: 6 augustus 2018, met jonge kinderen
2
Smerig bij glijbaan en op de treden. Modder !! Geen voetenbaden!! Kan echt niet.
06-08-2018 door Ria Kuijer, bezoekdatum: Vrijdag 3 augustus, met jonge kinderen
8
Altijd vriendelijk personeel Ga morgen voor t eerst naar 2 jaar weer zwemmen super dat avond zwemmen mensen ga er heen t is een mooi bad mooie omgeving
06-08-2018 door Annie valk, bezoekdatum: 23aug 2016, alleenreizend
10
Mooi weer Goed gezelschap Gratis parkeren op P2 Fijne boottocht, vriendelijk personeel. Pampus is bijzonder museum Prima gids Lekker eten Fijne bediening Nette prijzen Gratis toegang met museumkaart Wat wenst een mens nog méer? Ik ga nog eens terug.
05-08-2018 door Twan, bezoekdatum: 04-08-2018, met een groep
5
Weinig dieren gezien voor 55 euro met z'n tweeën incl parkeerkaart. Ik vind Blijdorp niet meer wat het was.
05-08-2018 door de Groot , bezoekdatum: 5 augustus 2018, met partner
10
We hebben smiddags lunch gedaan en savonds tapas gegeten die heb ik zelden zo.lekker gehad het was geweldig
05-08-2018 door Kees, bezoekdatum: 4 aug, met vrienden
1
Wij waren hier enkele dagen geleden met onze kleinkids en velen met ons. Schatting paar 1000. Daarom geen mogelijkheid om te zwemmen. Er wordt constant ih water/op je nek gesprongen. Ook geen toezicht mogelijk hierdoor. Gevaarlijke situatie. Niet leuk. Veel hangjongeren.
03-08-2018 door Fam v beek, bezoekdatum: 29 juli, met opa en oma
8
Goedkoop, leuk en gezellig voor jong en oud. We hebben vlees meegenomen om zelf te bbq-en. Kids hebben genoten van de water attracties, vliegtuigen en diverse andere attracties
03-08-2018 door DO, bezoekdatum: 2aug2018, met jonge kinderen

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!