Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

9
Naast de met zorg aangelegde tuin, afgewisseld met water en aapjes, Lori's en ..... prachtige vlinders (hele grote en ook kleine) trof ik ook de heel kleurrijke, overweldigende zwevende bloementuin aan. Heel indrukwekkend allemaal. Zelf heb ik ook van deze mooie zomerbloeiers ieder jaar, maar hier zijn we wel heel groot en het hele jaar door mooi, ongelofelijk mooi dat dat hier gerealiseerd is, mijn complimenten.
18-10-2017 door B., bezoekdatum: 17 oktober 2017, zakelijk
3
Voor een museum wat tussen wandelroutes ligt is het een beetje raar dat je de hond niet mee naar binnen mag, al is het maar om wat te kunnen eten of drinken.
18-10-2017 door Patrick Roelofs, bezoekdatum: 18 oktober 2017, gezin
8
Mag gezegd worden, de enthousiasme van jullie bij uitleg en grapjes maken. Geen stijve bedoelingen, niets moet alles mag. En het betrekken mensen bij de activiteiten door vragen te stellen. Niet opgesomde verhaal.
18-10-2017 door Jose Rientsma, bezoekdatum: 18 - 10 - 2017, met een groep
9

museum Meermano, : Een bijzonder museum.

Ik vind het een bijzonder museum omdat het beschikt over een Egyptisch collectie. Ik vind het handig dat het museum beschikt over een lift voor bijvoorbeeld mensen met een rolstoel. Ook is het een interessant museum voor het basisonderwijs omdat leerlingen aan de slag kunnen in het scriptorium of de drukkerij. Voor het voortgezet onderwijs zijn er verschillende actieve schoolprogamma’s die de geschiedenis van het boek behandelen.
18-10-2017 door delaram, bezoekdatum: 20 oktober 2017, met vrienden
9
We zochten een plek om binnen en buiten te kunnen spelen. Deze was top! Binnen een klimtoestel en een babyafdeling. Genoeg te klimmen en klauteren. Behoorlijk veel zitplaatsen. Netjes, schoon, gezellig ingericht. Goede akoestiek! Goed zicht op de kids. Boven een knutselzolder. Met verf, kleurmaterialen en hout+spijkers. Wel hulp van ouder nodig (afh. van leeftijd). Ook houdt personeel toezicht en houden ze de boel netjes. Buiten een groot klimrek, speeltoestellen, trampolines, kabelbaan, geluidsspel en een fietscrossbaan. Terras is gezellig, goed zicht op de kinderen. Sanitair keurig schoon. Prijzen van horeca zeer acceptabel! Entreeprijs prima. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker weten terug!!
18-10-2017 door mariska, bezoekdatum: 18-10-2017, gezin
10
Heel overzichtelijke speeltuin. Vooral fijn voor de hele kleintjes de speelhoek en kleine glijbaantjes en trampoline. Voor de grote Is de hoge glijbaan een leuke uitdaging. En niet te vergeten het lieve behulpzame personeel.
17-10-2017 door Karin van Hooijdonk, bezoekdatum: 16 oktober 2017, met opa en oma
8
Vandaag, herfstvakantie, met kleinkinderen geweest .Wrschl door de drukte zeer rommelige rondleidingen. Deze waren niet echt kindvriendelijk en weinig interessant. Musical Belle en het Beest erg leuk! Maakte veel goed.Zonder deze zou ik op deze manier het museum niet aanbevelen!Restaurant in orde.
17-10-2017 door M v.d. Berg, bezoekdatum: 17-10-2017, met jonge kinderen
8
Gids wist veel te vertellen en omgeving was zo mooi, een onvergetelijke dag
17-10-2017 door Van surksum, bezoekdatum: 17/10/2017, met jonge kinderen
4
Kleinschalig slecht onderhouden park. Veel overbegroeing, smerige kooien die bovendien soms erg klein waren. Het leek meer "help mijn man heeft een hobby" Het was echt een aanfluiting. Voor 4 personen betaalden we 26 euro, terwijl we met 15 min klaar waren. Hoe dit park ooit genomineerd is voor leukste uitje van Groningen begrijp ik echt niet...
17-10-2017 door Marjolijn, bezoekdatum: 18 oktober 2017, met jonge kinderen
1

, : waardeloos

16 oktober vertrokken met een schilderij van 200 jaar oud., daar eenmaal aangekomen bij de voorselectie werden we meteen door verwezen naar Jim van der Meer Mohr. Nou die man stond met zijn mobiele telefoon en moest eerst even wakker geschud worden omdat we al een tijdje voor zijn neus stonden. Eenmaal wakker pakten we het schilderij uit en Jim bekeek het doek. Daarna werd er gezegd dat het doek op een copie leek. Het was volgens deze man maar een vreemd schilderij. Deze beste man kon eigenlijk geen zinnig woord uitbrengen. Toen zei hij hebben jullie al op internet gekeken????? duidelijk werd dat we met deze man niet verder kwamen., omdat hij tijdens ons gesprek gewoon op zijn telefoon zat te kijken. Toen vroegen we weet je collega er misschien iets van? De man schudde nee en dat was eigenlijk onze dag tussen kunst en kitsch. Het schilderij is in 1935 aangekocht bij een bekende kunsthandel in Den Bosch en is van een bekende Braziliaanse schilder., waarvan het werk in musea en zelfs paleizen hangt. Ik denk dat deze man alleen verstand heeft van schilderijen van bootjes en boerenlandschap en geen bekende schilders van buiten Europa. We stonden binnen 15 minuten weer buiten en dan nog 100 km weer terug naar huis., jammer van de centen en vooral van de tijd. We gaan zelf wel contact leggen met musea in Rio De Janeiro.
17-10-2017 door andy schonewille, bezoekdatum: 16-10-2017, met partner
8
Dinoland is een leuk park om een dag in te vertoeven. Zie het als een kruising tussen een klein park en een luxe grote speeltuin waar shows worden georganiseerd en interactie en leervolle activiteiten aanwezig zijn. De historie van Dino's en ontdekking hiervan. Leuk opgezet! Omdat het een relatief klein park is, waren wij verbaasd er toch 3/4 dag dik zoet te zijn. Leuk voor kinderen t/m 8-9 jr. Ook leuk dat er een aantal activiteiten zijn voor ouders/oudere kinderen. Wand klimmen en hoogteparcours. Mooi werk, ga zo door!
16-10-2017 door Simon, bezoekdatum: 16-10-2017, gezin
7
De opzet van het park is leuk. Het aanbod is echt verschillend t.o.v. doorsnee parken. Het onderhoud van het park is wel heel slecht. Verveloos, niet schoon, niet werkend. Jammer met een beetje moeite zou het er veel beter uit kunnen zien
16-10-2017 door Rieneke Wolf, bezoekdatum: 16-10-2017, met opa en oma
6
De kinderen hebben zich goed vermaakt. Een aantal minpunten zijn: het is er belachelijk duur eten en drinken. Ik was 16 euro kwijt voor 3 saucijzebroodjes en 2 blikjes frisdrank. Voor hygiene een vette onvoldoende. Toiletten mogen tussendoor vaker een schoonmaakbeurt krijgen. De vloer was nat van de urine.
16-10-2017 door Jan, bezoekdatum: 14 oktober 2017, met jonge kinderen
5

Waarbeek Ouderwets gezellige attracties in Twente!, : Prima maar heel druk en slecht restaurant ervaring

Wij hebben 1,5 uur gewachten op 10 pannenkoeken en een paar bestellingen patat. Uiteindelijk heeft management een korting aangeboden maar geen sorry gezegd. Zij kunnen alleen 8 pannenkoeken tegelijk tijd maken zelfs als het druk is. Ik raad niet aan om 17:00 uur zondag uit te eten met een groep. Misschien gaat het meestal goed maar dit was best vervelend. Zij hebben ook gluten aan een glutenvrij bestelling per ongeluk gedaan... en de arme medewerkers waren echt gestrest. De park zelf is kleinschalig, betaalbaar. Wij waren daar met kinderen van 6-9. De oudere kinderen vonden 3 uur voldoende om alles te doen
15-10-2017 door Lara, bezoekdatum: 15 oktober 2017, met een groep
1
Vandaag met een grote groep gegeten. Het wachten op het eten duurde te lang. Toen wij erna vroegen wist de medewerkster dit ook niet. Tsja, het is druk mevrouw. Vervolgens werden de pannenkoeken gebracht en waren de medewerksters erg kort en ongeduldig. Op het drinken moesten we ook meer dan 20 minuten wachten. Eén iemand van ons gezelschap moest haar pannenkoek delen met een ander omdat de pannenkoek vergeten was. Wie van u wil er wachten was wat de medewerkster voorstelde. De kinderen hebben buiten gespeeld maar wat onzettend jammer dat 1 (ja 1!) medewerker alle attracties bestuurde. Allemaal een rondje en ja jongens we gaan naar de volgende... Het verschonen van onze kleine was op een tafeltje in een priveruimte met allemaal rommel naast een magnetron met snoer.... Voor ons geen pannenkoeken meer in Voorst!
15-10-2017 door Noordhoek, bezoekdatum: 15-10-2017, met jonge kinderen
4
Als je een uur if langer miet rijden, is dit niet de moeite waard. Doolhof is NIET toegankelijk voor buggy!s etc. In tegenstellingbwatvop de site staat. Of kunnen ze hier trappen doen met een rolstoel en een buggy?
15-10-2017 door Wij, bezoekdatum: 15okt 2017, met jonge kinderen
8
Als je langs het achterstallig onderhoud kijkt, dan zie je veel interessante dingen. Zeker de gids wist veek te vertellen. Een mooi beeld van drie geloven gekregen en een mooie wandeling. Kennis van "de ander" is heel noodzakelijk. Dit museum geeft inzichten. In een maatschappij waar we elkaar niet meer begrijpen broodnodig.
15-10-2017 door Karel Molenaar, bezoekdatum: 16-09-2017, met een groep
9
Het enige minpunt was dat de binnentemperatuur tijdens een bepaalde zomerdag veel te hoog was.
15-10-2017 door n, bezoekdatum: n, met jonge kinderen
8
Ik vind de oorspronkelijke prijs, zonder de korting van dagje weg, buiten verhouding duur. Bovendien vind ik het schandalig om op zo'n afgelegen plek 7€ voor parkeren te vragen! Dit beïnvloedt mijn tevredenheid over dit uitje. De "reis" was afwisselend en leerzaam. Inhoudelijk moeilijk voor een (jong) kind lijkt me.
14-10-2017 door Dim, bezoekdatum: 14-10-2017, met oudere kinderen
9
Ik ga regelmatig met mijn oppaskinderen naar Bambini en zij hebben altijd een superleuke tijd. Voor ouders is het eten niet bijzonder, maar prima te eten. Voor de kinderen is er van alles, friet, snacks, knakworstjes, pannenkoeken, ranja, slushpuppies. Daarnaast worden er altijd 's middags nog extra dingen gemaakt zoals suikerspinnen en popcorn. Verder werken er vriendelijke mensen en is geen vraag te gek voor ze. Erg leuk concept en zeker aan te raden.
14-10-2017 door ACE, bezoekdatum: 3 augustus, met jonge kinderen
9
Ik vond het bijzonder om de trouwzaal te zien. Ook vond ik het leuk om de arresleden te zien.
14-10-2017 door delaram, bezoekdatum: 13 oktober 2017, met vrienden
9

Molenmuseum Leiden, : Een uniek museum

Ik vind het een uniek museum omdat het gaat over molens.
14-10-2017 door Delaram, bezoekdatum: 11 oktober 2017, met vrienden
8
Met enige reservering zijn we naar het Vlinderparadijs gegaan. Buiten is niet alles netjes en mooi, maar daar kwamen we niet voor. We kwamen voor de vlinders, de tuin, de bloemen. We hebben al vele tuinen bezocht, maar dit is wel één van de mooiere! Hier zagen we tenminste eens andere vlinders, en heel veel bloemen. We zijn bijna 1,5 uur binnen geweest. De prijs mag misschien ietsje hoger zijn, maar voor ons is het meer dan waard. Wij raden het zeker aan!
14-10-2017 door Hans de Groot, bezoekdatum: 02-10-2017, met partner
9
We werden fijn welkom geheten. Vol enthousiasme werd ons vanalles verteld over de historie van de bijbels, drukwijze, achtergrond informatie. We konden veel vragen stellen die fijn werden beantwoord.
14-10-2017 door Tasmara, bezoekdatum: 7 Oktober 2017, met partner
5
waar is dat leuke museum gebleven met alle opgezette dieren en alle andere oude dingen, dit museum is niets vergeleken met een aantal jaren geleden, wij hebben gisteren een vriendin meegenomen om dat eens te bekijken maar dit was wat ons betreft een afknapper er was 1 vis te zien, vroeger was dat een vitrine vol en ook veel leuker voor kinderen voor ons niet voor herhaling vatbaar.
14-10-2017 door Ina de Leeuw, bezoekdatum: 13-10 2017, met vrienden
10
een geweldig park. Mooi aangelegde tuinen van allerlei landen en werelddelen. Steeds meer dieren (lijkt wel een dierentuin) en een subtropische tuin voor vogels en plante n enz. En als er nog kinderen bij zijn is er ook nog een mooie speeltuin. kortom een geweldig park in een mooie omgeving!
13-10-2017 door Marij van der Velden, bezoekdatum: 23 september, met partner
3
Leuk voor de kids. Maar het personeel wat er werkt is volgens ons gesellecteerd op onvriendelijkheid. Denk je een leuke middag te hebben, word je alleen maar toegesnauwd door het personeel. Een afrader voor iedereen die met fatsoen een dagje weg willen. dagje weg willen.
12-10-2017 door N.N., bezoekdatum: 10 9 2017, met jonge kinderen
4
onaangekondigd 4,95 pp. weekendtoeslag in rekening brengen. onacceptabel.
12-10-2017 door N.N., bezoekdatum: 6 okt 2017, met partner
3
Werkelijk een belachelijke reden om de SS zo neer te zetten. N dogreden om een waanzinnig idee goed te praten. Wmb mogen de verantwoordelijken hun ontslag aanbieden!
12-10-2017 door pmh, bezoekdatum: Geen, alleenreizend
9
Leuk park, wel anders dan reguliere parken maar dat vonden wij nou juist een pré. Veel meer "contact" met de dieren. Goed eten en drinken, zeer vriendelijk personeel.
11-10-2017 door Marije, bezoekdatum: 09 oktober 2017, met jonge kinderen
8
Op zaterdag 23 september ben ik samen met een goede vriendin naar de Tuinen van Appeltern geweest. Begin september was zij jarig en dit was haar verjaardagscadeau. We hebben een hele fijne dag gehad. Een mooier uitje konden wij ons zelf niet bedenken. De hele omgeving is super ! Een fijn groot restaurant was er waar je ook lekker buiten kon gaan zitten. Daarna....heerlijk gewandeld....eventjes uitgerust bij de hele grote vijver op een bankje in de zon. Voordat we weg gingen zijn we nog even in de leuke winkel gaan kijken. Daar hadden ze ook heel mooi en goed tuingereedschap. En de plantjesmarkt was ook geweldig. Wij gaan zeker weer een keer !
10-10-2017 door Ingrid, bezoekdatum: 23 september 2017, met vrienden
4
Ondanks dat het materiaal er niet te best onderhouden en flink versleten uitziet, draai je als klant voor alle kosten op. We vertrokken met collega's voor een solextocht. Na nog geen 500 meter was daar de eerste lekke band, in de kilometer daarna nog twee. Ook twee solexen met enorm lekkende brandstofslangetjes. Tweemaal kletsnatte, vieze broek en schoenen dus. De solexen met lekke band werden onderweg omgeruild. Bij terugkomst bij De Blokhut kregen we direct te horen dat we 150 euro moesten betalen voor deze drie lekke banden. Dat was er vooraf niet bijgezegd. Het klinkt ook bijzonder, je zou verwachten dat een bedrijf dat voertuigen verhuurd dit als bedrijfsrisico incalculeert. Sterker nog, je zou verwachten dat ze deugdelijke spullen meegeven. Toen we na afloop de foto's bekeken die we van dit uitje hadden gemaakt was bij de solex die als eerste lek reed een grote zeer versleten plek te zien in de band, op een foto die gemaakt is voor we de eerste solex nog maar hadden gestart. We voelen ons nogal belazerd dus.
10-10-2017 door Miranda, bezoekdatum: september 2017, alleenreizend
1
was laatst met kinderen heen, duur en klein\ niet heen gaan
09-10-2017 door sandra van den berg, bezoekdatum: 1 oktober, met jonge kinderen
10
Wij vonden het een prachtig aquarium. Veel veranderd na de verbouwing. Wij komen zeker nog een keer terug
09-10-2017 door Jan Steen, bezoekdatum: 2-10-2017, met vrienden
3
met mijn dochter geweest . alle ruimte in de zaal . vriendelijk personeel . Volume van de speakers was echt te hoog
08-10-2017 door claudia , bezoekdatum: 7-10-2017, met oudere kinderen
2
vorige week naar de film geweest met een groep vriendinnen . het geluid stond zo hard dat ik nu nog steeds last van oren heb . Ook nog een andere vriendin heeft er nu nog last van . 1 ding is zeker hier komen wij nooit weer .
06-10-2017 door caressa vink , bezoekdatum: 1-10-2017, met een groep
6
De film it bekeken. Geluid stond veel te hard .beeldkwaliteit matig . Een pluspunt rustige bioscoop. Ga toch de volgende keer naar een betere bioscoop waar het geluid wel beter voor elkaar is .
06-10-2017 door Joris, bezoekdatum: 5 oktober, met vrienden
9
Ik vind het een originele museum omdat de collectie bestaat uit beeldhouwwerken. Ik vind het ook een toegankelijk museum voor mensen met een visuele beperking omdat je sommige marmeren beelden kan voelen.
05-10-2017 door Delaram, bezoekdatum: 4 oktober 2017, met vrienden
1
Ik ben echt geschrokken toen ik naar deze plek ging. Emmen heeft geen keuze kunnen maken tussen een speeltuin voor kinderen of een park met dieren. Nu is het halfslachtig en is het beide niks. En op elke hoek een eettent, waarom dat? Compleet overbodig en onzinnig om daar zoveel tentjes neer te zetten, die ook veel ruimte kosten. Al met al verliezen de dieren daar. Er is erg weinig ruimte voor ze. Verschillende soorten staan dicht op elkaar, die in het wild nooit zo bij elkaar zouden staan. Voor een wildlife liefhebber als ik (die regelmatig in het buitenland komt) is het echt pijnlijk om te zien. De schildpadden in het aquarium vind ik ronduit dierenmishandeling. Zij kunnen nauwelijks zwemmen, zijn met 2 slagen aan de overkant en zitten praktisch tegen het glas geplakt. Echt te triest voor woorden, ik ga dit ook melden bij Partij voor de Dieren trouwens. En die arme ijsbeer die daar in zijn eentje echt ongelukkig zit te 'ijsberen' is ook zo sneu om te zien. Deze ijsbeer gaat van ellende vaak achter de steen zitten, om nog wat rust en privacy te krijgen. Ze kunnen er beter een kinderspeeltuin van maken met een kinderboerderij erbij. Dan kunnen de kinderen daar nog geiten aaien, die vinden dat nog wel prima. Laat de wilde dieren dan verder met rust en verplaats ze naar een park waar ze wel vrijuit kunnen bewegen!
05-10-2017 door J. Bolmer, bezoekdatum: 17-09-2017, met vrienden
1

Indoor Plopsaland Coevorden , : Slecht

Slecht is vies je komt om 10.30 binnen zijn alle tafels nog vies De attracties zijn dicht want 1 werknemer voor 3 attracties dat is dan wachten
05-10-2017 door N.N., bezoekdatum: 5 okt, gezin
10
Wij vonden het onwijs mooi. We komen zeker nog een keer terug
04-10-2017 door Jan, bezoekdatum: 3-10-2017, met partner
9
Begrijp de negatieve revieuws niet. Voor ouders lager tarief, redelijke prijzen horeca ( bv 2 euro voor kopje koffie of flesje cola) Normale prijzen voor het eten. Kidsmenu 4,50 (friet,snack, drinken en presentje) Uitgebreide leeshoek en wifi aanwezig. En inderdaad heel vriendelijk personeel en het is er schoon. Je ziet al aan de uiteenlopende berichten dat er ook veel mensen zijn die het ook leuk vinden. Sommige mensen zijn wel erg zuur hoor. We komen er zeker weer terug.
04-10-2017 door Dave Ginner, bezoekdatum: 30 september, gezin
9
In het museum kom je tot het besef dat Mondriaan veel meer maakte dan zijn gekleurde blokken patroon doet vermoedde. Hij heeft door de tijd heen heel veel groei en verandering mee gemaakt in zijn persoonlijke ontwikkeling. Ook ervaar je dat hij in dezelfde tijd leefde en dacht als bij voorbeeld Rietveld en ...... Wat mij het meest raakte, was het beleven van zijn "blokkenkunst" in de filmzaal . Tijdens de film ,waar je allerlei patronen ziet in verschillende samenstellingen van zijn "blokken", wordt je opeens zelf een deel van het schilderij. Ook voor kinderen een aanrader want op de boven verdieping kunnen ze met papier, kleurplaat of Lego zelf aan de slag met deze kunst.
04-10-2017 door Maria van den Burg, bezoekdatum: 17 september 2017, alleenreizend
1
Kopen gaat makkelijk maar de event uitvoeren is onmogelijk. Ze reageren nergens op. Ik roep iedereen op om een melding te doen bij het ACM/Consuwijzer!!
03-10-2017 door Ajack, bezoekdatum: is onmogelijk, met partner
10
Ik zou zonder dralen opnieuw reserveren. Heel goed verzorgd en heel vriendelijk personeel. Dank.
02-10-2017 door Peter K., bezoekdatum: 24 09 2017, met een groep
1
Bij de introductie ging het eigenlijk al mis. We hadden een afspraak met een medewerker en na een tocht van 2 uur kwamen we binnen bij de cafetaria. Aan een tafel zaten enkele medewerkers en wij melden netjes dat we een afspraak hadden. Het antwoord was: "Wie ben jij ?" Uitgelegd wie wij waren en dat we opzoek waren naar de medewerker waar we een afspraak mee hadden. Het antwoord was weer uiterst onvriendelijk: "Wat heb je met deze persoon te schaften?" Ook weer uitgelegd. Daarna stond de persoon waar we een afspraak mee hadden op van de tafel (die zat er dus gewoon naast). Vervolgens zelf een rondleiding gedaan. Afijn, familieweekend daar. De kamers en met name de keuken waren erg vies. Toch een punt voor de bedden want deze waren van prima kwaliteit. Het weekend is afgelopen en gaven wij eerlijk aan dat een ontbijtbordje is gesneuveld. Kosten: 10 euro,- Wij vragen waar deze exorbitante kosten vandaan komen. Antwoord: "Het zijn speciale borden". Wij de borden opgezocht op internet: kosten 2 euro. Ook op de vraag of we dan een bonnetje konden krijgen was alleen een negatief antwoord mogelijk. We kregen alleen de borg terug als we akkoord gingen met de 10 euro voor het bordje. Niet een slechte verblijfplaats, wel een uitbuiterige leiding. Wij zullen hier niet terugkomen!
02-10-2017 door Sam, bezoekdatum: 30-09-2017, met een groep
6
Ook voor Wildlands kunt u een jaarabonnement nemen. Houd er rekening mee dat de tijd tussen aanschaf en eerste gebruik van het jaar afgaat! Wij kregen ieder een jaarabonnement voor onze verjaardagen die een maand eerder waren gekocht. Je zou denken dat de eerste keer dat je het poortje passeert het jaar begint. Niet dus! De aanschafdatum is bepalend. Ik heb contact opgenomen met het park maar: "Hier kunnen we helaas niets aan doen". Onsympathiek en voorlopig niet meer naar dit park dat toch al niet zo'n goede indruk geeft.
02-10-2017 door Dick, bezoekdatum: februari 2017, met partner
1
Slecht eten wij hadden allemaal een snitzel en zijn hier ziek van geworden (voedselvergiftiging) ik raaf dit niemand aan ze maken alles klaar in een steammer vlees was koud alleen de pannenkoek an me dochter was heet bediening laat ook te wensen over doen net alsof het druk is of afstaan er ongeïnteresseerd bij te kijken en maar onderling praten en klanten afzeiken
01-10-2017 door Dominique, bezoekdatum: 1-10-2017, met jonge kinderen
9
heel fijn hoe kindjes kunnen ontdekken hier en ook nog bootje varen en alles gaat gemoedelijk en fijn, hele fijne dierentuin, alleen beetje lastig te vinden
01-10-2017 door Doenja, bezoekdatum: 15-7-2017, met jonge kinderen
10
Na een nat maar leuk dagje apenheul als afsluiting hier gegeten. heerlijke knapperige pannekoeken. leuke bediening, zoontje mocht eigen ijsje maken, zelfs aan de hond word gedacht. voor de prijs hoef je het niet te laten zeer betaalbaar.
01-10-2017 door Bos, bezoekdatum: 30 september 2017, gezin

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!