Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

9
Leuk zwembad met verschillende programma's voor alle leeftijden. Fijn locker systeem waar je persoonlijk spullen kan opbergen. Zowel binnen als buiten is mooi, leuk en ruim. Fijne, grote ligweide! Eigen eten is binnen in het horecagedeelte niet toegestaan, maar wel op de ligweide, prima! Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en gericht op veiligheid.
22-08-2017 door Angelica, bezoekdatum: 21-8-2017, met jonge kinderen
1
Ik hoop dat de pandaberen veel geld gaan opleveren voor een grondige renovatie. Wat een troosteloze bende. Stichting aap heeft hier veel werk; depressieve, bijna gedrogeerde apen. Ze liggen of zitten totaal apatisch voor zich uit te kijken. Wat een hoop gemiste kansen en slecht onderhoud. By far het slechtste dierenpark van Nederland!
21-08-2017 door M, bezoekdatum: 16-8-2017, met oudere kinderen
9
Afgelopen week met de kinderen (6 en 11) hiernaartoe geweest. Erg vriendelijk en kundig personeel. Voor 25 euro konden de dames de hele dag onbeperkt klimmen. Het was enorm druk maar het personeel ging hier goed mee om. (Lang aan het wachte ? een keertje extra of een klein ijsje) Op het terras hing een prettige sfeer.
21-08-2017 door Fam. Stoots, bezoekdatum: Augustus, met jonge kinderen
1
Heb een uur gezocht en gevraagd speeltuin niet gevonden !!!
21-08-2017 door Gerry Twellaar, bezoekdatum: 21 augustus, met oudere kinderen
1
Wij waren te laat met het inleveren van bonnen via social deal. Niet slim van ons, maar Social Deal geeft aan dat ondernemers je alsnog gewoon tegemoet kunnen komen of de "deal" als kortingsbon kan gebruiken. Dan betaal je dus bij elkaar de gewone prijs want zij hebben het geld van de deal al ontvangen. Het kost ze dus niets, maar levert wel een tevreden klant op. Blijkt er toch nog een derde categorie te zijn, nl. een ondernemer die het geld wel heeft ontvangen, maar de bonnen zelfs niet als kortingsbon wil aanmerken. t Witte Hoes dus. Totaal niet flexibel. Geld binnen en de klant is niet belangrijk, bah een walgelijke houding. Wij zijn er dus niet geweest en zullen er ook nooit naar toe gaan.
21-08-2017 door Pet01, bezoekdatum: Niet geweest, met jonge kinderen
10
Onze dochter heeft haar kinderfeestje hier afgelopen weekend gevierd. Ze hebben zich erg goed vermaakt! Leuke buitenaktiviteiten, maar ook binnen zijn er vele spellen en vertier. 's Avonds een kampvuur voor de lekkere marshmallows en slapen in een ruime tipi-tent. 's Ochtends een lekker ontbijt en eigenlijk wilden de meisjes nog niet naar huis.... Wat een geweldige lokatie!
21-08-2017 door Angela, bezoekdatum: 19-08-2017, met jonge kinderen
4
Binnen een uur en je hebt het gezien, jammer! Daarna doorgereden naar Beverwijk.
21-08-2017 door Monique, bezoekdatum: 19-08-2017, met partner
10
Ik zou liever zelfs een 10+ geven. De "dierentuin" is klein, maar Jeroen geeft zo'n mooie uitleg in "Jip en Janneke" taal, dat het voor iedereen (van 4 tot ....) duidelijk en interessant is. Ook het aaien van de dieren is vooral voor kinderen heel erg leuk.
20-08-2017 door familie Nijs, bezoekdatum: 15 augustus 2017, gezin
6
Bestelde en betaalde foto is niet opgestuurd via email jammerrrrrrrr. Dus doen we niet meer.
20-08-2017 door Kuller, bezoekdatum: 08-08-2017, met jonge kinderen
9
Zeer mooie landschapstuin met veel afwisseling zowel in de tuinsfeer als de tentoongestelde beelden. Dit jaar zagen we voorhet eerste de wensput in de plaatselijke steen, een prieeltje in het labyrinth met bronzen beelden van Loes Knoben en het romantisch zithoekje op het einde van de tuin. Ik kom zeker terug!
20-08-2017 door Ignace Clarysse, bezoekdatum: 14 aug. 2017
7
Leuk park. Vind de leiding bij het klimbos met twee maten meten. Verder zou het park beter op het milieu moeten letten. Wat een afvalberg ontstaat er aan het einde van de dag. Al die plastic bekers en kartonnen borden.
20-08-2017 door Wim Tanis, bezoekdatum: 19-08-2017, gezin
8
Afwisselend gebied, bos, heide, duinen, zandverstuivingen. Heerlijk voor een heerlijke wandeltocht. Het Art Deco gebouw van voormalig radio station 'Radio Kootwijk' midden op de heide is een eyecatcher in het natuurgebied.
19-08-2017 door Olga Steevensz, bezoekdatum: Zaterdag 19 augustus 2017, met partner
9
Erg leuke dag gehad met onze 3 kinderen in de leeftijd van 3 -9 jaar. Omdat de weersverwachting erg slecht was was het aardig rustig in het park.daardoor waren er bijna geen wachtrijen en het weer was achteraf helemaal prima!
19-08-2017 door Paula, bezoekdatum: 19-8-2017, met jonge kinderen
8
Het werd tijd voor een update voor een review de meesten zijn gedateerd alles wat je nodig hebt en meer is er te vinden.
18-08-2017 door Ferry Sluiter, bezoekdatum: 4-8-2017, met oudere kinderen
5
We wilden kijken of dit geschikt was voor een groep ouderen. We vinden het niet netjes genoeg! Waarom zitten er allemaal dorre bladeren aan de cactussen? Bovendien hadden de gangpaden veel losse tegels (gevaarlijk). Erg jammer dat het er zo slordig uitzag, want er was verder veel te zien: oude spullen van vroeger, treintjes. Advies: maak het allemaal wat netter en dan komem er via mond-op-mond reklame veel meer bezoekers!
18-08-2017 door I. Huitink, bezoekdatum: 16 augustus 2017, met vrienden
3
Wat een vreselijk museum! Vooraf contact opgenomen wat er te doen zou zijn voor een kind van 2 jaar. Er zou van alles te doen zijn en onze zoon zou kunnen schilderen. Alleen het schilderij wat gemaakt zou kunnen worden is echt niet opgezet voor een klein kind. Zijn werkelijk 10 min binnen geweest. Wij hebben dit aangegeven maar meneer is niet voor reden vatbaar en zeer ongepast in taalgebruik! Kortom niks voor kleine kinderen.
18-08-2017 door Hettie, bezoekdatum: 17 augustus, met jonge kinderen
9
Ik ben 17 augustus 2017 voor de tweede keer in het Nationaal Modelspoorwegmuseum geweest. Voor liefhebbers is een bezoek zeer de moeite waard. De collectie is de moeite waard en de collectie is op een uitstekende manier tentoongesteld. Bovendien is het museum goed onderhouden en bijzonder schoon. De kinderen die er gisteren waren vonden het trouwens óók geweldig!
18-08-2017 door Thom Osewoudt , bezoekdatum: 17 augustus 2017, met oudere kinderen
1
Een koud donker smerig zooitje! Alles plakt tegels liggen los, lampen werken niet en de kleedhokjes zijn klein en ranzig
17-08-2017 door Sander vennema, bezoekdatum: 17 augustus 2017, gezin
9
Een historische collectie, bijeen gebracht door gemotiveerde vrijwilligers. Met zorg is er gewerkt aan een tentoonstelling die een historisch weergave geeft van het Regiment Stoottroepen. Gastvrijheid is een kernbegrip aangezien er na het bezoek aan de tentoonstelling gratis thee, koffie of frisdank wordt aangeboden. Chapeau!
17-08-2017 door N.N., bezoekdatum: 17.08.2017, met partner
10
Leuke speeltuin. Kids vermaken zich hier uitstekend. Geen keiharde muziek zoals in sommige andere indoorspeeltuinen. Dus ook schappelijk voor je eigen gehoor... als ze wat omroepen versta je er echt geen drol van dus daar mogen ze zeker wat aan doen.
17-08-2017 door Henriette, bezoekdatum: 17 augustus, gezin
1
Echt helemaal niets aan. Ben 1 uur binnen geweest. Er staan een paar poppen en je kan een filmpje kijken. 6 euro per persoon voor niets
17-08-2017 door Martijn, bezoekdatum: 16 augustus 2017, met oudere kinderen
3
Het park wil naar mijn inzien te veel; tuinen, attractiepark en dierentuin. Helaas gaat dit concept ten koste van een stukje gezelligheid, onderhoud aan de tuinen en dierenwelzijn. Met name het dierenleed heeft mij erg geraakt; tijgers die opgesloten liggen in een soort kooi en niet meer kunnen dan 10 stapjes heen en weer lopen. Geen beschutting, geen groen en geen ruimte voor echt te bewegen. Deze dieren vertonen zelfs verveelgedrag. Bovendien zitten ze de hele dag tussen de botsauto's en de attracties. Hetzelfde geldt voor de kamelen die enkel een smal pad op en neer kunnen lopen. Erg jammer want wanneer het park zich had gefocust op enkel de wereldtuinen en bijvoorbeeld een speeltuin dan hadden de tuinen beter onderhouden kunnen worden en was dit park unieker en gezelliger.
17-08-2017 door Birgit, bezoekdatum: 06.08.2017, met partner
10
heel erg genoten van de tentoonstelling Papier, wat erallemaal van gemaakt kan worden.Ook erg leuk dat kinderen en volwassenen in de knutselhoek zelf iets kunnen maken.Wij hebben heel erg genoten. Prachtig museum heel inspirerend.
17-08-2017 door Ingrid, bezoekdatum: 12 augustus 2017, met partner
2
De wegbewijzering is zwaar beneden peil en het park is vol zinloze regeltjes. Maar wat ik het meest vreselijke vind is dat we 5x20 euro en eten 5x9 euro daar hebben gelaten en zeggen en schrijven door 1 persoonslid vriendelijk behandeld zijn. Voor de rest ben je of lucht of uiterst irritant noodzakelijk kwaad. Normaal in parken valt op dat het personeel ook vrolijk is en zo samen een leuke dag kunnen aanbieden. En dat is hier heel erg ver zoeken. Ook vraag ik me af waar de belachelijke regel vandaan komt geen shorts voor mannen? De glijbanen zijn niet van zo'n super vaartmakers dat dat het probleem
16-08-2017 door Wanda Wildeboer, bezoekdatum: 16 juli 2017
2
De wegbewijzering is zwaar beneden peil en het park is vol zinloze regeltjes. Maar wat ik het meest vreselijke vind is dat we 5x20 euro en eten 5x9 euro daar hebben gelaten en zeggen en schrijven door 1 persoonslid vriendelijk behandeld zijn. Voor de rest ben je of lucht of uiterst irritant noodzakelijk kwaad. Normaal in parken valt op dat het personeel ook vrolijk is en zo samen een leuke dag kunnen aanbieden. En dat is hier heel erg ver zoeken. Ook vraag ik me af waar de belachelijke regel vandaan komt geen shorts voor mannen? De glijbanen zijn niet van zo'n super vaartmakers dat dat het probleem
16-08-2017 door Wanda Wildeboer, bezoekdatum: 16 juli 2017
2
De wegbewijzering is zwaar beneden peil en het park is vol zinloze regeltjes. Maar wat ik het meest vreselijke vind is dat we 5x20 euro en eten 5x9 euro daar hebben gelaten en zeggen en schrijven door 1 persoonslid vriendelijk behandeld zijn. Voor de rest ben je of lucht of uiterst irritant noodzakelijk kwaad. Normaal in parken valt op dat het personeel ook vrolijk is en zo samen een leuke dag kunnen aanbieden. En dat is hier heel erg ver zoeken. Ook vraag ik me af waar de belachelijke regel vandaan komt geen shorts voor mannen? De glijbanen zijn niet van zo'n super vaartmakers dat dat het probleem
16-08-2017 door Wanda Wildeboer, bezoekdatum: 16 juli 2017, met oudere kinderen
4
Er worden veel te veel mensen toegelaten. Gevolg is enorme wachttijden
16-08-2017 door Dj, bezoekdatum: 16-08-2017, gezin
9

Hotel High Beach Malia, : Uitstekend

Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie locatie direct aan het strand
16-08-2017 door S. Bierma, bezoekdatum: 7-8-2017, gezin
2
Waanzin!! Erg klein park en overal erg lang wachten! Dit park is veel te duur en overal moet je wachten behalve bij het eten. Maar dat is onderdeel van het verdienmodel aangezien je daar uiteraard weer voor moet betalen. Al met al is de conclusie niet naar toe gaan, jammer van het geld!
16-08-2017 door Trinet, bezoekdatum: 16-08-2017, gezin
3
Belachelijk lange wachttijden en in verhouding veel te duur! Ik zou maar zorgen voor goed gevulde batterij van je smartphone. 90% wachten 10% doen! Attracties sluiten wel aan bij de belevingswereld van kids tussen de 2 en 7 jaar
16-08-2017 door John, bezoekdatum: 16-08-2017, gezin
9

Terschuur, : Een geweldige ervaring/belevenis

Een geweldige ervaring om zoveel bij elkaar te zien van het wel en wee uit de vorige eeuw. Ook erg interessant voor onze kleinkinderen omdat die middels een puzzeltocht op de hoogte werden gebracht over artikelen/gereedschappen/ kleding enz, uit de vorige eeuw/tijd.
16-08-2017 door Peter van der Wal, bezoekdatum: 15 augustus 2017, met opa en oma
1
Vorige week een bezoek gebracht, met veel verwachtingen aangekomen. Het was er smerig, de vloeren in de kleedkamers waren ronduit smerig; haren, vieze vloeren, zelfs mensen met modderschoenen stonden in de zone binnen (waar normaal enkele blootvoets gelopen mag worden). Ook de zones rond de baden was smerig. Wij gaan er nooit meer terug!
15-08-2017 door verkest davy, bezoekdatum: 10/08/17, met jonge kinderen
8
Men laat zilverwerk uit meerdere tijden zien, dus is het een museum. Men is zeer gastvrij en geeft prima uitleg. De ruime uitstalling wordt creatief gepresenteerd. Men heeft een bescheiden maar goede horeca. Men kan gratis voor de deur parkeren. Het museum is in een prachtig gebouw in het gezellig centrum van Schoonhoven. Wij hebben een heerlijk dagje Schoonhoven/Zilvermuseum gehad. (PM Ik ken daar niemand. Mijn beoordeling is volkomen objectief).
15-08-2017 door F. van Giessen, bezoekdatum: 1 augustus 2017, met partner
10
Mooi netjes en verzorgd park . Vriendelijk personeel en het eten is er prima. Verkeerspark is een aanwinst en in tegenstelling tot sommige andere meningen vind ik dat het personeel bij het verkeerspark wel geschikt en vriendelijk. We zijn er nu 3x binnen een jaar geweest en komen zsm weer terug ! verkeersproblemen gewoon vriendelijk was en g
15-08-2017 door Arjan Grave , bezoekdatum: 15-08-2017, met jonge kinderen
10
Leuk park , netjes . bij de attracties genoeg medewerkers die opletten. het verkeerspark vonden de kinderen geweldig , de oudere politieagenten konden het wel iets vriendelijker en speelser doen .
15-08-2017 door J.kracht, bezoekdatum: 9augustus 2017, met jonge kinderen
1
Bij aankomst/Ontvangst lever ik Mn Groupon bon in, waarop er word gevraagd heb je gebeld. Nee net betaald en gelijk uitgeprint. Nou sorry dan mag je niet naar binnen. Sorry??? Er staat 24 uur van tevoren bellen. Ik was verbaasd Ik werd zo naar huis gestuurd. Daar stond ik dan met Mn spullen en Mn vrije dag. Terwijl de sauna uitgestorven is; dinsdag en regendag. Ik had al reviews Gelezen over slechte personeel maar dit was ronduit onbeschoft en absoluut niet klant vriendelijk of dienstverlenend.
15-08-2017 door Chan, bezoekdatum: 15-8-2017, alleenreizend
10
Het weer zat natuurlijk ook mee, maar er is voor ieder wat wils.
15-08-2017 door Sylvia Walraven, bezoekdatum: Maandag 14 augustus, gezin
10
Gisteren een huifkar hier gehuurd en dit was enorm geslaagd. Heel vriendelijk ontvangen door Roelof. De kinderen tussen 7 en 10 vonden het erg interessant en vroegen van alles. Roelof was erg geduldig met de kinderen en ze mochten na afloop helpen met borstelen. We zijn nog een tijdje gebleven en de kinderen mochten daar op skelters rijden en schommelen. Reken maar dat het lastig was om ze mee naar huis te krijgen. Een minpuntje was dat we eigenlijk onderweg hadden willen picknicken maar ons paard Fieneke wilde niet blijven staan. Zeker een aanrader.
14-08-2017 door Sylvia Rooossien, bezoekdatum: 13 augustus, met jonge kinderen
10
We gingen, miezerige dag, naar het hunebed. We zijn nog even doorgelopen naar het pinetum. Even kijken wat het is. Wat is dat prachtig in dat grijze weer. Een grote verrassing. We zijn zeker een uur gebleven. Wat een hoop kleuren groen. We komen er zeker terug.(heel klein minpuntje: het bakje bij het begin bevatte geen toelichting).
14-08-2017 door Kees Bakker, bezoekdatum: 12 augustus 2017, met partner
9
Prima presentatie van het fort, maar voor het gratis vervoer wordt gebruik gemaakt van Tuktuk's en 1 golfkarretje. De Tuktuk's zijn voor oudere mensen een drama, om in te stappen. Veel te hoge instap en laag dakje. Is erg onhandig. Degene die deze aangekocht heeft, heeft ze niet uitgeprobeerd. Ook de mensen in de bediening en keuken mogen iets meer aandacht krijgen over de klantbenadering. Daar schort helaas nog wat aan, ook al hebben ze een beperking, dan kunnen ze de mensen wel aanspreken, als deze zoekende zijn.
14-08-2017 door P.v.Lokhorst, bezoekdatum: 08-08-2017, met vrienden
8
De koeien kwamen nieuwsgierig naar ons. Wie zijn die dames die met ons op de foto willen?
14-08-2017 door manouk, bezoekdatum: 16-05-2017, met een groep
4
Beeld en Geluid...als ooit leuk, maar nu verouderd. De doe dingen zijn leuk maar veel te weinig, en traag. Maak je nieuws bericht met nieuws waar bea nog koningin is enzenz alles is aan een update toe. Op 1 plaats (op de begane grond in een pand van 7 etages) koffie ruimte. Geen wc op etage 3-4-5-6-7, leuk als je met kinderen gaat(je blijft op en neer lopen) dit was 1keer en nooit meer
14-08-2017 door tim, bezoekdatum: 11-8-2017, met jonge kinderen
9
alles verliep vlekkeloos, goed en vriendelijk personeel. En zeer mooie tocht van Hardewijk naar Spijkernisse
14-08-2017 door ivanka, bezoekdatum: 06 08 2017, met opa en oma
9
Prima, gezellig, overzichtelijk zwembad. Gastvrij en professioneel personeel.
14-08-2017 door N.N., bezoekdatum: Zondag, gezin
9
We waren met familie van 15 mensen van alle leeftijden en we hebben ons prima vermaakt! Park is mooi ingericht en we hebben veel verschillende dieren en shows gezien. Leuke attracties, shows en speelgelegenheden tussendoor; aanrader en we gaan er graag terug!
13-08-2017 door Karin, bezoekdatum: 12-08-2017, met een groep
6
Voor kinderen leuk als het niet te druk is, anders kom je moeilijk er tussen.Zeven euro vind ik ook prijzig, vooral voor begleiding die er weinig kunnen. Die zouden voor half geld mee moeten kunnen. Er staat voor volwassenen een leestafel maar met weinig tijdschriften of boeken. Als je iets wilt bestellen dan moet je contant betalen, of aan de kassa pinnen. Daar is een pinautomaat, maar dan moet je aan sluiten achter de rij van mensen die binnen komen. Dus een tegen valler.
13-08-2017 door Ineke Broekaart, bezoekdatum: Dinsdag 9 aug., met jonge kinderen
10
Top locatie, vriendelijk personeel, voor ieder wat wils, gastvrij......een echte aanrader
13-08-2017 door Hagedoorn , bezoekdatum: 11 augustus 2017, met partner
9
Met onze gids Marijn een super tour door Rotterdam gemaakt Het geld meer dan waard, hij wist echt heel veel over zijn stad! Stopte regelmatig, beantwoorde vragen. We zijn bijna 3 uur weg geweest, was een mooi onderdeel van ons weekeind Vlaardingen/ Rotterdam.
13-08-2017 door Jan en Yvonne , bezoekdatum: 11-08-2017, met partner
9
Heerlijk wandelen/fietsen gratis, in het begin van het park en bij het museum. Prachtige routes en natuurlijk het Krüller Muller museum niet te vergeten. Heerlijk eten en drinken in het restaurant bij het museum. Verder was ik een bijzondere hanger (trouwring) van mijn kort geleden overleden man verloren, waardoor ik erg van in de war was. Dacht dat is een speld in een hooiberg wanneer deze gevonden zou worden. Thuisgekomen de andere dag geïnformeerd en Ja!!! hij was gevonden. Ik erg blij en het park heeft hem zelfs aangetekend netjes ingepakt naar mijn huis in Rotterdam gezonden, zonder enige kosten te vragen. Ik ben hen erg dankbaar en zal zeker nogmaals naar het park komen.
13-08-2017 door Hennie de Gans, bezoekdatum: Zaterdag 5 augustus 2017, gezin
1
Overnachting Oude Pastorie Garnwerd 28 juli 2017 Gedurende onze vierdaagse Pieterpadwandeling door het Gronings en Drentse landschap, hadden wij, vier wandelvriendinnen, een overnachting in Garnwerd gepland. Wij kijken nog steeds met verwondering terug op onze bizarre ervaring met de eigenaren van deze B en B. In het kort ons relaas: In de mailwisseling vooraf gaande aan ons verblijf kwamen wij twee aanduidingen tegen betreffende het tijdstip waarop wij in de B en B verwacht werden. In 1 mail werd het tijdstip van 17 uur vermeld, mochten wij dit niet halen dan was de vraag om even te telefoneren. In een andere mail werd aangegeven dat we na 17 uur verwacht werden en voordat we zelf gingen dineren. Toen wij ons op vrijdag 28 juli om 19.15 uur meldden, na een dag wandelen en voor ons diner, werden we op een apart manier ontvangen. Twee van ons waren iets eerder bij de B en B, omdat de anderen nog een parkeerplaats voor de auto in het dorp aan het zoeken waren. Na aangebeld te hebben deed de dochter des huizes open met de opmerking 'daar zijn jullie eindelijk!' Zij riep direct daarop haar vader erbij die, volgens haar, beter was in dit soort zaken……?! Uit het relaas van de heer Schurink bleek dat zij ons de hele dag hadden proberen te bereiken om een reden die ons niet geheel duidelijk is geworden. Wel werd duidelijk dat wij om 17 uur verwacht waren. Nu zat het gezin aan tafel en nu we ook nog niet compleet waren, moesten onze twee vriendinnen maar buiten gaan wachten tot we compleet worden. Toen zij buiten in het zitje hadden plaatsgenomen, kwam de heer Schurink nog voorstellen (=bepalen) dat wij maar moesten gaan dineren en dat het inchecken daarna kon plaatsvinden. Op de opmerking van onze vriendinnen dat wij ons graag wilden omkleden en opfrissen na een dag wandelen) gaf hij geen antwoord en trok de deur achter zich dicht. Uiteindelijk werden we door de dochter des huizes toch naar onze kamers gebracht. Korte tijd later meldde mevrouw Schurink zich om ' de kou uit de lucht te halen', zoals ze zelf aangaf. We waren blij met deze toenadering om na een rare ontvangst een nieuwe start te kunnen maken. Mevrouw Schurink ging echter door op de door haar echtgenoot en dochter ingeslagen weg en stelde zich zeer verwijtend op ten opzichte van ons, haar gasten. Toen een van ons opmerkte dat dit niet echt een poging was om de kou uit de lucht te halen, beet mevrouw Schurink haar toe dat ze haar mond moest houden. We kregen de keuze om te blijven of te vertrekken, hetgeen door ons niet echt als een keuze gevoeld werd; we hadden 80 euro aanbetaald en in deze vakantieperiode leek het ons niet gemakkelijk in de nabije omgeving voor vier personen op de valreep onderdak te vinden). We kunnen nog wel doorgaan met voorbeelden (waaronder ook nog gedoe over de aanbetaling die we gedaan hadden) te noemen van de ongastvrije houding van mevrouw Schurink; het was duidelijk dat de toon gezet was! Mevrouw Schurink wilde tot aan ons vertrek de volgende ochtend het laatst woord hebben: bij het vertrek gaf ze aan dat ze een uitdraai van een mail voor ons gereed had gelegd, waarin stond dat we ons de dag er voor toch echt om 17 uur hadden moeten melden. Ondanks bovenstaande behandeling hebben wij ons tijdens ons verblijf zo correct mogelijk opgesteld. We willen ook nu met een positieve opmerking afsluiten: het door mevrouw Schurink geserveerde ontbijt was goed verzorgd en heeft ons heerlijk gesmaakt! Het mag echter duidelijk zijn dat wij een overnachting in deze B en B niet aanbevelen!
13-08-2017 door Mariette Pieters, bezoekdatum: 28 juli 2017, met vrienden

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!