Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

4

Slagharen , : Duur

Erg duur lange wachtrijen onvriendelijk personeel bij kassa
13-11-2018 door Olfers, bezoekdatum: 26/06/2018, met jonge kinderen
8
Met een groep van 11 volwassenen, 2 kleuters en een baby, de melkerij bezocht. Wij, maar zeker de 2 kinderen, hebben er van genoten! De ontvangst was allerhartelijkst, de presentatie leerzaam maar het contact met de dieren meer dan top! De dieren aaien, de fles geven en er even zitten op maakten het tot een leuke en leerzame middag.
13-11-2018 door Mark en Liesbeth Scholten, bezoekdatum: 10-11-2018, met een groep
3
Wat een leuk dagje met onze kleinkinderen had moeten worden liep uit op een flinke teleurstelling wat niet voor de kids gold omdat ze niet weten wat je kon verwachten. Wij zijn beter gewend. Bij binnenkomst is er al een mega grote parkeerplaats en de kinderen worden gelijk al afgeleid door klim en speelplekken. De wandelroutes waren niet duidelijk en doodlopend. Veel buggy's en geen mogelijkheid voor rolstoelen. De apen waren vanaf een etalage in het donker te zien. Slapende gorilla's en mensen die anderen niet de kans geven voor een blik. Alle andere apensoorten niet gezien. Geen tijgers okapi's neushoorns mandril Afrikaanse olifanten, niets van dat alles. Alleen de vlindertuin was mooi ingericht maar de weinige vlinders werden achterna gezeten door mensen met camera,s . Restaurants hadden geen aanbod en 1 restaurant was gereserveerd? Wel ijsjes! We hebben na het bezoek heerlijk gegeten bij een cafetaria. En dat in de herfst. Deze dierentuin mag het predicaat zoo niet een hebben. Nooit weer.
13-11-2018 door Schlosser, bezoekdatum: 28 oktober 2018, met jonge kinderen
5
Het is gesloten super stom maar ik was een keer al geweest en dat was super leuk
12-11-2018 door Leo, bezoekdatum: 2015, gezin
10
Zeer mooi monument dat is uitgediept om de oorlog door te geven. Voor de kinderen is het fijn om adhv een speurtocht nog gerichter te kijken. En de extra tentoonstelling van 'Vrouwen in het verzet' en daarop aanvullend de tentoonstelling 'Ogen van de oorlog' belichten de oorlog vanuit andere invalshoeken. Je wordt er stil van.
12-11-2018 door Enith, bezoekdatum: 22 april 2018, gezin
10

musical Lion King, : Grandioos

Magnifiek hoe deze musical met alle dieren, dans en toneel is uitgebeeld! Op het puntje van onze stoel hebben we van begin tot eind ernaar gekeken
12-11-2018 door Enith, bezoekdatum: 27 oktober 2018, gezin
10
Geweldig hoe je met techniek en niet alle tijds materiaal of machines een leuk werkstuk kunt maken. En de speeltuin buiten geeft een verrassend leuke trigger om jong en oud te laten spelen
12-11-2018 door Enith Langens, bezoekdatum: 3 mei 2018, gezin
10
Een regelrechte Rotterdamse ervaring. Leuke begeleiding en beleving!
12-11-2018 door Elly, bezoekdatum: 11-11-2018, met vrienden
6
Voorheen prima sauna, eenvoudig gemoedelijk, vriendelijk. Goede keuken. Momenteel sauna gedeelte is goed.op sommige plekken is het wel erg koud. Douchjes zijn te koud afgesteld, niet comfortabel. Eten is prima. Klankschalensessie en opgietingen prima. Horeca personeel zeer ongeschikt. Foute bestellingen brengen. Geen idee welke wijn er op voorraad is. Traag. Met eten door het restaurant lopen en keihard roepen: waar zit meneer de bruin?? ( bij thuiskomst bleek ook nog dat we 1 gerecht 2x betaald hebben . Als jullie in deze punten nog gaan investeren kom ik misschien nog eens terug.
11-11-2018 door Susan, bezoekdatum: 10.11.2018, met vrienden
2
Wij zijn niet langer onder de indruk van de Veluwse Bron. De rijen bij de kassa zijn echt veel te lang. Logistiek niet op orde. Zowel nieuwkomers als betalende gasten die willen vertrekken staan in dezelfde rij. De wachttijd is nu ruim 30 minuten om in te checken maar ook weer om uit te checken. De reactie vh personeel “tja, er hebben piektijden” er zijn 5 kassa’s maar 2 bemand. Dramatisch! Het is er erg druk, in de sauna’s en het restaurant ook hutje mytje en Het zwemwater van de kruidenbadrn, de buitenbaden en binnenbaden is lauw.
10-11-2018 door Sara Kuis, bezoekdatum: 10 november 2018, met partner
10

Bioscoop, : Grandioos fantastisch prachtig tijdsbeeld en myzie

Goede cast ,muziek, heerlijk gezongen en genoten boeiend van begin tot einde
10-11-2018 door Mvdharst, bezoekdatum: 7 november 2018, met oudere kinderen
9
Hartelijke ontvangst met koffie en gebak. En daarna de vlucht... Zeer realistische simulator! Bijzonder leuk om een keer te ervaren hoe het is om met een (klein) vliegtuig te vliegen met alles wat daar bij komt kijken. Aanrader!
09-11-2018 door Fred, bezoekdatum: 09-11-2018, met partner
10
Voor alle leeftijden veel leuks te doen, de jongeren in de binnenspeeltuin en de ouderen in de meer spectaculaire attracties
09-11-2018 door Tonny, bezoekdatum: Augustus 2017, met een groep
9
Leuke dag met gemiddeldlange wachtrijen in augustus
09-11-2018 door Tonny, bezoekdatum: 17 augustus 2018, met oudere kinderen
8
prachtig park echt de moeite met veel verschillende dieren, dinopark is ook erg mooi opgezet
08-11-2018 door roosenboom, bezoekdatum: juni 2-18, met jonge kinderen
9
Mooi park en ruim opgezet! Dieren hebben alle ruimte. Veel gelegenheden om te eten en te drinken.
07-11-2018 door Ciska, bezoekdatum: Juni, met partner
7
Eerst naar de tropische binnentuin geweest en daarna naar het zwembad, erg handig 2 leuke uitjes (voor jong&oud) op 1 adres. Prijzen waren wel 'n beetje aan de hoge kant
06-11-2018 door Miranda Kers, bezoekdatum: 12 september, met jonge kinderen
9

, : Prachtige beleving !

Je kunt jezelf hier een paar uur vermaken. Mooie tentoonstelling van de Stichting Geo zelf. Verder kun je bij de standhouders een mooi stuk voor jezelf of je kinderen kopen. Volop activiteiten voor de kinderen zoals goudpannen, fossielen uitpeuteren en een puzzeltocht
06-11-2018 door familie van den Broek, bezoekdatum: november 2017, gezin
7
Groot park, waar veel te doen is, qua dierentuin beetje saai, en de attracties vonden onze pubers niet spannend genoeg.
05-11-2018 door Sylvia , bezoekdatum: Juli, met oudere kinderen
10
Het is helemaal geweldig geweest, om op deze locatie ons 50jr Huwelijksfeest te vieren. De vriendelijke ontvangst, de gezellig ingerichte Jachtkamer, het leuke en vlotte personeel, de uitstekende bediening, het heerlijke eten, ( culinaire wandeling ) dit alles in een sfeervolle ambiance!!! Toppie !!!
05-11-2018 door H.Mons, bezoekdatum: 3 november 2018, met een groep
10
Educatief karakter van het museum is ijzersterk. Gids is goede didacticus; goed thuis in de materie: uiteenlopende vragen prima beantwoord. De presentatie in de 'filmzaal' was effectief en helder. De museale voorwerpen waren aantrekkelijk tentoongesteld. De ruimte doet vanaf binnenkomst prettig aan, dat geldt ook voor het baliepersoneel: vriendelijke ontvangst. De winkel is behoorlijk voorzien. Kortom: zo moet een museum zijn. De grootste verrassing is nog wel, dat dit deel van Nederland zo'n belangwekkende geschiedenis herbergt.
04-11-2018 door A.J.Andringa, bezoekdatum: 4 november 2018, met vrienden
3
Ruim een uur gewacht op onze bestelling (friet met snacks). Eten was prima. Speeltuin een beetje viezig en vrij lomp.
04-11-2018 door Evelyn, bezoekdatum: 03-11-2018, met jonge kinderen
1
Het duurde veel te lang, houden geen rekening met tijd wanneer je er om vraagt (met kinderen) Zeer slecht bar personeel die erg nonchalant reageren en naar elkaar verwijzen als het moeilijk wordt. Pasta voor kind erg slecht. En zeker 45 min zonder drinken gezeten. Jammer! Weer een horeca dat door onervaren krachten gerund moet worden
04-11-2018 door Roel, bezoekdatum: 04-10-18, met jonge kinderen
9
Hele leuke tour door de stad Antwerpen, waarbij je grotendeels zelf kan bepalen wat je wil zien van de stad. Neemt echt de tijd voor je, legt de historie en de bijbehorende verhalen en anekdotes rustig, en met een flinke dosis humor uit, in dat prachtige Belgisch accent. Echt een aanrader, je ziet dingen waar je anders echt niet komt, of het bestaan van wist. Hartelijk bedankt, we hebben genoten !!
04-11-2018 door Fam. van Rijsewijk, bezoekdatum: 03-11-2018, gezin
6
Leuk voor kinderen tot een jaar of 10. Onze kids van 3 en 5 hebben zich er goed vermaakt! 2,50 voor een kopje koffie in een papieren bekertje. Duur! Ook ijs, poffertjes etc aan de prijs. Maar gelukkig kun je ook gewoon zelf eten meenemen. De WC”s waren niet echt schoon en er waren er ook wat weinig.. De glijbaan met de matjes was een enorme hit!! Al met al een erg leuk dagje uit!!
04-11-2018 door Mieke, bezoekdatum: 4 november, met jonge kinderen
1
Leuk voor kinderen om te spelen, maar twee rauwe pannenkoeken na anderhalf uur wachten (terwijl we er acht hadden besteld!!) Manager draaide zich gewoon om terwijl we in conclaaf gingen over de slechte service en 25% van het eten! NOOIT MEER!
04-11-2018 door Olaf, bezoekdatum: 4 november 2018, met een groep
10
Samen met mijn vader, broers en neven dit prachtige museum Home of Football van Fred Baars bezocht! Het museum is Fred! Hoe passie en beleving zo mooi samenkomen! Wat een prachtige anekdotes kan hij vertellen! De twee uur die wij er waren vlogen om en als aan Fred had gelegen had er nog wel twee bijgekund, zoveel verhalen kan hij vertellen over zijn passie en voetbalavonturen. Zeer de moeite waard! Heel leu lk was ook dat mijn vader een door Fred gesigneerd boek in onvangst mocht nemennomdat hij de 500ste museumbezoeker was. We gaan er beslist nog eens terug om nog meer verhalen te horen. Fred en Els heel erg bedankt, we vonden het heel bijzonder!
04-11-2018 door Ruud Tousain, bezoekdatum: 3 november 2018, gezin
9
Woensdag 31 oktober waren wij met 9 kinderen van 10 en 11 jaar in het Bijbelmuseum in Leerdam. De kinderen waren heel belangstellend en ze vonden de verhalen over de bijbels erg leuk, vooral het verhaal over de ' muizenbijbel'. Bij de plaatjes uit de bijbels was het bijna een wedstrijd om te laten horen of ze het bijbehorende bijbelverhaal konden benoemen. Ook de versnaperingen vielen zeer in de smaak. Kortom: Een heel leuke en interessante middag!
02-11-2018 door Joke van Andel , bezoekdatum: 31 oktober 2018, met jonge kinderen
10
Wij vonden het allemaal (groot en klein en oud
02-11-2018 door Anne Maaike, bezoekdatum: Juli 2018, gezin
9
Voor ons 18-jarig huwelijk zijn wij met ons gezin gaan eten in de trein. We hebben het heel gezellig gehad. Eten was lekker en prima in orde. Leuke amuse en welkomstdrankje bij binnenkomst. Onderweg lekker praten en kijken naar het wisselende landschap. Klein nadeel, als het vroeg donker is kun je wat weinig zien buiten. Achteraf ook nog in de trein zelf kunnen kijken naar de machines en de cabine. Aanrader!
02-11-2018 door Pascal, bezoekdatum: Oktober, gezin
5
Vandaag bij de peuterochtend geweest voor het eerst in Assen. Ik als oma vond het hier erg vies. We kwamen om 9.30 uur binnen toen was de vloer al vies dus er was echt nog geen stofzuiger gebruikt. Enkele tafels waren erg vies en toen we om 12.30 uur weggingen waren ze nog niet schoon gemaakt. Qua hygiene is er een grote slag te slaan. In Emmen was het toch echt veel schoner. Jammer het moet toch een leuk uitje zijn.
01-11-2018 door Ellen Egtberts, bezoekdatum: 1-11-2018, met jonge kinderen
1
Vlindertuin uit het jaar nul. Misschien 4 soorten vlinders gezien, waarvan 1 in een soort terrarium. De foto's en de opgezette vlinders die op panelen staan, zijn volledig verschoten. Kortom, geen visitekaartje voor Drenthe en zonde van de € 14 voor 2 volwassenen.
01-11-2018 door M. Schoorl, bezoekdatum: 1.11.2018, met partner
10
Een geweldig mooi aangelegd park. Ook al durf of kun je nergens in, het is alleen al mooi om doorheen te wandelen. heel veel te zien.
01-11-2018 door Marga van Schaik, bezoekdatum: juni, gezin
4

ZOO Planckendael, : Veelzijdig

Geweldige reis rond de wereld. Hele mooi decoraties en voor ieder wat wils. Diverse dieren uit alle delen van de wereld. het park is goed onderhouden en schoon. Gezellig dagje uit voor jong en oud.
01-11-2018 door Diana Willekes, bezoekdatum: 08-08-2018, met oudere kinderen
8

, : Super!

Wat was dit leuk! Fijne sfeer en goede uitleg. Met de hele familie een leuke activiteit. Het fijne was dat sommige al flink wat poker ervaring hadden door een opgebouwde interesse door de jaren heen. Andere wisten er echter het fijne niet van. Door deze workshop is het redelijk gelijk getrokken. Daarnaast was het voor de ervaren Pokerfans niet saai omdat ook zij wat nieuws hebben geleerd.
01-11-2018 door Anouk van den Ende, bezoekdatum: 12-10-2018, gezin
8
Heel erg leuke binnenspeeltuin. Meer dan voldoende te ontdekken, spelen en te zien. Erg interactief! Voor de kleintjes ook leuk om hun superhelden in het echt te kunnen ontmoeten. Onze dochter van bijna 4 heeft zich de hele dag goed geamuseerd.
31-10-2018 door N.N., bezoekdatum: 31-10-2018, gezin
1
Smerig zwembad! Water is troebel, randen van zwembad zijn smerig, mega veel bladeren in buitenbad! Er zat zelfs schimmel op de tegels van het zwembad. Overal haren op de grond en sterk verouderd! We wilden weer graag naar huis! Wij gaan hier nooit meer heen!
31-10-2018 door Van der Plas, bezoekdatum: 30 oktober 2018, gezin
6
Graag willen wij van Event Store reageren. Wij bewaren alle correspondentie van de klanten. Helaas zijn de zaken die hier staan anoniem. Bijvoorbeeld de activeringscode. Ons systeem is gecontroleerd en wij kunnen alle bewijze aanleveren indien nodig om te laten zien dat de activeringscodes direct na bestelling worden verzonden. Helaas raken mensen deze mail met code kwijt. Alle bonnen zijn te verzilveren welke geldig zijn. Helaas willen in de zomer periode heel veel mensen de bon verzilveren, vooral dit jaar met het langdurige mooi weer was het zeer druk. De data zijn dan soms vol en helaas kunnen sommige mensen hier geen begrip voor opbrengen.
31-10-2018 door Event Store, bezoekdatum: Iedere dag, zakelijk
9
Neemt je mee terug in de tijd , leerzaam. Een aanrader, er is veel meer te zien dan verwacht en vraagt meerdere bezoeken .De gidsen hebben vele interessante verhalen.
31-10-2018 door Wilhelmina Maria Moens, bezoekdatum: Vaker, met vrienden
5
Met mijn dochter afgelopen zondag gaan zwemmen, lekker voor mijn spieren....helaas! Binnen was het erg koud en tochtig,het water was ook niet warm, iets wat je bij een wellness toch moet kunnen verwachten. Voor mensen met spierklachten dus geen aanrader en kun je beter het geld besparen. We zijn maar anderhalf uur gebleven, heel erg jammer!
30-10-2018 door Wilma, bezoekdatum: 28-10, met oudere kinderen
8
Prachtig wandelen en fietsen door de Rietplassen. Hele mooie brede fietspaden, prachtige omgeving, veel ruimte en werkelijk de moeite waard om te ontdekken.
30-10-2018 door Tonny Woestenberg , bezoekdatum: September 2018, met vrienden
1
moeilijk telefonisch te bereiken. Bon laten verzilveren is niet transparant en niet gemakkelijk. Je moet mailen. Daarbij kan het vaak niet of zijn er weer andere redenen waarom het niet lukt of niet kan. wij zijn niet tevreden zouden ze zeker niet aanraden. Het is dat we een bon cadeau hebben gekregen, maar anders....
29-10-2018 door sharon, bezoekdatum: nog niet geweest, met partner
2
zijn 28-10-2018 in het sprookjesbos geweest, we vonden het een aanfluiting dat men voor deze vertoning zoveel entree durft te vragen er was totaal niets wat erop leek alleen de speeltoestellen dat ging nog wel maar daarvoor hoeft men niet naar het sprookjesbos dan kan men ook naar de speeltuin gaan. nee mensen echt geen aanrader meer vroeger zijn we vaak met onze eigen kinderen geweest maar nu met de kleinkinderen hebben we echt een behoorlijke teleurstelling beleefd. ik adviseer iedereen die overweegt om hiernaar toe te gaan zich vooraf eerst goed te informeren wat er zoal nog allemaal te doen is. de kinder boerderij zoals hun het noemen bestaat uit enkele konijntjes en geiten. en verder valt er weinig te beleven. omdat het al najaar was werd gezegd ja in de zomer dan is het allemaal mooier vind dat het seizoen geen invloed mag hebben op de kwaliteit en anders moeten ze het park sluiten of de prijs in winterdag laten zakken.
29-10-2018 door Marleen, bezoekdatum: 28-10-2018, met jonge kinderen
1
Wat een teleurstelling. Wij houden er niet van om zonder badkleding te lopen, dus gekozen voor een badkleding dag. Dit was 28/10/2018. Erg moeilijk parkeren. Bij de ingang al een rij van 30 gasten en binnen stonden nog wel 50 gasten. Na een kwartier in de kou gestaan te hebben eindelijk binnen, waar het erg chaotisch was door de drukte. Geen enkele uitleg bij de receptie, terwijl er wel gevraagd werd of we al eens eerder waren geweest. Eindelijk binnen, wat een chaos. Erg veel lawaai. Geen enkele sauna is stil, geen enkel bad is stil. Het is overal 1 groot kippenhok. Zelfs in de stilte ruimtes is het enorm lawaaierig. Nergens optimaal gebruik van kunnen maken door dat het zo druk was. Lunch buffet was enorm karig voor 16,95. Dat zelfs exclusief de drankjes. We hadden nog recht op een presentje na afloop. Niet gehad! Nou dat was ons dagje "genieten" Of we wel even 160,- af wilden rekenen. Jullie maken jullie bedrijf kapot!
28-10-2018 door Groot, bezoekdatum: 28/10/2018, met partner
10
Het was een mooie beleving om door de mooie tuin van het kasteel de Zandsculpturen te bewonderenen en om het uitje af te maken was er een leuk restaurantje bij om nog even gezellig na te genieten bij een warm of koud drankje.
28-10-2018 door Liesbeth, bezoekdatum: 19 augustus 2019, met partner
10
Fantastich wat een spanning heel indrukwekkend ,prachtig gedaan.
28-10-2018 door Weijers, bezoekdatum: Zaterdag 20, met partner
6
Leuk en rustig park. Hebben hier een paar uurtjes doorgebracht. Attracties worden om en om gedraaid. Te weinig personeel. De toiletten binnen stinken verschrikkelijk. Personeel is vriendelijk. We vinden het wel heel vreemd dat je de volledige toegangsprijs betaalt, maar dat het park een uur eerder dicht gaat. Onze kleine man heeft zich uitstekend vermaakt, dus vandaar een magere 6.
28-10-2018 door Barbera, bezoekdatum: 26-10-2018, gezin
9

Molenwaard, : Avonturenboerderij Molenwaard

Zeer gevarieerd. Leuk voor kinderen van diverse leeftijden. Leerzaam, afwisselend met speelse elementen. Genoeg info-momenten.
28-10-2018 door Josefine, bezoekdatum: 26-10-2018, met jonge kinderen
3
Alss ambassadrice van de Veluwe, in dit geval als Gids te paard op de Veluwe met gasten een dagtocht in het Park ondernomen. Bij het huidige Parkrestaurant is zelfbediening niet meer mogelijk, dus is het met een gezelschap eten en drinken bij het restaurant onmogelijk gemaakt. Een niet al te beste manier van reclame naar mijn gasten, aangezien die op deze wijze een volgende keer voor een bezoek aan het Park afhaken. Eén personeelslid, waarschijnlijk een leidinggevende, spant de kroon. Hij loopt rond alsof iedere klant hem teveel is; weigert mijn verzoek om eventueel mee nemen van de consumpties koffie en chocolademelk en terug brengen van de lege kopjes met onstuitbare arrogantie en probeerde ons gezelschap voortdurend te negeren. Ik ben dus met alsnog met mijn gasten aan een tafel gaan zitten, met een oppas bij de paarden (geluk). Vervolgens duurt het meer dan 20 minuten voor er een dame van de bediening besmuikt lachend naar buiten komt, om de overige neergestreken gasten (ook al een tijd wachten) de bestelling op te nemen. Het is dat ze toch maar even (verlegen met de situatie) mijn kant uit kijkt en dus roep ik haar naar mijn tafel toe voor een bestelling. Deze werd dan toch gebracht, maar het lijkt helemaal nergens op! Restaurant uitbater van Park de Hoge Veluwe: U heeft een dienstverlenend vakgebied gekozen. Zorg dan ook dat uw mensen hiernaar handelen! Tenslotte betalen de gasten van uw uitspanning uw salaris!!
28-10-2018 door Nanda van Doorn, bezoekdatum: 25-10-2018, met een groep
5
Leuke attracties, kinderen 1, 5 en 6 hebben zich geweldig vermaakt! De oudste twee konden dat ook goed en veilig zelfstandig doen. Maar de horeca.. wat een tegenvaller.. geen kleur te bekennen. Hotdog, tosti, broodje kaas, ham of pindakaas, cup a soup en panini (die op was) dat was het gezondste dat te vinden was. Zelfs wat sla op broodje kaas was niet mogelijk. Gezond tussendoortje was niet te vinden, alleen maar snoep, chips, suikerspin en popcorn. Onbegrijpelijk en niet van deze tijd. Had ik nu mijn eigen lunch maar meegenomen.. oh nee, dat mag niet.
28-10-2018 door Linda, bezoekdatum: 28-10-2018, met jonge kinderen

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!