Nieuw binnengekomen reviews

Laatste beoordelingen

Geef ook je beoordeling over je laatste uitstapje!

10
Ik kom al jaren naar deze sauna, heb vele andere sauna's bezocht, maar wil nergens anders meer naar toe. Ja, in het begin kijken ze misschien een beetje de kat uit de boom. Maar daardoor creëren ze juist een heel veilige omgeving. Je kunt er ook gewoon in je eentje naartoe gaan (ook als vrouw) zonder dat je een ongemakkelijk gevoel krijgt. Integendeel, je wordt omarmd door warmte, letterlijk en figuurlijk! Je komt er "thuis", dit in tegenstelling tot de grote, onpersoonlijke, massa-sauna's. Het is maar net wat men wil of verwacht. Er is - ondanks de beperkte oppervlakte - ruime keuze in sauna's en heerlijke klankschaalmeditates en opgietingen. Super! En een supergoede kok, petje af.
26-05-2018 door Karla, bezoekdatum: 25 mei 2018, met vrienden
9
Op bezoek in Zierikzee, dus uiteraard naar het museum. Behulpzame en aardige mensen achter de balie en in het museumcafe. Ontzettend mooi, duidelijk en overzichtelijke collectie en wat een prachtige schilderijen van Theo Voorzaat op de zolder.
26-05-2018 door jozefien , bezoekdatum: 9 mei 2018, alleenreizend
9
Wat een gezellig en leuk speelparadijs! Eten is prima, personeel is super vriendelijk en humoristisch!
25-05-2018 door R, bezoekdatum: 12-05-2018, met jonge kinderen
7
Wilde een 7.5 geven. Vind het altijd gezellig maar heb wel 2 puntjes die ik elk jaar minder vind. 1: het is vaak TE druk. Je moet nu je kaartje op datum kopen dan zou er best wat meer gekeken kunnen worden na hoeveel mensen zich aanmelden. 2: het is niet te doen in de eetgelegen heden. Teveel mensen te weinig zitplekken. En ik vind het eten en drinken erg aan de prijs.
24-05-2018 door Kelly van Binnendijk, bezoekdatum: 24 mei 2018, met vrienden
10

, : Geweldig!

Super dag gehad, Top kapitein en erg mooie sloep! Volgende keer gaan we zeker weer bij de vrienden van het spaarne varen.
24-05-2018 door maarten, bezoekdatum: 2-05-2018, met vrienden
1
Prachtig gebouw in een mooie stad. We bezochten de tentoonstelling "American Dream" en bekeken ook al het andere werk. Fantastisch. Daarom zeer teleurstellend dat tijdens het bekijken van de video-voorstelling bleek dat er in de zustertentoonstelling in Emden werk hing waarin Trump verwrongen en verminkt en Hilary Clinton als nobele keizerin werd afgebeeld. GEEN LINKSE PROPAGANDA IN DE MUSEA. Ook niet onder het mom van "kunst".
24-05-2018 door Ed Jussen, bezoekdatum: 23-5-2018, met vrienden
10
Vandaag weer heerlijk gegeten bij de dorpsherberg in Ospel . Echt een aanrader voor jong en oud als je van heerlijk lekker goed bereid eten houd.Gezellige sfeer / goed personeel / een uitgebreide kaart met spijs en drank /goed in de prijs en een top kok! Voor mij een dikke 10 ..chapeau!
23-05-2018 door Esmeralda , bezoekdatum: 23-05-2018, met partner
8
Het is erg jammer dat het genoemde review zo matig is. De gemiddelde review op BedandBreakfast.nl is voor deze B&B op basis van 25 beoordelingen geeft een cijfer van 8.3
23-05-2018 door grote groep, bezoekdatum: vanaf 2015 t/m 2018, met een groep
10
Tweede Pinksterdag met gezin naar Duinoord geweest. Wat een fantastisch park voor jong en oud. Onze kleinkinderen in de leeftijd van 2-16 jaar hebben zich uitstekend vermaakt! Voor ieder wat wils. Ook voor de ouders was klimbos leuk! Behulpzame en vriendelijk hulp in het park. Eten en drinken prima. Zeker een aanrader.
22-05-2018 door Fam van Maanen, bezoekdatum: 21 mei 2018, met opa en oma
10
Leuk voor jong en oud. Een interessante rondleiding gehad door een gepassioneerde gids gegeven. Op het terras kan je oeverloos blijven genieten van de dieren. Kinderen kunnen zich ook vermaken met de traptrekkertjes. Een aanrader!
22-05-2018 door Floris, bezoekdatum: 20 mei, met jonge kinderen
9
Wij zijn ongeveeer 90 minuuten binnen geweest en vonden het prachtig. We wonen maar 10 km van Someren af en gaan vast en zeker nog een keer terug. We zullen het iedereen aanbevelen zowel jong als oud om hier naar toe te gaan, Groetjes Gemmy en Paul
21-05-2018 door Gemmy, bezoekdatum: 20 mei 2018, met partner
6
Het is wel een hele langzame boot en dat je per kussentje een euro moet betalen is ook van de zotte. Leuk even varen maar volgende keer toch ergens anders, ook omdat de route nou niet echt tot de mooiste van NL behoort.
21-05-2018 door Crab, bezoekdatum: 21 mei 2018, gezin
8
Een kleinschalig park waar je je kinderen met een gerust hart kan laten rondrennen terwijl je zelf wat drinkt en geniet. Ze kunnen het park niet zomaar uit en door dat het kleinschalig is weten ze je altijd weer te vinden. Wil je met de kids mee? Ook prima, superleuk juist. De attracties zijn geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Van klein tot die leeftijd is er van alles te doen en te beleven. Wat het uitje zo toegankelijk maakt is dat het een all-in prijs is. Patat, snacks, fruit, ranja, ijs, koffie en thee zit er bij in. Het park is schoon, de attracties zijn goed onderhouden. echt een aanrader!
21-05-2018 door Cindy Strijkers-Brakel, bezoekdatum: 20 mei 2018, met jonge kinderen
8
We zochten vanuit de Beekse Bergen een leuke eettent ook geschikt voor onze kinderen. Daarbij komt nog dat onze dochter een glutenvrij en melkvrij dieet heeft. Ze heeft heerlijk gegeten en wij ook. Ruime keus in menu''s. We hoefden niet lang te wachten.
19-05-2018 door Bovensmildigers, bezoekdatum: 19 mei 2018, met jonge kinderen
7
Wij hebben ongeveer 2 uur genoten van de prachtige fladderende vlinders en alle andere bijzondere dieren in de kassen. We hebben maar een tip: Als je met de bus komt, staat er nergens een verwijzing naar Klein Costa Rica. Zelfs met Google Maps was het nog even zoeken. Vraag bij de gemeente een reclamebord aan.
18-05-2018 door Jacqueline, bezoekdatum: 16 mei 2018, met vrienden
8
Prachtig werk van Escher, mooi tentoongesteld! Meester in de wiskunde en nu ook in woorden en (natuur) beelden leren kennen... Jammer dat de entree in het Fries Museum wat rommelig verliep waarbij we eerst hoorden dat we pas vanaf 15 uur naar binnen konden en later online wel kaarten konden kopen voor 13 uur? Het getuigt van vriendelijkheid om klanten eventueel te wijzen op deze mogelijkheid.
17-05-2018 door Inge, bezoekdatum: 17 mei ‘18, met partner
9

Oude ambachten en speelgoedmuseum in Terschuur, : Bijzonder leuk museum

Gewoon geweldig!!! Wat een leuke verzameling van oude ambachten en speelgoed. Een hele grote diversiteit, je kunt het zo gek niet bedenken of er staat wel iets van in het museum. Ook heel behulpzaam en bereidwillig personeel/vrijwilligers. Wij kwamen ogen en tijd tekort!
17-05-2018 door Carla, bezoekdatum: 17/5/2018, met partner
2
Eigenaar heeft veel in het park geïnvesteerd, helaas daardoor veel bomen gekapt en overal chalets tussen gepropt. Heb 9 jaar een chalet met eigen grond gehad,helaas met teveel slechte ervaringen. Eigenaar negeert bestaande contracten en bij geschillen volgt een intimiderend gesprek. Kijk ook goed naar het park reglement en dan vooral naar de tarieven en boetes die voor allerlei zaken worden opgelegd Mijn advies is om geen zaken te doen!
17-05-2018 door JJJJansen, bezoekdatum: 01-02-2018, met partner
3
Ten eerste is de entree al te duur maar voor je kinderen doe je het toch. Was erg rustig dus medewerkers stonden op twee attracties tegelijk. Was elke keer wachten en bedelen of ze aub even de attractie aanzetten. Ik schrok echt van de prijzen van het eten en drinken maar in het winkeltje schrok ik nog meer 7.- voor een kleurboekje echt belachelijk. Ik hoop dat de directie eens gaat nadenken na al die slechte recensies en normale prijzen gaan hanteren anders kunnen ze de zaak wel sluiten.
17-05-2018 door Mario, bezoekdatum: 17-05-2018, met jonge kinderen
8
Na een fietstocht lekker in de zon op het terras neer geploft. Wat een heerlijke plek om te zitten. Toen hebben wij de aanbieding koffie+gebak besteld voor een zéér aangename prijs. En wat was het lekker!! Het was een fijne ervaring.
17-05-2018 door Willeke, bezoekdatum: 10 mei, met partner
9
Goede sfeer in combinatie met heerlijk eten. Wij komen hier zeker terug.
17-05-2018 door Sjoerd, bezoekdatum: 23/12/2017, met een groep
9
Dit is nou een is nou eens een voorbeeld van een goed lopende zelfsrvice buffet,met heerlijke gerechten en vriendelijk personeel . Echt Top.
15-05-2018 door bouman, bezoekdatum: 13-05-2018, met een groep
8
REPELSTEEL. Prachtige muzikale familievoorstelling gezien door Theatergroep Trappaf. Nog te zien op 20, 21, 27 mei om 14.30 uur en 26 mei om 19.00 uur.
15-05-2018 door Peter Deen, bezoekdatum: 10 mei 2018, met jonge kinderen
10
Overzichtelijk en veel te doen, het naast gelegen kasteel Nienoord maakt de dag compleet. Ook zwemmen en midget golf was mogelijk maar daar hadden we geen tijd meer voor, wij komen zeker terug
13-05-2018 door H Vrolijk, bezoekdatum: 12-05-1918, met jonge kinderen
1

, : waardeloos

Kom je in Utrecht aan, met online gekochte kaarten, staat er doodleuk dat het 11-5 niet open is. Na een telefoontje volgt dat het om 13.00 open gaat. Sta je daar ruim een uur later weer. Gaat helemaal die dag niet open. Niemand om je te woord te staan, geen sorry, nergens hoe je je geld terug moet krijgen. Uiteindelijk iemand gevonden. Krijg je een email adres. Blijkt deze fout te zijn. Zo onprofessioneel. Zo ga je niet met betalende klanten om.
13-05-2018 door yvette, bezoekdatum: 11-05-2018, gezin
1

, : Erg slecht!

Lijkt niet op Bodyworld van Von Hagen. Slecht geprepareerde objecten. Erg slecht uitgelicht en veel objecten foutief opgesteld. Veel zag er ook viezig uit. Bij Bodyworld ziet alles er veel beter uit en veel mooier. Heel veel tekstborden met algemeen bekende informatie en onzin. Een kop: Hoe onstaat nierkanker? Veel bla bla en dan: we weten het niet, maar asbest en roken hebben grote invloed. Gelet op de grote van deze tentoonstelling is de prijs veel te hoog. Daarnaast is op internet kaarten kopen duurder dan aan de deur. Zonde van de tijd en geld.
12-05-2018 door Hans, bezoekdatum: 12-05-2018, met oudere kinderen
8
Ik snap alle negatieve reacties niet zo goed vooral diegene die durft te zeggen dat het dierenmishandeling is!! Ik ben in alle dierentuinen geweest in Nederland en hier geen kooien en hekken. De dieren hebben alle ruimte en laten zich zien als ze daar zin in hebben. Je moet gewoon bij sommige verblijven de tijd nemen. De ijsberen zijn 's morgens vaak actief en als het warm is is het toch begrijpelijk dat ze de schaduw opzoeken? Nee joh die beesten blijven lekker voor ons vermaak in de hitte zitten....Ik snap best dat het niet leuk is als je geld heb betaald maar neem dan de tijd!! Ik heb het geluk dat ik een abonnement heb en vaker heen kan gaan. Maar ik heb ook wel eens een lange rit gemaakt naar een andere dierentuin en daar zag ik ook soms bepaalde dieren niet (Die zelfs in kleinere verblijven zaten!!) En daar had ik dan ook een flink bedrag voor betaald. Ik vond de oude dierentuin ook mooi maar daar waren sommige verblijven te oud en klein. Het had misschien meer sfeer omdat het kleiner was en dat mis ik ook. Maar om te beweren dat je alleen cavia's en geiten ziet en dat het dierenmishandeling is omdat de dieren in te kleine verblijven zitten ben je echt niet goed wijs!
11-05-2018 door Renate Heijne, bezoekdatum: April 2018, gezin
1

, : Parkeerboeven

Overal betalen voor parkeren op allerlei zelf gecreërde parkeerplekken. Ook gewoon 6 euro en er waren zelfs kinderen met gele jasjes aan die je een bedrijfsterrein een plaatsje wijzen voor 2 euro. De markt was ook nog betrekkelijk klein en ook soms hele dure producten. Was ook heel druk voor ons 1 keer maar nooit meer.
10-05-2018 door Anoniem, bezoekdatum: 10-05-2018, met partner
8

Zaanse Schans, : Sfeervol

Het is er ruim opgezet en er is zoveel moois ( ouds ) te zien.Echt Nederlands ! Een mooie dag voor jong en oud !
10-05-2018 door Maria, bezoekdatum: april, met oudere kinderen
1
Een vreselijk, ouderwets gebeuren! Voor een veel te hoge entreeprijs De kinderen (2 en 4) waren erg enthousiast dat we naar de piraten gingen, zelf zijn we geen echte attractie mensen, maar om de kinderen een leuke middag te bezorgen zijn we gegaan. Helaas!! Het meisje achter de kassa, zagen we ineens terug als piraat (met een kort spijkerbroekje en adidas schoentjes) in de echte piratenshow. De act was zo ongeloofwaardig en triest, dat zelfs onze kinderen het een rare show vonden. Verder was de aankleding donker en erg ouderwets. Het piratenhol was te eng met teveel lawaai voor kleine kinderen. Beneden zijn de aquaria met diverse vissen best leuk om te zien, maar ook daar is het erg donker en niet echt vrolijk voor kinderen. Al met al kun je hier zeker niet een dag vermaken en waren we blij dat we na ruim een uur buitenstonden, helaas wel bijna €50,- lichter. Ons advies, zoek een leuke speeltuin of ga met de watertaxi in Vlissingen, vele malen leuker en goedkoper!
09-05-2018 door Mariel, bezoekdatum: 08-05-2018, met jonge kinderen
9
Mooie collectie! Boeiende presentatie! Vriendelijke mensen.
09-05-2018 door Paulien, bezoekdatum: 9 mei 2018, met vrienden
10
Veel typen bomen en struiken en in het bijzonder nu: Schitterende kleuren pracht van veel verschillende soorten rododendrons. De tuin ligt bovendien op de Wageningse berg met uitzicht op de Rijn
09-05-2018 door bezoeker komt uit Haarlem, bezoekdatum: 9 mei 2018, met partner
9
Je kunt je hier uren bezig houden. Door museumstukken/delen van tv series te bekijken en muziek te beluisteren. Je kunt op de foto met bekende Nederlanders of als verslaggever. Je kunt opkomen door showdeuren, mee rijden in de achtervolging in Vlokken Maastricht, playbacken, optreden als dj, nieuws voorlezen. Alle foto's en filmpjes worden naar je e-mailadres gestuurd.
09-05-2018 door Mariëlle , bezoekdatum: 5 mei 2018, met vrienden
3
Ziet er goed en verzorgt uit. Beperkt speelplezier, Meerdere attracties worden door 1 persoon bemand daardoor wachttijd ... te duur voor wat geboden, iedereen vanaf 1 meter lengte betaald EUR 20 en daaronder EUR 10 en dan nog EUR 10 voor parkeren. En dan de horeca ... echt ronduit belachelijk duur, flesje water EUR 4.15 ... eens maar nooit meer! Er zijn veel leukere parkeren voor veel minder.
09-05-2018 door RT, bezoekdatum: 9 mei 2018, met jonge kinderen
9
Was echt een mini vakantie heerlijk een dagje opladen, samen met de kinderen De kinderen vonden het zwembad, de zwem/speelvijver en het konijnenhol super. Wij als ouders vonden het fijn dat het overzichtelijk was en schoon. Het personeel was vriendelijk en de animatie was super leuk .. Kort om een camping waar we zeker nog een x wat langer als een dag gaan vertoeven.
09-05-2018 door Petra, bezoekdatum: 04-05-2018, met jonge kinderen
9
Een geweldige middag gehad met kleindochter Lynn van 5 jaar. We zijn eerst op zoek gegaan naar muizen met letters (dit vond ze wel wat lastig, want het waren hoofdletters). Ook waren er vragen om op te zoeken. Ondertussen veel "Oude" dingen bekeken, wat erg leuk was. Op zolder was zelfs Sinterklaas met een Piet te zien. Heerlijke gevulde Koek gemaakt, lekker gegeten in het gezellige restaurantje en als Klap op de vuurpijl de show bij Bakker Fred mee beleefd. Lynn mocht hem ook helpen om een vogelnestbroodje te maken. Veel plezier voor groot en Klein! Een aanrader voor (groot) ouders en (Klein)kinderen!!!
08-05-2018 door Annet van Hoof-Huis, bezoekdatum: 8 mei 2018, met jonge kinderen
9
Super leuk interactieve park. Leukst voor kinderen tot ongeveer 11 jaar. Veel te doen. Veel ruimte om te spelen en/of te leren. Betaalbaar en echt waarde voor je geld. We zijn de hele dag geweest en hadden nog meer tijd er door kunnen brengen.
08-05-2018 door Vis, bezoekdatum: 8/5/2018, gezin
2
De rondleiding duurt een uur en is wel aardig. De spelletjes na de audiotour niet heel interessant. Al met al te duur voor wat het is.
08-05-2018 door Gerrianne , bezoekdatum: 5-5-2018, gezin
9

Duizend betoverende bloemen in de Orchideeën Hoeve, : Super!

Heerlijk om rond te lopen, je kijkt je ogen uit en ziet er keurig uit
08-05-2018 door Ellie Havekea, bezoekdatum: 29 april, met vrienden
8
Javali is (bijna) uit de verbouwing. Het ziet er voortreffelijk, spannend en schoon uit. De vele (gescheiden) ruimten, geven een goed gevoel van privacy, terwijl spannende blikken mogelijk zijn. Het personeel is aardig en open. De prijs/kwaliteit is ook goed. Vooor mannen is het een ‘spannende’, plek. De ‘gemengde’ momenten, zijn er te weinig vrouwen, maar wellicht verbetert dat nog, nu de verbouwing achter de rug is.
08-05-2018 door Duon, bezoekdatum: 7 mei ‘18, alleenreizend
4
ziet er verouderd uit. binnen is het niet groot. twee luchtkussens waarvan 1 echt wel aan update toe is. ook klim toestellen zijn verouderd. buiten was stuk afgezet waar je niet kon spelen. geen aardbeienkoningin aanwezig. softijs apparaat was stuk terwijl je dat bij de consumptie zou krijgen. krijg je een huismerk raketje. hier gaan we niet meer terug
07-05-2018 door Linda , bezoekdatum: 30 juni 2018, met jonge kinderen
10
Ontzettend leuk voor de kinderen. Heel veel leuke attracties en grote speeltuin. Je kan ook een hele mooie bos wandeling maken daar. Echt een aanrader.
07-05-2018 door Kelly, bezoekdatum: 8 april 2018, gezin
10
Zo ontzettend mooi leuk park. Ik ben er nu twee keer geweest en twee keer was het een top dag. Er zijn hele mooie vogels te zien en er is ook een hele leuke speeltuin voor de kinderen. Dus geweldige dag gehad.
07-05-2018 door Kelly, bezoekdatum: 4 mei 2018, gezin
1
Vieze tafels weinig uitzoek als je iets anders wil dan een pannenkoek redelijk duur bijna alle skelters zíjn kapot overal waar je binnen loopt kraakt het van het zand vieze toiletten en lang wachten op je eten ook al lijkt er voldoende personeel te lopen
06-05-2018 door Eversdijk, bezoekdatum: 5 mei 2018, gezin
4
Dichte wolken muggen maken rondlopen onmogelijk. Gevels van huizen bedekt met muggen. Nog nooit zoiets gezien! Iedereen loopt met blaadjes te wuiven en geeft het na een half uurtje op en wil weg. Voorlopig wegblijven !!!
06-05-2018 door Dick krans, bezoekdatum: 6 mei 2018, met opa en oma
1

, : Vooral niet gaan !!

Aan alle mensen die nog interesse hebben om hier heen te gaan: NIET DOEN en al helemaal niet online tickets kopen want aan de kassa is alles goedkoper. Wat krijg je te zien? Posters, veel posters en wat slechte Chinese lichamen die er erg slecht uitzien. Voor een tentoonstelling is het gewoon eenvoudige geldklopperij door de exposanten die verdacht weinig medische kennis hebben. Tenslotte is de expo heel erg klein wat ons oordeel voor 3 personen brengt op een dikke onvoldoende en zonde om daar geld aan uit te geven. Als je een medische atlas bij de apotheek koopt heb je veel meer info en ook nog eens meer in detail uitgelegd.
06-05-2018 door Joop, bezoekdatum: 06 05 2018, gezin
10
Leuke mooie vlindertuin! Veel vlinders en leuk voor kinderen! Wel erg warm
05-05-2018 door Marit, bezoekdatum: 05052018, gezin
9

, : Super!

Hoorn ligt niet in Gelderland maar in de kop van noord-Holland...Prachtmuseum overigens.
05-05-2018 door Jasmin, bezoekdatum: Regelmatig, alleenreizend
8
Met man en kind (8) even wezen shoppen op de Evenaar. Wat een leuke zaak en mooi aangelegde tuin. Allemaal eekhoorns in diverse soorten. Leuk om een middag heen te gaan. Dikke portemonnee mee want ze hebben veel budda;s, wierrook, dromenvangers, beelden, bamboe, te leuk allemaal !! tip; Zou leuk zijn als ze dagelijks een korte uitleg geven over de eekhoorns. Bv in de vakantie periode. Nu liep er iemand die geen Nederlands sprak.
04-05-2018 door v Velden, bezoekdatum: 2 mei 2018, met partner
10
Top trampoline park. Waanzinnig mooi, gaaf. Heel belangrijk het is er super schoon. Medewerkers vriendelijk. Gaafste Jumpsquare
03-05-2018 door Sam van Run, bezoekdatum: 03-05-2018, met een groep

Geef ook je beoordeling over je uitstapje!