Uittips van de Redactie Gezin in Biddinghuizen

Voel de kick in Walibi Holland

biddinghuizen, Flevoland  -  Na een dagje Walibi Holland sta je te trillen op je benen van de sensatie. Zo hou je die kinderen zoet in de schoolvakanties.

Walibi Holland is weer open!

biddinghuizen, Flevoland  -  Walibi Holland is weer klaar voor een paar maanden actie, adrenaline en snelheid. Ga op avontuur!

Lowlands onthult nieuwe namen

biddinghuizen, Flevoland  -  De gelukkigen met een kaartje kunnen zich verheugen op Lowlands. Vandaag maakte de organisatie nieuwe namen bekend.

Laatste rondje op de schaats

biddinghuizen, Flevoland  -  Voor de laatste keer een rondje maken op de schaats? De ijsbaan van FlevOnice is alleen deze week nog open.

Lowlands maakt artiesten bekend

biddinghuizen, Flevoland  -  De eerste artiesten voor Lowlands 2011 zijn bekend! Van harde muziek tot klassieke muziek... Al benieuwd?

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...