Tips van de redactie

Uittipsgezin in Biddinghuizen

Walibi Holland opent nieuw familiegebied

biddinghuizen, Flevoland  -  Een dagje attractiepark met de hele familie? Ontdek onder andere de familieachtbaan, de fietsvliegtuigjes en de speelfontein in Walibi Holland. Woehoeee!

Voel de kick in Walibi Holland

biddinghuizen, Flevoland  -  Na een dagje Walibi Holland sta je te trillen op je benen van de sensatie. Zo hou je die kinderen zoet in de schoolvakanties.

Walibi Holland is weer open!

biddinghuizen, Flevoland  -  Walibi Holland is weer klaar voor een paar maanden actie, adrenaline en snelheid. Ga op avontuur!

Eerste grote toertocht op het ijs

biddinghuizen, Flevoland  -  Schaats vandaag mee met de Weissensee toertocht bij FlevOnice. Jochem Uytdenhaage geeft het startschot!

Achtbanen draaien weer op volle toeren

biddinghuizen, Flevoland  -  Twee achtbanen hadden de afgelopen week last van een storing. Vrijdag hingen in Walibi Holland zelfs mensen op de kop vast.

Lowlands onthult nieuwe namen

biddinghuizen, Flevoland  -  De gelukkigen met een kaartje kunnen zich verheugen op Lowlands. Vandaag maakte de organisatie nieuwe namen bekend.

Laatste rondje op de schaats

biddinghuizen, Flevoland  -  Voor de laatste keer een rondje maken op de schaats? De ijsbaan van FlevOnice is alleen deze week nog open.

Triquetra Sailing

Triquetra Sailing

Nu met een fijne korting! Stap aan boord van de Triple Joy, een 15 meter lang zeiljacht en help mee om de zeilen te hijsen. Of leun achterover op het dek met de zon in je gezicht. Een dagje onthaasten was nog nooit zo leuk.

Prijsvraag: Win vier tickets voor GeoFort

Win vier tickets voor GeoFort

prijsvraag Het spannende forteiland GeoFort is omgevormd tot een educatieve attractie waar alles om de toekomst van de aarde draait. De thema's klimaat, energie en water staan centraal. Stap in een lift diep de aarde in, verdwaal in het klimaatdoolhof of bouw de hoogste toren die tegen een aardbeving kan....