Miljonair Fair als veredelde huishoudbeurs

Geld moet rollen op de #MiljonairFair

Amsterdam RAI Reportage door

archief oud artikel 13 december 2010 Showbizz Amsterdam, Noord-Holland Over de rode loper loopt bekend Nederland af en aan. Marijke van Helwegen met haar duiven en Patricia Paay paraderen de Amsterdam RAI in. Er wordt rijkelijk champagne geschonken en de duurste producten lachen je toe. Welkom op de Miljonair Fair. Het thema dit jaar is Worlds Leading Luxury Fair. DagjeWeg.NL bezocht de VIP-avond.

Opening

Met een slag op de gong opent Brooke Shields de fair. Met een gepaste snik vertelt ze over haar relatie met Michael Jackson, geeft ons met een amicaal gebaar te kennen dat wij 'sooo nice' zijn en moet vervolgens wegwezen omdat Esmée Denters het podium op komt stormen: "Amsterdam, ik wil jullie horen!". Maar het blijft stil. Verdraaid stil. Langzaam baant het elegante publiek zich naar de uitgang, om zich tegoed te doen aan de exclusieve hapjes.

Hebbedingetjes

Op de Miljonair Fair worden bijna elk jaar nieuwe producten gelanceerd. Zo maakt dit jaar de Range Rover Evoque een passende entree in Nederland. Net als de Superbus van Wubbo Ockels ter waarde van 13 miljoen euro. De watersportliefhebbers verlekkeren zich bij de prins onder de boten: de luxe-speedboot Aquariva van Gucci. Deze boot ter waarde van bijna 600.000 euro trekt nogal wat hebberige blikken. Samsung introduceert iets nieuws op het gebied van telefonie: de Galaxy Tab Luxury Edition. Voor de gelegenheid liet Samsung een speciale Galaxy Tab uit Engeland overvliegen, die is ingelegd met Swarovski kristallen. Waarde? Ongeveer 3.500 euro.

Bekend Nederland

De veredelde huishoudbeurs trekt heel wat bekende Nederlanders. Met mooie jurken, dure smokings en een glaasje champagne in de hand doen zij zich tegoed aan de luxe die de Miljonair Fair biedt. DagjeWeg.NL-redacteur Caroline spotte onder meer Patricia Paay, Marijke van Helwegen, Najib Amhali, Jort Kelder en zangeres Hind. Marijke vond het nodig om haar duiven mee te slepen. In een gouden kooi op wielen en met een eigen verzorger in apenpakje mochten de beestjes meegenieten van de glitter en glamour op de beurs.

Foto 1. Op bezoek bij de VIP-avond van de Miljonair Fair.
Foto 2. Esmée Denters geeft haar performance. Foto: Caroline de Vente
Foto 3. De Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss trekt veel bekijks. Foto: Caroline de Vente
Foto 4. Ook Najib Amhali was vertegenwoordigd. Foto: Caroline de Vente

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 13 december 2010 - 875