Tips van de redactie

Uittipssenioren in Flevoland

Eet een pannenkoek

zeewolde, Flevoland  -  Vier de Nationale Pannenkoekendag! Eet het heerlijke gerecht met de lekkerste soorten beleg. Napoleon was er al dol op!

Een plasje plegen? Waar dan?

almere, Flevoland  -  Een openbaar toilet is niet makkelijk te vinden voor dagjesmensen. Gelukkig brengt een congres dit onderwerp ter sprake.

Gratis ov in Lelystad

lelystad, Flevoland  -  Lelystad wordt de tweede stad in Nederland waar ouderen voor niets met het openbaar vervoer mogen reizen. Vanaf 2008 mogen zij gratis gebruik maken van Connexxion-bussen.

Hét outdoorfestival

almere, Flevoland  -  Op 17 april kun je je heerlijk uitleven in de buitenlucht. Dan vindt namelijk het Outdoorfestival in Almere plaats. Een festival met veel, heel veel activiteiten! Zo kun je bijvoorbeeld gaan boogschieten, abseilen of een potje paintball spelen.

Prijsvraag: Win vier tickets voor Kasteel de Haar

Win vier tickets voor Kasteel de Haar

prijsvraag Vergaap je aan het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland: Kasteel de Haar! Kom binnen kijken en bewonder het schitterende interieur en wandel daarna door de uitgestrekt kasteeltuinen. Kinderen voelen zich even een echte prins of prinses tijdens een speurtocht door het imposante...