Wat te doen kastelen in Noord-Brabant

23 artikelen en reportages kastelen in noord-brabant

Den Bosch voor kids

den bosch, Noord-Brabant  -  Neem de kids mee en ga naar Den Bosch voor een dagje uit!

Shoppen in een modern kasteel

eindhoven, Noord-Brabant  -  Even lijkt het alsof ik midden in een museum voor moderne kunst sta. Of bevind ik mij in een gigantische koepelkerk?

Uit in Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant  -  Eindhoven is de stad van winkelen, PSV en kunst. Laat je verlichten door de lichtstad en reis mee naar het zuiden van Nederland!

Eropuit in de meivakantie!

archief eindhoven, Noord-Brabant  -  Wat te doen in de meivakantie? In alle hoeken van het land worden leuke activiteiten gehouden. Leer iets bij of ontspan samen!

Vijf keer kunst in Kasteel Geldrop

archief geldrop, Noord-Brabant  -  Kasteel Geldrop herbergt niet alleen historie, maar ook kunst. Vijf exposerende kunstenaars vertellen over hun werk.

Picknicken met Shakespeare

archief heeswijk, Noord-Brabant  -  Trek een dik vest aan kom vanavond naar de tuin van Kasteel Heeswijk voor een prachtige voorstelling van Shakespeare.

Historie van Ravenstein

gevonden arrangement Ravenstein werd in 1360 gesticht door Walraven van Valkenburg, leenman van de hertog van Brabant, die toen aan de oever van de Maas een kasteel liet bouwen, na daarvoor jarenlang vanuit zijn kasteel te Herpen tol te hebben geheven over het verkeer op de rivier. In 1364 probeerde de hertog...

Win 2 vrijkaartjes voor jumpen bij Fun Center Amstelveen

prijsvraag Fun Center Amstelveen heeft meer dan dertig trampolinevelden met interactieve elementen, twee dunking zones, een tumblingbaan en een foampit. Probeer al jumpend de bal in de basket te gooien voor een echte slam dunk! Of balanceer over een strakgespannen lijn naar de andere kant van de foampit....