Wat te doen kastelen in Noord-Brabant

23 artikelen en reportages kastelen in noord-brabant

Den Bosch voor kids

den bosch, Noord-Brabant  -  Neem de kids mee en ga naar Den Bosch voor een dagje uit!

Shoppen in een modern kasteel

eindhoven, Noord-Brabant  -  Even lijkt het alsof ik midden in een museum voor moderne kunst sta. Of bevind ik mij in een gigantische koepelkerk?

Uit in Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant  -  Eindhoven is de stad van winkelen, PSV en kunst. Laat je verlichten door de lichtstad en reis mee naar het zuiden van Nederland!

Eropuit in de meivakantie!

archief eindhoven, Noord-Brabant  -  Wat te doen in de meivakantie? In alle hoeken van het land worden leuke activiteiten gehouden. Leer iets bij of ontspan samen!

Vijf keer kunst in Kasteel Geldrop

archief geldrop, Noord-Brabant  -  Kasteel Geldrop herbergt niet alleen historie, maar ook kunst. Vijf exposerende kunstenaars vertellen over hun werk.

Picknicken met Shakespeare

archief heeswijk, Noord-Brabant  -  Trek een dik vest aan kom vanavond naar de tuin van Kasteel Heeswijk voor een prachtige voorstelling van Shakespeare.

Historie van Ravenstein

gevonden arrangement Ravenstein werd in 1360 gesticht door Walraven van Valkenburg, leenman van de hertog van Brabant, die toen aan de oever van de Maas een kasteel liet bouwen, na daarvoor jarenlang vanuit zijn kasteel te Herpen tol te hebben geheven over het verkeer op de rivier. In 1364 probeerde de hertog...

Win 2 kaartjes voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek

prijsvraag In het prachtige groene en heuvelachtige landschap van Groesbeek ligt het Vrijheidsmuseum: dicht bij Duitsland en midden in het gebied van grote operaties aan het Westfront tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maak kennis met de verhalen van soldaten en van gewone mensen in ongewone omstandigheden. In...