Uittips van de redactie vergaderen in Noord-Brabant

6 artikelen en reportages vergaderen in noord-brabant

Evoluon Eindhoven weer open

archief eindhoven, Noord-Brabant  -  Geniet zes weken lang van het Brain Experience in Evoluon Eindhoven. Hoe krijg je je hersens fit?

Efteling opent zakelijke locatie

archief kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  Zakelijk vergaderen en overnachten in een sprookjesachtige omgeving? Dat kan alleen in vakantiepark Efteling Bosrijk.

Efteling investeert fors

archief kaatsheuvel, Noord-Brabant  -  De Efteling investeert de komende jaren fors in drie nieuwe bouwprojecten. Het bedrag: 40 miljoen euro!

Van ontwerp naar design

archief eindhoven, Noord-Brabant  -  Van 15 tot en met 23 oktober 2005 is Eindhoven voor de vierde keer het podium van het designevenement de Week van het Ontwerp. De drie vorige jaren mocht de Week van het Ontwerp zich verheugen in een groeiende interesse van zowel deelnemers als...

Vergaderen op Fort Sabina

arrangement HEIJNINGEN, NOORD-BRABANT - Fort Sabina is ieder jaargetijde een magische plek om te vergaderen en te confereren. Als u de meters dikke muren van het imposante poortgebouw bent gepasseerd waard u zich in een eigen wereld. Fort Sabina ademt rust en geeft u het gevoel van exclusiviteit. De robuuste uitstraling van het fort...