Goed zaken doen in 's-Hertogenbosch

Topoverleg in de Bossche Boardroom |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

De leukste zakelijke uitjes in 's-Hertogenbosch

20 juli 2010 Zakelijk Den Bosch, Noord-Brabant 's-Hertogenbosch, een stad waar u prima zaken kunt doen! Overdag overlegt u met uw collega's of relaties in één van de vele vergaderlocaties. 's Avonds trekt u de stad in om te genieten van de vele historische gebouwen en culinaire hoogstandjes. Dagjeweg.NL zet de leukste zakelijke uitjes in deze bourgondische stad op een rij.

Bossche Boardroom

Vergaderen is een serieuze bezigheid. Daar hoort een serieuze locatie bij. De Bossche Boardroom is letterlijk en figuurlijk dé plek voor een overleg op topniveau. De accommodatie is onder andere voorzien van een vergadertafel voor 22 personen met comfortabele stoelen, moderne audiovisuele middelen en diverse loungebanken. Die zowel zorgen voor een ruimte met een 'onder ons'-gevoel. Voor, tijdens of na afloop van uw overleg geniet u van al het lekkers van topcateraar Hutten Exclusieve. De ingrediënten zijn aanwezig, aan u de taak om er een geslaagde bijeenkomst van te maken!

Talent Factory

Bent u op zoek naar een accommodatie voor een zakelijk evenement dat anders is dan anders? Organiseer uw bijeenkomst dan in Talent Factory. Het oudste fabriekspand van Den Bosch is omgetoverd tot full-service evenementenlocatie en zowel geschikt voor kleine als grote evenementen. De overblijfselen van het industriële verleden zorgen voor een authentieke sfeer. Dat maakt uw bijeenkomst niet alleen uniek, het wordt voor u en uw bezoekers een ware belevenis! De voormalig metaal- en ijzergieterij beschikt over verschillende zalen die, afhankelijk van uw gezelschap en het evenement, geheel naar wens kunnen worden ingericht. Een vergadering, presentatie, seminar of bedrijfsfeest krijgt op die manier de uitstraling die het verdient!

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Dromen worden werkelijkheid in Brabanthallen 's-Hertogenbosch! Op één van de grootste beurs- en evenementenlocaties van Nederland kunt u uw wensen en ideeën voor een zakelijk evenement op een fraaie manier verwezenlijken. Met een oppervlakte van meer dan 44.000 vierkante meter, verdeeld over zeven hallen en diverse ruimtes, is er van alles mogelijk. Van een innovatieve productpresentatie tot een swingend personeelsfeest. De hallen en zalen zijn gemakkelijk te combineren en van alle gemakken, zoals draadloos internet, voorzien. Vanzelfsprekend is uw evenement pas echt af als ook de catering aan uw wensen voldoet. Ook dat is bij Brabanthallen prima geregeld. Door de goede contacten met toeleveranciers verrast u uw bezoekers niet alleen met een fraaie locatie, maar eveneens met culinaire hoogstandjes.

Eind juni opende Brabanthallen 's-Hertogenbosch een spiksplinternieuwe vergader- en congreslocatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Goede ontmoetingen en buitengewone momenten zijn de speerpunten van deze locatie. De fraai uitgeruste zalen zorgen voor een buitengewone meeting expercience, die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kasteel Maurick

Laat oude tijden herleven met een bijeenkomst in Kasteel Maurick. De historische locatie staat garant voor luxe en rust. Midden in het Brabantse land is dit dé plek om zaken te doen. Discussieer met uw collega's of relaties in de Orangeriezaal en geniet tussendoor of na afloop van een heerlijke lunch of diner in de Engelse serre. Maak een keuze uit één van de samengestelde arrangementen en ontdek dat het zakelijke en aangename aspect zeer goed te combineren is!

City Games - GPS-spel Den Bosch

Trek de stad in ter onderbreking of afsluiting van uw zakelijke bijeenkomst. Met City Games ontdekt u alle leuke plekjes van Den Bosch op een avontuurlijke manier! In een twee uur durend spel gaat u met behulp van een GPS-telefoon de strijd aan met uw collega's of relaties. Kies bijvoorbeeld voor de populaire game 'The Target'. Hierin is één speler als gangster op de vlucht voor agenten, de andere spelers. Het is de bedoeling dat de gangster zoveel mogelijk criminele opdrachten uitvoert die hij binnenkrijgt via zijn GPS-telefoon en uit handen blijft van de agenten die hem op de hielen zitten. Maar pas op... want voor je het weet wordt je 'neergeschoten' en is alle inspanning voor niets geweest!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-07-20 17:42:15 - 550