Wat te doen familiedag in Noord-Holland

13 artikelen en reportages familiedag in noord-holland

Technium: van oud naar nieuw in NEMO

amsterdam, Noord-Holland  -  Het nieuwe Technium opent dit weekend in Science NEMO. Doorloop de ontwikkeling van onze techniek, van walkman tot smartphone.

De jaguar is terug in ARTIS!

archief amsterdam, Noord-Holland  -  De Amsterdamse dierentuin verwelkomt de prachtige roofdieren in hun nieuwe onderkomen.

Picknicken in zonnig Haarlem

archief haarlem, Noord-Holland  -  Hutten bouwen, picknicken in het park en dat alles met een heerlijk zonnetje. Kom naar het ZomerBos Festival!

Ga op heksenjacht!

archief enkhuizen, Noord-Holland  -  Ga met het heerlijke weer dit weekend op heksenjacht! Vlieg rond op een bezem, draag emmers met snot en ontmoet echte trollen.

Koninginnedag 2011

archief amsterdam, Noord-Holland  -  Een geslaagde Koninginnedag beleef je met DagjeWeg.NL. Vind de leukste vrijmarkten en de gaafste feesten!

Win 2 vrijkaartjes voor een dag vol avontuur in Batavialand

prijsvraag Stap in Batavialand aan boord van het historische schip De Batavia en zeil mee naar de zeventiende eeuw! Op de scheepswerf zie je hoe een waterschip wordt gebouwd en kun je zelf een touw maken in de tuigerij. Ook in het museum is van alles te doen. Digitale spelletjes spelen op de unieke Active...